Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
a mi lahko katera pomaga.... 6.12.2004 21:04:30
|
|
|
|
tjaga
|
Katja, morda tema Novoletna smrekica (frutkin odgovor)? :zmeden: Tjaga
|
|
|
|
a mi lahko katera pomaga.... 6.12.2004 21:08:04
|
|
|
|
KATY&TIMMY
|
super hvala najdla:bravo::bravo: samo ni mi jasno,saj ne piše, :zmeden2:koliko časa morajo bit v pečici in na koliko:ups::zmeden: lp,Katja:morje::sloncek::muca::pujs:
|
|
|
|
a mi lahko katera pomaga.... 6.12.2004 21:27:29
|
|
|
|
frutka_
|
lahko jih na radiatorju sušiš, narezane na tanke kolobarje ali pa v priprti pečici na 50 stopinj, da izgubijo vlago. Za čas ti ne bi znala svetovati, večkrat pokukaj noter in ko bodo trde jih vzemi ven. nato jih jaz nanizam na tanko vrv in v njih zapikam janeževe zvezdice pa cimetove palčke in takooooo diši.... običajno jih obesim na podboje vrat tako da diši po celem stanovanju. če imaš čas natedi še iz kaknih modelčkov in das mase okraske in jih nanizaj vmes. to ti tamalček lahko vse pomaga:pika zvezdice noter, se igra z modelčki,... v glavnem zabavata se lahko skupaj. pip:kuza:
|
|
|
|
a mi lahko katera pomaga.... 6.12.2004 21:31:25
|
|
|
|
frutka_
|
da ne bo pomote...oranže kupi tiste cenejše in jih nareži na koleščka.Lako kupiš tudi limone. Das maso kupi v Sparu stane okrog 300tolarjev, zadostuje pa za kar lepo količno okraskov. Če imaš silikonsk pištolo lahko iz takega suhega sadja njo narediš venček in dodaš kakšne storže, lupinice orehov,...
|
|
|
|
a mi lahko katera pomaga.... 6.12.2004 21:33:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Namesto das mase lahko uporabiš tudi slano tetso...zelo lepo zgleda:)
|
|
|
|
a mi lahko katera pomaga.... 6.12.2004 21:34:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Frutkaaaaa tebe pa že dolgo nisem brala?Ja kje se pa potepaš?:)- Moja hči in jaz se ti zahvaljujeva!! Na :hudicek:sedaj bo pa olupke treh pomaranč stran vrgla ker je falila jaz boga žrtev sem pa morala vse tri pojest:((:((:(( Lp Neva:rozica:
|
|
|
|
a mi lahko katera pomaga.... 6.12.2004 21:35:23
|
|
|
|
india
|
Neva, vitamini škodijo!!!!!:hudicek::hudicek::hudicek:
|
|
|
|
a mi lahko katera pomaga.... 6.12.2004 21:37:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja :hudicek:se bom pomladila c vitamin je dober za kožo:)-:)-:)-:)-:)-:)-
|
|
|
|
a mi lahko katera pomaga.... 6.12.2004 21:48:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Timija ma:) Sam je zrastu:)
|
|
|
|
a mi lahko katera pomaga.... 7.12.2004 8:27:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Ribica hvala,da si namesto mene odgovorila jaz nisem mogla so me spet nagnali od rč.:((:((:((
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?