|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nizka posteljica - vse ok?
11.10.2007 17:42:07   
valery27
mene pa zanima kako naj vem da bom imela normalnega otroka ka do sedaj so bili vsi testi in izvidi ok sam kar mi je nazadnje reku zdravnik da imam posteljico zelo nizko in me skrbi da ni kaj narobe sem pa v 6 mesecu.

< Sporočilo je popravil Teni RR -- 11.10.2007 20:42:05 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: amm
11.10.2007 17:44:42   
Petraa
otrok bo normalen,brez skrbiuser posted image
če imaš nizko posteljico,potem ne dviguj nič težkega itd

(odgovor članu valery27)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.10.2007 20:25:22   
Anonimen
S tem se sploh ne obremenuj,ga pač nosiš nisko.To je vse!Raje uživaj še te tri mesece.

(odgovor članu Petraa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
11.10.2007 23:55:38   
ULLA K
pri meni je posteljica že od vsega začetka ležala zelo nizko... sedaj pa štejem zadnje 4 dni do PDP in nisem imela nobenih težav, dete pa še sedaj veselo razgraja po celem trebuhu user posted image

ne delaj si skrbi po nepotrebnem!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.10.2007 9:07:25   
tejkag
Tudi jaz sem imela nizko ležečo posteljico, pa ni bilo zaradi tega nič narobe, rodila sem zdravo pupiko. Uživaj v nosečnosti!

(odgovor članu ULLA K)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?