|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kdaj odločba za štipendijo
11.10.2007 14:47:15   
Anonimen
Letos sem prvič zaprosila za republiško štipendijo zaradi povečanja števila družinskih članov. Ker je nesel mož in ne jaz je seveda pozabil vprašat kdaj bom vedela ali sem do nje upravičena in koliko dobim.
Ali katera ve ali se dobi na dom kaka odločba ali kako to poteka?
Pa še ali katera ve koliko lahko sploh pričakujem? Ali obstaja kak obrazec za izračun, ali pa recimo koliko znaša minimalna in koliko max štipendija?

Hvala
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kdaj odločba za štipendijo
11.10.2007 15:17:04   
*ajetam*
poznam samo dva odgovora:
odločbo vsekakor boš dobila
ne morem ti povedt kakšen bo znesek ker se razlikujejo od vsake osebe drugače
glede datuma pa imam izkušnje da je bilo treba kar nekaj časa počakati...
ampak brez skrbi ker boš dobila vse za nazaj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.10.2007 15:17:34   
Una
Če si upravičen ali ne, ti pošljejo na dom odločbo. Sicer je pa še čas. Lansko leto sem jo jaz dobila nekje sredi novembra.

LP, Una

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
11.10.2007 17:50:13   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
11.10.2007 18:26:09   
Anonimen
Ne najdem na strani Zavoda kje se izračuna. Ali ima katera kak link?
Oddala sem pa 2.10., ker sem rodila konec septembra in sem čakala rojstni list in davčno. Še dobro da sem ju pravočasno dobila.
Torej bi lahko prvo nakazilo bilo že novembra ali šele decembra? Ker mislim da sem vsekakor upravičena, ker sem tudi po otroških dodatkih v najnižjem razredu.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   [Brisano sporočilo]
11.10.2007 19:35:05   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
11.10.2007 21:04:07   
lojzika
A si študent ali dijak?
Dijaki dobijo prej. Mislim, da nekje konca meseca bodo začeli pošiljati, potem pa dobiš nakazano. 10 pa potem dobiš zopet, in tako je vsakega 10 eno leto.
Če boš dobila si izračunaj če imate manj prihodkov kot je cenzus. Višina pa je odvisna od uspeha, letnika, a stanuješ doma ali se voziš ..... Osnovna štipendija je pa kar nizka ene 40€ maksimalno  potem pa se naberejo razni dodatki pa prideš vse tja do 250€

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 7
11.10.2007 21:07:42   
lojzika
http://www.artservis.org/izpis_dogodka.asp?hF=946

tukile je cenzus

(odgovor članu lojzika)
Neposredna povezava do sporočila: 8
12.10.2007 12:52:09   
Anonimen
Sem študentka-absolventka in sedaj prvič v življenju prosim za štipendijo, ker sem poročena in pred 3 tedni postala mami. Dohodke pa je imel lani samo mož.

(odgovor članu lojzika)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
14.10.2007 22:42:37   
lojzika
A si zdj izračunala te moževe prihodke deljeno s število članov, a padeš pod cenzus??

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
15.10.2007 10:41:16   
iva01
ja sigurn jo boš dobila, nevem kulk si oddaljena od kraja študija sam predvidevam da boš dobila tam nekje od 180-200€, sam ne me zdej držat za besedo, držim pesti

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
16.10.2007 12:38:26   
KIKI****
Jaz tudi komaj čakam da dobim odgovoruser posted image  in upam na pozitiven, kolikor bo pač bo, glede na to da sem plačala že 3.600 € šolnine, štipendije pa še nisem prejemala ker sem bila prej na zavodu.

Bo šla štipendija na trr varčevanjeuser posted image

(odgovor članu iva01)
Neposredna povezava do sporočila: 12
16.10.2007 23:14:21   
malenaa
samo v OPOZORILO!
Vse oz. vsi, ki prejemajo štipendijo in letnika ne bodo naredili NISO UPRAVIČENI  do socialne pomoči - mislim da najmanj 6 mesecev, zaradi krivdnega razloga. ma so pravi butli resuser posted image

(odgovor članu KIKI****)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?