|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kam se splača it?
11.10.2007 20:33:37   
MalaPika07
Se obračam na vas, ker sem v tem totalna bebka in nimam pojma. Doslej sem vedno potovala v lastni režiji in je bilo vedno OK. Zdaj pa bi malo poizkusila potovat v okviru turistične agencije. Ampak o tem nimam pojma, po domače... smo tudi taki kekci, ja. user posted image

Zanima me, kam se splača it(zanimivosti, zanimive ponudbe, hoteli, itd.), kdaj je najboljše iti in rezervirat aranžma pri agenciji, da je najbolj poceni, katere agencije priporočate. Bi pa šli naslednje poletje ali pa za prvi maj.

Skratka, zanima me vse, kakršnekoli informacije prav pridejo... saj se bom pozanimala tudi pri agencijah, ampak vseeno je iz prve roke tudi dobro vedet.user posted image

Lp!

< Sporočilo je popravil Primoza RR -- 12.10.2007 18:58:47 >

Zaspanček Roman... 6.8.2007
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kam se splača it
12.10.2007 9:58:43   
zoom zoom
Kam pa bi šla?

< Sporočilo je popravil Primoza RR -- 12.10.2007 18:59:03 >

(odgovor članu MalaPika07)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: kam se splača it
16.10.2007 21:07:18   
pocka
poglej si malo na odklop.com, mi smo bili zadovoljni z njimi in so bolj ugodni (tudi za 50% pri nekaterih destinacijah), potuješ pa pol ečinoma preko nemških agencij

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu zoom zoom)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ideje za igre v gozdu
Otrok lahko v gozdu teče, skače, preskakuje, pleza, čofota, se igra z blatom in peskom, se drsa in sanka, raziskuje in o...
Aplikacija Gorski vodnik – pomoč na poti v...
Več kot 10.000 kilometrov je skupna dolžina planinskih poti, ki so jih posneli z GPS aparati. Podatke so zbirali več kot...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?