|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ovulacija, nič jasno
11.10.2007 20:22:46   
Anonimen
Kako naj vem, kdaj imam ovulacijo. Prejšnje mesece sem pač gledala sluz in predvidevala, kdaj približno je prišla, ta mesec pa sem se odločila, da preverjam višino materničnega vratu, merim temperaturo, gledam sluz in kupila sem še ovulacijske teste. Temperatura je bila do torka bolj ali manj ista, 36.2 ... Včeraj 36.4, danes pa je poskočila na 37 stopinj, že od včeraj me bolijo jajčniki, maternični vrat je od včeraj za kak centimeter višje, sluzi splooooooh ni, ovulacijski test pa kaže, da niti pod razno še nekaj dni ne bom ovulirala. Ma kaj naj zdaj verjamem. Saj slončkava itak, samo vseeno bi en mesec rada ugotovila, kdaj imam ovulacijo. Kakšna ideja, kaj se dogaja.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ovulacija, nič jasno
11.10.2007 20:36:00   
zorica

Tudi jaz imam po navadi težave z določanjem O, saj sluzi nimam ali pa je ne opazim.Dobim pa tak ful vlažen občutek, spolzek.Pa ful mi paše user posted image
Kar pa se BT tiče, pa mislim da povišanje pomeni, da je O že bila.

Naj me katera prosim popravi če se motim.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.10.2007 20:40:38   
Anonimen
Hvala zorica, ampak pri meni je tako, da imam sluz vsak mesec nekako tako kot je v teoriji. Začne se počasi, potem veliko vlecljivo in konča motno, vedno manj. Se pravi, da bi se po sluzi lepo videlo, kdaj ovuliram. Ampak zdaj pa sluzi še ni, recimo da bo čez par dni rahla in čez pet dni veliko in prozorno... ampak temperatura pa že povečana in maternični vrat povišan. Dva znaka kažeta ovulacijo, dva ne. Meša se mi od te bedaste ovulacije user posted image

(odgovor članu zorica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
11.10.2007 20:55:30   
zorica

Najboljše je da na vsaka dva dni user posted image pa ne bosta zgrešila.Drugega ti ne morem svetovati.Pomoje je pomembnejša sluz - ko je ta prava.Ker na BT lahko vpliva kak drug dejavnik.
Tako da bi jaz na tvojem mestu pazila na sluz.Ta ti v tvojem primeru lepo pokaže tvoj dan D.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.10.2007 20:57:13   
hmm
lunica24, da bi lahko vnaprej približno predvidela ovulacijo, bi se morala opazovati nekaj mesecev, da bi ugotovila kako se znaki pri tebi izražajo. Jaz se najbolj zanesem na BT, ko se ta dvigne in ostane vsaj tri dni bolj visoka, naj bi bilo to to. Dokler si nisem merila BT sem vedno mislila, da imam O par dni prej kot sem jo dejansko imela, sedaj pa sem ugotovila, da jo imam okoli 17 - 18 dneva, znaki pa so pri meni taki: plodna sluz se mi začne že 4 - 5 dni prej, najbolj mi paše user posted image  kakih 5 dni prej, v jajčnikih me ščipa 2-3 dni prej, na dan O pa čisto neha. M vratu si ne tipam več, saj se v toku dneva spreminja, sem pa opazila, da je ob O res bolj odprt. O testi pa niso preveč zanesljivi, saj nekatere opažajo, da bi jih morale delati 2x na dan, da bi jim kaj pokazalo. Če si radovedna (tako kot jazuser posted image ), ti priporočam, da svoje podatke zapisuješ sem www.fertilityfriend.com, saj ti ta program sam nariše kdaj si imela O na osnovi vseh podatkov, ki jih vnašaš. Za ta mesec si že prepozna, za naslednji pa tako upam, da ti ne bo treba, saj boš že srečka user posted image user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.10.2007 21:40:53   
Anonimen
hmmmm iz tvojih ust v božja ušesa haha user posted image  Res me zanima kaj se bo iz tega izcimilo. Glede na to, da sluzi še sploh ni, je pa danes 13 dan ciklusa, je možno, da sluzi ta mesec sploh ne bo, sem pa vseeno ovulirala user posted image  Bom še počakala nekaj dni, potem pa vam javim, kako se je pokazalo.

(odgovor članu hmm)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
11.10.2007 22:24:50   
hmm
lunica24, a si prepričana, da ni čisto nič sluzi? Saj kaki mesec je je res zelo malo, a to še ne pomeni, da ni O. Jaz je imam ponavadi bolj malo, pa sem že večkrat dokazala, da O definitivno imamuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
12.10.2007 18:28:16   
MARTINŠČICA
Punce, na 2-3 dni skačte, pa bo. Brez veze toliko fame okrog ene O, se vam ne zdi? Preveč si komplicirate življenje. Poenostavite si ga raje in uživajte v spolnosti.

200% MAMI

(odgovor članu hmm)
Neposredna povezava do sporočila: 8
12.10.2007 22:14:20   
Anonimen
No midva sva sprobala že vse te metode merjena, a ni obrodilo sadov. Ostane nama samo še sex čimvečkrat, a je večkrat tako, da se ne vidiva cele dneveuser posted image

(odgovor članu MARTINŠČICA)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
13.10.2007 11:31:25   
byanca
lepo pozdravljene! tudi jaz imam težave z ugotavljanjem O, ker imam zelo neredno user posted image . imam jo namreč od 28 pa do 40 dan cikla. Tako da poskušam vsaj vsake 2 do 3 dni slonckat in se enostavno ne obremenjujem z sluzjo in ostalimi. moram sicer priznat, da delam na temu že od poletja in sem vsak mesec kar malce razočarana.ma enostavno nevem drugače.
Tako da ti povem, da nisi edina, ki ti ni jasno in imas zmedo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
16.10.2007 12:11:51   
*ajetam*
ah ja podobno je bilo pri meni.zato sploh ne merim več temperature, ne preverjam materničnga vratu..
nič. tudi testi so me popolnma razočarali...
poleg vsega pa naj sploh nebi imela ovulacije zaradi povišnega proalktina a jaz imam vsak mesec sluz.tako da nič več ne vem kaj je res ...

(odgovor članu byanca)
Neposredna povezava do sporočila: 11
16.10.2007 17:53:51   
Anonimen
Hvala punce.  Za vse vas držim pesti. user posted image

(odgovor članu *ajetam*)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?