Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: A je delala katera ovulacijski test testf... 11.10.2007 19:14:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj zdej? Si noseča? a tile testi pokažejo nosečnost?
|
|
|
|
RE: A je delala katera ovulacijski test testf... 11.10.2007 19:32:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Neeee, ovulacijski test je to. Naj bi imela ovulacijo...v kratkem...
|
|
|
|
RE: A je delala katera ovulacijski test testf... 11.10.2007 19:33:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Aha. To ti bo pa kakšna izkušena o tem povedala.
|
|
|
|
RE: A je delala katera ovulacijski test testf... 11.10.2007 22:12:51
|
|
|
|
pin
|
Delala sem drug test. Ampak to ni niti pomembno. Testiraj tudi naslednje dni. Ko bo crtica za ovulacijo močnejša od črtice, ki se zmeraj pojavi (testna črtica), šele takrat si dan pred ovulacijo.
|
|
|
|
RE: A je delala katera ovulacijski test testf... 11.10.2007 22:33:29
|
|
|
|
hmm
|
Če ti je test pokazal dve črtici, morata zdaj fejst pridna bit . Jaz sem sicer delala ene druge teste, pa črtice za O nikoli nisem imela bolj močne od testne, pa sem dokazano imela O , test pa je dan po O že pokazal samo eno črtico. Je pa res, da ti testi kažejo, da O bo, nosp pa neki dokaz, da do O v resnici tudi pride.
|
|
|
|
RE: A je delala katera ovulacijski test testf... 15.10.2007 12:29:11
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: pin Ko bo crtica za ovulacijo močnejša od črtice, ki se zmeraj pojavi (testna črtica), šele takrat si dan pred ovulacijo. Kaj sedaj to pomeni? 11. in 12. oktobra sta se mi pokazali obe črtici, dokaj močni, črtica za ovulacijo pa ni bila nikoli bolj močna od testne. 13. in 14. oktobra pa nič več ovulacijskih črtic, oziroma zelo, zelo rahlo vidni. Kdaj bi naj torej nastopila ovulacija?
|
|
|
|
RE: A je delala katera ovulacijski test testf... 15.10.2007 16:48:11
|
|
|
|
pin
|
Težko vprašanje, raje vprašaj ginekologa. Ni nujno, da je ovulacija nastopila. Morda si s testiranjem zamudila oziroma si test opravljala ob nepravem času. Pravega časa pa tako ali tako ne veš. Predlagam ti, da natančno prebereš navodila, ki so bila priložena tem testom, prav tako lahko v lekarni postaviš dodatna vprašanja. Tudi meni testi nekoč niso pokazali močnejše ovulacijske črtice, v tem ciklusu je črtica močnejša. Nič od tega pa ni zagotovilo, da bom noseča. Menim, da je na ovulacijske teste potrebno gledati kot na pomoč pri ugotavljanju ovulacije, nikakor pa ne kot na edino verodostojni dokaz, da je spočetje mogoče.
|
|
|
|
RE: A je delala katera ovulacijski test testf... 15.10.2007 16:58:01
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: pin Menim, da je na ovulacijske teste potrebno gledati kot na pomoč pri ugotavljanju ovulacije, nikakor pa ne kot na edino verodostojni dokaz, da je spočetje mogoče. Hvala pin. No, glede na to, da imam že dvoletnega otroka mislim, da je spočetje možno. To me niti ne skrbi. Bom še kak mesec spremljala ovulacijo, da bom vedela, kdaj približno jo imam. LP
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?