|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Hudo razkurjena!
6.12.2004 15:20:37   
Jessy
Jaz vam moram kar malce pojamrati.
Že od petka sem razkurjena, da je kar hudo. :grrr::grrr::grrr: Zdaj bom povedala še vam, mogoče bo pozneje boljše.

V pon. je mož poklical k G in me naročil na prvi pregled. V petek pa njegova sestra pride domov z novico, da sem noseča. HALO??? Od kje ji zdaj ta podatek, ko pa nihče ne ve za to?
Sem 99% prepričana, da je prišlo to iz zdravstvenega doma, ker je naša sestra znana po tem, da je hujša kot radio.
Mxxxx me jezi! Ko bi bila 100%, pa bi šla do nje in ji povedala par lepih!

A ni to grozno!? Sam se hočeš najprej prepričati, če je vse ok, da boš šele nato povedal veselo novico, potem pa se najde ena budala, ki ne ve kaj je to varstvo osebnih podatkov in ti pokvari vse veselje.

Se opravičujem, ker sem vas zamorila s tem, ampak sem mogla povedati še nekje!

lp, Jessy
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Hudo razkurjena!
6.12.2004 15:29:01   
Anonimen
Ok, zastopim zakaj si razkurjena in moram rečt, da čisto upravičeno. Samo nekaj me zanima:

A je možno, da je mož povedal sestri?

Kako bi lahko sestra zvedela v zdravstvenem domu? A tam dela al kaj?

(odgovor članu Jessy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Hudo razkurjena!
6.12.2004 15:30:46   
Lunca1
No ja, pa vama je pokvarila presenečenje :grrr:, a je potem že vsem naokrog razbobnala?

Lp Lunca

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Hudo razkurjena!
6.12.2004 15:31:56   
**NiNa**
Živjo Jessy!
Te popovnoma razumem. Tudi meni se to nebi zdelo prav in bi me zelo razkurilo. Kaj pa, če sestra tvojega moža ni zvedela novice v ZD, ampak tudi ona redno obiskuje RR in je veselo novico izvedela tu.

p.s. Kar povej ji, da se ti ne zdi prav, da če je že izvedela, da ona obvešča o tem sorodnike še predno si ti povsem prepričana.

Upam, da vama je ostalo še kaj veselja in volje, da novico na prav poseben način sporočita ostalim (npr. speci torto in nanjo napiši za vse babice in dedke ter tete in strice:)

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Hudo razkurjena!
6.12.2004 15:36:34   
barby*
Verjamem da si razkurjena do konca:grrr: Če bi hotela da se razve, bi sama povedala ane?! Ja nekateri so "pametni" da dol padeš!!!
Pa da bi vsaj tebe prej vprašala...
Poskusi se ne preveč živcirat, čeprav ta popolnoma razumem...Pobožaj bušij, pošlji poljubčka svoji pikici/pikcu pa bo takoj boljše, boš videla...
Pa čim manj stresnih trenutkov!!

pa pa
barby:metulj:in:love:24t

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Hudo razkurjena!
6.12.2004 16:14:48   
pegica
Napiši to v knjigo pritožb, katero morajo imeti v ambulanti. Mogoče se bo malce zamislila, saj to knjigo vsi berejo in bodo vedeli (če še ne vejo), kakšne vrste sestra je.
Sicer pa - ne pusti se, da ti ena "gofla" pokvari tako lep trenutek. Čim manj grdih misli in stresa!

Lp, Pegica

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Hudo razkurjena!
6.12.2004 18:43:43   
m_m

Te čist zastopim...

Pr meni je blo isto. Sem kupla za mamo ono knjigico Moji dragi babici pa noter sem hotla dat slikico od NS, pa mi en teden prej, ko smo ble z mamo naročene na pregled pri G (zamisli si - ravno na isti dan od celga možnega časa v enem letu). Pa se je pregled prestavu za en teden, ko jaz nisem mogla. Mama sedi v čakalnici in sestra pokliče not po priimku, pa reče ja kje je pa hčerka, nosečnice imajo prednost... Pa sploh vedla nebi, če me nebi pol klicala in očitala, če mora k zdravniku, da to zve. Pa zelo užaljena je bla. Je kar v momentu menstruacijo dobla in ni mogla k zdravniku. Boga. Pa tak lepo ko sem ji hotla povedat. Pa še lubi bi pršu na obisk...

Halo!!! To so zaupni podatki!! NIHČE NIMA PRAVICE RAZŠIRIT TE NOVICE KOT SAMO MAMA -ti. Sploh pa ne ena blebetava sestra. Lahko jo tožimo veš. Pa doble bi kar ornk odškodnino in še iz službe bi letela. Sam js nisem taka. Niti ji še nisem povedla, kaj je ušpičla. Kaj pa če bi se recimo odločla delat splav? Ma qqš (kokoš) vedno srečo, da je še nekdo zram, sam naslednjič, ji bom pa povedla svoje, pa če cela bolnica posluša.

Maja in :duda:

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   [Brisano sporočilo]
6.12.2004 19:16:31   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Jessy)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   Hudo razkurjena!
6.12.2004 20:20:07   
urši77
Se strinjam z baby-angel. Čeprav sem tudi sama med.sestra in se dobro zavedam kaj pomeni poklicna molčečnost in etika in te zadeve ki pašejo zraven...
Seveda pa moraš biti - ne 100, ampak 200% prepričana od kod je to prišlo.Če ne boš ti izpadla kot najbolj usra... in tako naprej. Tako dejanje za sabo potegne ogromno stvari!
LP in uživaj v nosečnosti

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Hudo razkurjena!
6.12.2004 21:00:59   
Jessy
Moževi sestri je povedal nekdo drugi...torej tretja oseba.
V bistvu je težko govoriti kdo je ta pravi krivec ampak sem res skoraj 99%, da je prišlo iz ZD.
Ne, saj veselja nama ni pokvarila, saj se je mož izgovoril, da pozna že več takih zgodbic od večih punc, ki so bile že večkrat noseče, v resnici pa niti enkrat še ne.

Me pa jezi!

Hvala vam!

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Hudo razkurjena!
6.12.2004 21:52:40   
Pia73
Jessy te popolnoma razumem!

Je pa tudi pri meni podobna situacija. Imava z mamo isto G, čvekuljo, in me je malo strah, da mama ve, pa noče nič rečit,...Jaz bi nmareč rada dala skoz prvi pregled,...po 2 s.s.

LP Pia73:metulj:

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Hudo razkurjena!
7.12.2004 2:48:01   
Annny
Jaz bi nekako vprašala moževo sestro..in seveda bi se pritožila.
Boga, da so ti to naredili- meni bi se kar zmešalo, tega ne bi odpustila:grrr:

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Hudo razkurjena!
7.12.2004 7:06:11   
Jessy
Moževo sestro imam namen vprašati, ko bova povedala novico. Upam, da si bom z njenim podatkom lahko kaj pomagala, da se prepričam od kje informacija izvira.

Prek interneta zagotovo ni izvedela, saj nima izvedeti po čem, ker sem bila do zdaj dokaj anonimna in me je nemogoče prepoznati, pa sama i-neta ne uporablja za druge namene, kot za službo.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?