|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   podiranje kupčka
6.12.2004 13:36:28   
Moyca_
sem prebrala da nekatere po vsakem obroku uspete podreti 2 kupčka- mislim da sem to prebrala pri JasniD. Midve z malo morda enkrat na dan uspeva dva podret. Včasih se mučim po 20 min pa nič.Saj sem se pri Gabrielu tudi mučila, vendar je on imel reflux pa je tak vedno polival. Sem smotana ampak včasih mi ga enostavno ne gre podret. Potem pa bogo revo kolca kot veliko:ups::ups::ups:
Jo sem vćeraj začela dajati na trebuh (po 10 minutah na trebuhu začne kupčeke podirat-v večini primerov, ne pa vedno), ker ni podirala nič kupčekov. A mislite da je še premajhna za trebuh. Glavico ima močno, obrne sama glavico na drugo stran, če je na trebuhu (je že v porodnišnici s tole glavico tako delala da me je bilo kar strah). No torej je mala, ampak glavico premika tak kot je mali ni niti pri 2 mesecih- mislim pa da bi naj bil strah da se zadušijo. Ne vem no, ampak sem brala nekaj o tem:zmeden::zmeden::zmeden::zmeden:

Kako vam to uspeva in a vaši spijo na trebuhu?

ja še pri drugem otroku se učim:ups::ups::ups::ups::ups: (pa verjamite da velja rek, da si niti dve nosečnosti nista enaki, kaj šele dva otroka :hudicek::angel:)

pa,pa:sloncek::sloncek::sloncek:

aja, danes smo se prvič kopali:sloncek::sloncek::sloncek:

Neposredna povezava do sporočila: 1
   podiranje kupčka
6.12.2004 13:46:34   
Annny
Moyca, moja Naja zelo redko podre kupček takoj po hranjenju...pa če se še toliko časa mučiva.
Ponavadi se po hranjenju malo poigrava in pogovarjava, potem pa jo dvignem, da jo nesem previt...takrat ponavadi podre kupček..ali pa ga na previjalni mizi, ko jo položim na trebuh.

Tako gre to pri nas..:)

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   podiranje kupčka
6.12.2004 13:59:47   
Moyca_
aja, mala je stara 3 tedne

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   podiranje kupčka
6.12.2004 14:02:28   
puri
Tudi moj ni skoraj nikoli podrl kupčka,potem sem pa kar odnehala in sem ga po dojenju kar nazaj v posteljo položila!Včasih je bilo vse OK,včasih pa je malo bruhal,ali pa se mu je samo malo zaletelo,ko mu je prišlo gor!Ja,eni pač niso nadarjeni za podiranje kupčkov!

Glede spanja na trebuhu,pa ne vem,sam moj že od vsega začetka ni hotel spati na trebuhu,takoj se je zrinil na hrbet,pa baje tudi to ni dobro!

Tudi jaz se strinjam,da dva otroka nista enaka,kajti pri meni sta čisto različna,pa sta oba fantka!:)

Lp:)

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   podiranje kupčka
6.12.2004 14:41:10   
JASNA D
Moyca, če ne gre, pač ne gre. Mislim, da če po 20 minutah ne rata, pač ne rabi podret. Kolcanje pa tudi ni nevarno. Moja dva sta nadarjena za podiranje kupčkov po atiju - samo da ati tega ne naredi tako nežno in prikupno. je pa res, da ati ob tem ne bruhne, kot se včasih zgodi pri malčkih

Jasna

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   podiranje kupčka
6.12.2004 15:02:50   
filipinka
Tako je, če ne gre, ne gre! Filip tudi včasih ne podre kupčka, pa je potem vse isto kot, če ga! Tako, da mislim, da se tudi tebi ni treba sekirat!
V.

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   podiranje kupčka
6.12.2004 15:03:33   
Anonimen
Mi tudi večinoma nismo podirali kupčka, sploh ponoči ne. Res pa Tibor nikoli ni imel krčev in ni bruhal.

(odgovor članu Moyca_)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   podiranje kupčka
6.12.2004 20:24:25   
mnjam
Cinci,
predlagam da odpreš novo temo na to vprašanje. Odgovor pa je: DA (vsaj v večini primerov) ni pa nujno!

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?