Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: dodatna blazina za marelo 11.10.2007 22:06:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem imela kar eno za na stol, saj je čisto taka izgledalala kot te na sliki.
|
|
|
|
RE: dodatna blazina za marelo 12.10.2007 11:59:17
|
|
|
|
hrabra miška
|
Jaz sem imela v vozičku kar ovčjo kožo. In sem bila zadovoljna,tamala dva pa še bolj,sploh pozimi ker jima je bilo super toplo.
|
|
RE: dodatna blazina za marelo 12.10.2007 17:27:41
|
|
|
|
kaya2007
|
ja, samo bi bilo fajn, da bi imela kakšne reže, da lahko varnostne pasove čez zapnem...
|
|
|
|
RE: dodatna blazina za marelo 13.10.2007 20:35:25
|
|
|
|
pikapolona2
|
Poglej tole sem jaz kupila za našo frajlo.....pa za pozimi je super toplo ni pa hkrati ful trdo, so pa na hrbtišču reže za pasove. klele lahko naročiš: http://www.buggysnuggle.com
|
|
|
|
RE: dodatna blazina za marelo 13.10.2007 20:37:37
|
|
|
|
kaya2007
|
uf super bom preverila...sej za sedet ni take panike, ampak naša še leži...
|
|
|
|
RE: dodatna blazina za marelo 13.10.2007 20:41:56
|
|
|
|
pikapolona2
|
sej lahko imaš najprej za v leže.....spomladsi je pa še itak hladno pa bo že sedela...meni res super služi.....sm pa že gledala je tako u easy za zaši iz dvojnega velurja da bi lahko tudi sam zašil
|
|
|
|
RE: dodatna blazina za marelo 14.10.2007 8:41:15
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2 Poglej tole sem jaz kupila za našo frajlo.....pa za pozimi je super toplo ni pa hkrati ful trdo, so pa na hrbtišču reže za pasove. klele lahko naročiš: http://www.buggysnuggle.com Super zadevščna. Jaz jo bom kar šivilji dala zašit. Hvala za idejo
|
|
|
|
RE: dodatna blazina za marelo 18.10.2007 9:40:54
|
|
|
|
mala zirafa
|
V trgovini chicco v trstu imajo te blazine.Sicer mogoče samo za njhove modele- marele, ampak marela je marela.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?