Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kdaj odločba za štipendijo 11.10.2007 15:17:04
|
|
|
|
*ajetam*
|
poznam samo dva odgovora: odločbo vsekakor boš dobila ne morem ti povedt kakšen bo znesek ker se razlikujejo od vsake osebe drugače glede datuma pa imam izkušnje da je bilo treba kar nekaj časa počakati... ampak brez skrbi ker boš dobila vse za nazaj.
|
|
|
|
RE: Kdaj odločba za štipendijo 11.10.2007 15:17:34
|
|
|
|
Una
|
Če si upravičen ali ne, ti pošljejo na dom odločbo. Sicer je pa še čas. Lansko leto sem jo jaz dobila nekje sredi novembra.
|
|
[Brisano sporočilo] 11.10.2007 17:50:13
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Kdaj odločba za štipendijo 11.10.2007 18:26:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne najdem na strani Zavoda kje se izračuna. Ali ima katera kak link? Oddala sem pa 2.10., ker sem rodila konec septembra in sem čakala rojstni list in davčno. Še dobro da sem ju pravočasno dobila. Torej bi lahko prvo nakazilo bilo že novembra ali šele decembra? Ker mislim da sem vsekakor upravičena, ker sem tudi po otroških dodatkih v najnižjem razredu.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.10.2007 19:35:05
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Kdaj odločba za štipendijo 11.10.2007 21:04:07
|
|
|
|
lojzika
|
A si študent ali dijak? Dijaki dobijo prej. Mislim, da nekje konca meseca bodo začeli pošiljati, potem pa dobiš nakazano. 10 pa potem dobiš zopet, in tako je vsakega 10 eno leto. Če boš dobila si izračunaj če imate manj prihodkov kot je cenzus. Višina pa je odvisna od uspeha, letnika, a stanuješ doma ali se voziš ..... Osnovna štipendija je pa kar nizka ene 40€ maksimalno potem pa se naberejo razni dodatki pa prideš vse tja do 250€
|
|
|
|
RE: Kdaj odločba za štipendijo 12.10.2007 12:52:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Sem študentka-absolventka in sedaj prvič v življenju prosim za štipendijo, ker sem poročena in pred 3 tedni postala mami. Dohodke pa je imel lani samo mož.
|
|
|
|
RE: Kdaj odločba za štipendijo 14.10.2007 22:42:37
|
|
|
|
lojzika
|
A si zdj izračunala te moževe prihodke deljeno s število članov, a padeš pod cenzus??
|
|
|
|
RE: Kdaj odločba za štipendijo 15.10.2007 10:41:16
|
|
|
|
iva01
|
ja sigurn jo boš dobila, nevem kulk si oddaljena od kraja študija sam predvidevam da boš dobila tam nekje od 180-200€, sam ne me zdej držat za besedo, držim pesti
|
|
|
|
RE: Kdaj odločba za štipendijo 16.10.2007 12:38:26
|
|
|
|
KIKI****
|
Jaz tudi komaj čakam da dobim odgovor in upam na pozitiven, kolikor bo pač bo, glede na to da sem plačala že 3.600 € šolnine, štipendije pa še nisem prejemala ker sem bila prej na zavodu. Bo šla štipendija na trr varčevanje
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?