|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   shranjevanje čevljev/copat?
11.10.2007 22:56:10   
bobek05
Bom odprla novo temo, da bo večji odziv.. Seveda sem spet pri ljubih nogah in čevljih. Zadnjič sem se pogovarjali s skupino mamic in vrgle smo temo šparanje čevljev/copat za naslednjega najinega otroka in/ali otroke, ki jih bo še imela sestra ipd. ...

Na eni strani so vse tiste teorije, da bi naj imel vsak otrok svoje čevlje zaradi oblikovanja noge, ampak kaj če jih ne uniči?? Npr. mi nosimo ene čevlje cca. 2 meseca, potem jih operem/sčistim in pospravim, ker v 2 mesecih ne poškoduje čevljev pa še več parov ima, tako da ne guli samo enih... Do zdaj sem res nameravala vse čevlje in copatke šparat, zdaj pa več ne vem user posted image  Naj vse superfitke vržem stran?? user posted image  user posted image

Jih shranjujete ali podarite ali vržete v smeti ....????

Najin sonček Anej se je rodil 16.6.2005.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: shranjevanje čevljev/copat?
11.10.2007 23:14:50   
diva 4
Jaz sem za nasvet prosila ped. Ta je rekla , da ni ovire , da otroci ponosijo čevlje eden za drugim, če so le ti dobro ohranjeni.Predvsem mora biti opetnik čvrst in ne "pomečkan".Tako , da je naš sine , kar dvojne čevlje "podedoval"od sestrce pa nekaj cicibanovih copatkov.Sta dve leti narazen.Ostalo sem pa morala kupiti nove, pa ne zato ,ker bi hči druge uničila , temveč zato , ker jo je mali že dohitel v št. nogeuser posted image .Ana ima 4 leta, David 2 leti in oba št.26-27.
Sem malemu lani konec maja kupila sandale od fisher price(z enim prstom lufta), , pa jih čez tri tedne ni mogel več obuti user posted image .
Aja, sedaj pa premale čevlje podarim.Imam eno daljno sorodnico z malo pupo,ki dobi vse naše stvari.Od oblek,čevljev igrač.In je ful vesela,saj ji dam same lepe stvari.Ostalo pa zavržem.

< Sporočilo je popravil diva 4 -- 11.10.2007 23:15:47 >

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.10.2007 23:31:16   
babylove
ker v 2 mesecih ne poškoduje čevljev

Blagor tebi!

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.10.2007 23:36:52   
Anonimen
Zdravo razviti nogi 2 meseca stari čevlji ne bodo nič škodili.

(odgovor članu bobek05)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
11.10.2007 23:39:12   
sončnica13
Zaenkrat jih še shranjujem v eno škatlo, je do sedaj prerasel le 2 para user posted image , kaj bom pa v bodoče  delala z njimi pa še nisem razmišljala-najbrž jih bom shranila, če bodo kolkor toliko ohranjeniuser posted image

(odgovor članu babylove)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.10.2007 7:25:47   
dana
Naš ima zelo široko nogo in visok nart, tako da copati so sicer v dobrem stanju, jih je pa kar razširil, tako da če bo imel naslednji ozko nogo, nikakor ne bodo prišli v upoštev.

(odgovor članu sončnica13)
Neposredna povezava do sporočila: 6
12.10.2007 8:26:19   
puncica
Jih shranjujem in jih ima tamal za tavečjo, samo če so roza jih posodim svakinji, ki ima punčko. 

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 7
12.10.2007 8:35:38   
ana b
Ta bolje ohranjene sem pospravila, znucane pa takoj vržem v smeti. Je pa tako da naš tavečji hoče nosit bolj kot ne stalno samo ene čevlje in jih posledično tudi uniči in takšni pa res niso primerni še za enega. Se pa bojim, da mi ne bo nič prav prišlo pri tamanjšem, ker se bodo številke razhajale. Trenutno zgleda, da bo naš zamanjši na veliki nogi živel user posted image .

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
12.10.2007 8:37:05   
April
jaz jih shranjujem. superfitove copatke imam vse od št. 18 pa do 25. pa tudi ostale čevečjčke spravim, ker so lepo ohranjeni. še vedno jih kasneje lahko vržem stran.

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
12.10.2007 9:15:01   
Anonimen
Prodaj jih v komisijski, če ne misliš prav kmalu imeti še enega otroka.

(odgovor članu April)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
12.10.2007 9:22:23   
Nika v službi
Copat ne shranjujem, jih preprosto vržem stran, ko so ponošeni ali ko jih preraste.

Ostalo obutev pa večinoma posodim ali podarim. Tudi za našo princesko sem dobila nekaj izredno ohranjenih obuval izposojenih.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
12.10.2007 23:46:39   
Olivija
Tiste ohranjene shranim. Že zaradi tega, ker sem malo "mahnjena" na otroške čevlje in jih je Ana imela kar lepo število.
Letos jima je sicer uspelo 4 pare na poganjalcu totalno uničit in te grejo ziher v smeti.

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 12
14.10.2007 20:15:57   
frutka_
Kar je manjših številk imam shranjenih, zdaj po 3.letu pa je čevlje začel uničevat.  Dobesedno pohara jih do konca, da se strgajo!
Ima dvojne Cicibanke, Nike-ce in ene Cat.

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 13
14.10.2007 22:08:45   
Pia73
Jaz sem se dobro pozanimala in če čevelj ni uničen je primeren za nadaljno nošnjo. To pomeni, da dobro ohranjene čevlje uporabljamo in jih tudi dajemo naprej. Uničeni pač romajo v koš.

Ja, ja,...

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 14
15.10.2007 10:09:28   
Pajaca
Jaz vse shranim, ker mi je škoda metat stran, ponosi pa tamal skoraj nič... al je druga sezona al so pač punčkasti.

Razmišljam da bi jih prodala, pa se moram najprej čez škatle prekopat, da vidim keri so dobri in keri so zanič.

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 15
15.10.2007 10:30:08   
Pobalami
če je notranji del že oblikovan po otroku ki ga je nosil čevelj vrži stran. če pa je čevelj malo nošen in podplat ni oblikovan in je tako kot če bi otrok obul nov čevelj ga shrani. pri prvih čevljih in škornjih ko sem otroci bolj vozijo v vozičku in ne hodijo toliko jih komot zhraniš za naprej.

tudi malo bolj shojen čevelj imaš lahko za rezervo, če so recimo v ostali mokri in je glih za poflikat vmes.

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 16
15.10.2007 13:37:17   
arielca
Tiste, ki jih konkretno ponosi, vržem stran. Če so pa čevljčki OK, jih pa zapakiram v škatlo in shranim. Baje čez 100 let vse prav pride user posted image .

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu Pobalami)
Neposredna povezava do sporočila: 17
15.10.2007 13:42:12   
spacey
Jaz jih tudi šparam in shranjujem, ampak samo ta bolj ohranjene. Vse ostale, pa vržem stran, saj jih mali kar znuca. 

"Fake it until you make it."
Sweet Like Chocolate

(odgovor članu Pobalami)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?