|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Sem se že potolažila
6.12.2004 20:46:49   
Neža81
Ćer babike!

No,danes sem se končno potolažila in sprijaznila, da mi je tester Romed lagal, ter vsi znaki za nosečnost le niso bli namenjeni :duda:, ampak M:((. Po sedmih dneh zamujanja in pozitivnem testu, vseeno nisem srečka :nosecka:. :(

Zdaj čakam, da M :hudicek: izgine in da začnem pridno :sloncek::sloncek::sloncek:. Ovulacijskid dni si ne mislim več računat na RR, ampak bova z mojim hopsala, ko nama bo. Pr meni je konec z živciranjem, skrbenjem in še kaj!!!!!!! IKo mi bo usojeno imeti :duda:, bo M:hudicek: le izginila. Raje se bom pustila presenetit z veselo novičko (:nosecka:), kot pa da bom že tedna prej zapravljala za te usrane, lažne testere.

Glavno je, da se imava z mojim dragim rada, da se razumeva, skrbiva druga za drugega, si ob težkih trenutkih stojiva ob strani, se skupaj veseliva, skupaj jočeva in bodrima. Ko nama bo usojeno imeti :duda:, pa bova še toliko bolj vesela.

Neža, še vedno malo :( in zelooooooo :grrr: na test Romed!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Sem se že potolažila
6.12.2004 20:54:37   
baguSka
Pozdravljena Neža!!!
No me veseli da si se potolažila in da ne boš več zapraulala za te res neumne testerje. Moram ti priznati, čeprau nerada, da si mi nekoliko pripomogla k temu, da nism tud sama laufala v lekarno po njih. Enega sm sicer nardila potem pa nič več ker se zdi brezveze.
Jst si ovulacijskih dnevov nism nikol računala in sm prvič ko sm začutila da se nekaj z mano dogaja prišla malo počekirat kaj se tukaj dogaja. Takrat sm prvič pokukala tudi v tisti koledarček. Midva z mojim lubijom sicer skoz veselo :sloncek:.
Jaz še vedno nečakam na M, ne pričakujem pa ničesar več po teh nekaj dnevih ki sm jih preživela na tem portalu. Očitno smo si res vse različne in nikoli ne veš kaj je res in kaj ne.
Vsekakor se še kaj oglasi in nas pozdravi, jaz pa verjetno tud kej kmalu sporočim novičko kaj bo..
Čimveč sončka v tvojem življenju!
Tadeja.

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Sem se že potolažila
6.12.2004 21:06:01   
Sulfinija
Helllo!!!!!!!!

No tudi jaz sem prejšnji mesec z mojim ljubim možem nasedla tako tem lažnih testom podobnim Cb in kupljenih v Avstriji.Oba test apozitvna izcedek in nato uz in kri ter voda pri g vse skupaj 0,00 tudi jaz sem se komaj potolažila in sedaj vesela čkkamo 25.02.2005 ko imava razgovor pri zdravnici v ambulanti za neplodnoist in sva tih pred postopkom vendar mož ima neko vnetje in toi sredo pokličema za izvide in nato,dobi antibiotik in veselo čakamo jooj,kako e vleče ko si tik pred postopkom in zafura le procent in spet moraš čakati do februarja za zdravnico,upam,da bo vse ok in da bojo tabletke pomagale kajti drugo je vse ok........

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Sem se že potolažila
6.12.2004 21:28:13   
Ezi
Zate ... :rozica:

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Sem se že potolažila
6.12.2004 22:07:12   
Teya
Neža....svaka čast, da si uspela prist do tega....
srečno!

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Sem se že potolažila
6.12.2004 22:17:21   
Sisy
Neža,nikar si ne računaj ovulacijskih dni po teh koledarčkih....no da mi ne bo kdo zameril,ampak ker sama uporabljam ovulacijske teste vidim da je naprimer moja ovulacija kar nekaj dni kasneje kot mi to zračuna kateri koli od takšnih in podobnih koledarčkov.....in verjamem da je še veliko takih punc ki pridno :sloncek: v tistem času kot jim ga je izračunal koledarček, bistvu pa lahko pride do ovulacije zaradi mnogih vplivov tud preje ali pa kasneje....

no kakor koli že,najboljši recept je pa že itak znan-čimveč :sloncek: pa bo!:miska:

lep pozdravček

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Sem se že potolažila
7.12.2004 7:55:20   
simonas
Neža tudi od mene eno :rozica:.

Kar pa se O tiče, pa se meni močno zdi, da jo imam vedno prej kot po koledarčku (vsaj glede na sluz), tak da tudi jaz temu bolj tako verjamem...

Simona

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Sem se že potolažila
7.12.2004 8:05:00   
Natka1
Neža,

se popolnoma strinjam. Tudi sama sem prišla do istih zaključkov in sem se odločila enako postopati kot ti.
Nekje globoko v sebi sem se tako odločila in tudi sicer v sebi čutim neko mirnost. Upam, da mi bo uspelo. Ne bom si računala ovulacije, merila BT, kupovala testov Romed, ker so očitno sumljive kakovosti....

Ko bo bo......

Danes pa želim vsem lep in sončen dan v srcu .....

Natka

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Sem se že potolažila
7.12.2004 8:18:36   
pupika
Neža bravo. Je pa težko, vsaj pri meni je, ko se kar naprej spominajm tega. Ampak vem, da moram dat glavo pokonci in iti naprej v naslednje boje, drugače tak ne bo. Mislim da je res še najboljše da bi se malo odklopile od tega in čim več :sloncek:, potem pa tudi :duda: bo.

Mene pa malo skrbi, da sedaj ta mesc ne bi imela ovulacije, ker imam bolj rahlo menstruacijo, pa še zaključuje se.

LP, pupika:rozica::rozica:

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Sem se že potolažila
7.12.2004 8:23:09   
Maša26
Bravo Neža! :bravo:

Tudi jaz se pripravljam, da bom začela razmišljat v tej smeri. :) Enkrat ta teden ˝moram˝ dobit M, potem bom pa na istem. In res je verjetno bolje za nas, da čimmanj računamo. Čeprav skoraj vsaka vsaj na začetku tako pade noter, da ne ve, kaj bi še vse izračunala.

Meni zadnje mesece uspeva vsaj to, da ne kupujem testov. To pa zaradi tega ne, ker sem bila tako razočarana ob tistih trapastih lističih.

Torej, pustimo telesu, da bo samo vedelo, kdaj bomo pripravljene in kdaj bo priplavala ta prava semenka :)

:miska:

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.