|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Čep? - POMOČ
6.12.2004 20:08:26   
Urška*
OJLA!

Sem v 39t in sem malo prej na wc-ju opazila prozorno belo sluz. Je pa je bilo veliko, in sem sigurna da to ni izcedek. Verjetno je to čep.:zmeden: Ali ne?
Kaj sedaj to pomeni? Da se že pripravlja, ali kaj?
Kaj moram it jutri do G, ali kaj naj?

Hvala

LP:)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Čep? - POMOČ
6.12.2004 20:13:19   
dix
Nikam ti ni treba hodit. Verjetno boš še kar malo čakala. Meni se je čep luščil 2 tedna. En dan je bilo več sluzi kot drugi. Je pa bil pomešan z krvjo, tako da pri tebi še ni take panike. Ti kar bodi doma in čakaj na popadke ali pa odtek vode. V roku 2 tednov ziher bo!!

(odgovor članu Urška*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Čep? - POMOČ
6.12.2004 20:21:46   
dory
Kot so punce pravile cep ni prozoren ampak je bolj tak roza rdeckast...

(odgovor članu Urška*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Čep? - POMOČ
6.12.2004 20:22:40   
dory
Sicer pa si ze v 39t in bo pocasi prisel tudi tvoj cas..drzim pesti :)

(odgovor članu Urška*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Čep? - POMOČ
6.12.2004 20:25:55   
Urška*
Hvala punce!

Uživajte še naprej.

(odgovor članu Urška*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Čep? - POMOČ
6.12.2004 20:40:37   
Anonimen
Tudi jaz se približujem 39. tednu in tudi jaz opažam prozorno oz. belkasto sluz.
Ginekolog(inja) pravi, da to še ni čep.

(odgovor članu Urška*)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   Čep? - POMOČ
6.12.2004 20:49:31   
thumbelina
Čep ni samo malo sluzi ampak cele kepe sluzi. Sploh ne veš od kod se je toliko zadeve vzelo in ko misliš, da je zdaj pa res konec, pride iz tebe še kar naprej kepa sluzi. Moj čep je bil malo prozoren, malo pa rdečkast.

(odgovor članu Urška*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Čep? - POMOČ
6.12.2004 20:51:14   
Anonimen
Meni pa se je taka sluzasta snov, belkasta, pa malo roza sem in tja, vlila zjutraj, ko sem vstala. Pa ne tako ogromno, stekla je pač po stegnih. Ker sem imela itak tisti dan pregled, sem torej šla eno uro po tem na pregled, in se je izkazalo, da mi je počil mehur (zdravnik je rekel, da čisto na vrhu). Zato so me zadržali, kontrolirali kri (da ne bi prišlo do infekcije plodovnice) in čez dva dni sem rodila (menda v dveh dneh po tem, ko ti poči mehur, moraš roditi).

(odgovor članu Urška*)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   Čep? - POMOČ
6.12.2004 20:51:45   
Anonimen
Zato raje res zjutraj pokliči ginekologa in mu to povej.

(odgovor članu Urška*)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   Čep? - POMOČ
6.12.2004 21:58:00   
Urška*
Hvala še ostalim puncam!
Splišni, bom jutri res raje poklicala G. Škodit ne more, a ne?

(odgovor članu Urška*)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Čep? - POMOČ
6.12.2004 22:00:39   
*maja
Če mene vprašaš je to čep ;). V moji prvi nosečnosti se mi je odluščil, in bilo je ravno tako kot si napisala ti. Bilo je zelooooo veliko bele sluzi, nobene sledi o kakšni krvavi ali drugačni barvi... No, in jaz sem potem rodila v roku približno 4 ur. :)
Lahko samo rečem še malo pa bo :bravo:.

(odgovor članu Urška*)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Čep? - POMOČ
6.12.2004 22:18:30   
Urška*
*maja, ti pa si me zdaj pošteno presenetila.;)
Zdaj pa me že malo "panika" daje, kako bo potekal porod. Upam, da bom mojega :duda::modri: čimprej videla.

Uživajte in LP:)

(odgovor članu Urška*)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Čep? - POMOČ
6.12.2004 22:20:06   
*maja
Joj ni bil moj namen, da bi te strašila :zmeden:. Sem samo hotla povedat da je pri vsaki drugače.

Sicer pa sem prepričana da bo vse v najlepšem redu ;).

(odgovor članu Urška*)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Čep? - POMOČ
6.12.2004 22:24:35   
Taša
No meni se je čep pojavil isto kot tebi prozorna sluz veliko jo je bilo, le da jaz sploh nisem vedela zakaj se gre-sploh nisem polagala pažnje (pa je bila 2 nosečnost. No potem mi je naslednji dan ob cca. 5 začela odtekat voda ob 12.30 pa sem že imela polega sebe našo drugo :duda: Mašo !!!!
Veliko sreče in čimprejšnje srečanje z tvojim sončkom Žanom !:rozica:

(odgovor članu Urška*)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Čep? - POMOČ
6.12.2004 22:32:16   
Urška*
*maja, saj me nisi prestrašila. Samo sem si predstavljala, da bi jaz šla že čez 4 ure rodit. Pa me je kar malo stisnilo pri srcu.:)-
Zanje čase se povsem hecno izražam. Hočem povedat eno, napišem pa drugo. Saj razumeš ne, da se bliža koncu, pa sem že malo zmedena.:)-:)-

Taša, hvala za lepe želje. :love:

(odgovor članu Urška*)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Čep? - POMOČ
7.12.2004 23:06:42   
Anja167
To je to, pa tudi če ni, bo kmalu. :)- Drž se!

(odgovor članu Urška*)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Čep? - POMOČ
7.12.2004 23:19:14   
Spark
Jaz sem pa opazila prozorno sluz v nedeljo zjutraj, pa sem kar čakala cel dopoldne popadke , pa se ni nič zgodilo.Včeraj sem bila pri G. pa pravi da še nič ni.
Rok imam pa v petek, upam da se bo začelo kaj kmalu tole premikat v to smer da bom končno imela svojo bejbiko.

Lp:)

(odgovor članu Urška*)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?