|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   laminat
11.10.2007 9:00:16   
dory
Kako cistite laminat? Jst se ga ne znam lotit,da ne bi blo vse flekast?user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: laminat
11.10.2007 9:13:19   
Anonimen
Ja, to tako je, fajn, a ne. Moja sestra je probala že vse živo, ampak ji do sedaj, v 7 letih, ni uspelo.

(odgovor članu dory)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
11.10.2007 9:13:54   
dory
user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni

Ja, to tako je, fajn, a ne. Moja sestra je probala že vse živo, ampak ji do sedaj, v 7 letih, ni uspelo.

user posted image user posted image se dober,da ga ma sam tamal v sobi user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.10.2007 9:30:53   
žigolino
Moj nasvet,kuhinjska krpa na metlo voda in ajax.
Ga pa dvakrat na leto našpricam z pronto za pohištvo in lepo s suho krpo zglancam,(pa takoj spet z mokro serveto obrišem)ker drugače je mastno in se poznajo stopinje.
Ne se mi smejat ampak nimamo pa čisto nič flekavega laminata.Prej je pa blo za kozlat kak je bil grd.

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.10.2007 9:38:56   
Anonimen
Še nism najdla pametne stvari za to sranje. Se mi niti ne da več iskat. Dam raj rolete dol da sonce direkt ne sveti pa ni vidt. Laminata pa itak nikoli več nikamor ne dam.
Enkrat je blo mal boljš k sm ga umila z črnim čajem.

(odgovor članu žigolino)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
11.10.2007 10:02:59   
darjatimci
Jaz sem pa prej čistila z Emsalom za laminat,sedaj pa sem začela uporabljati podobno čistilo,ki je tudi cenejše in se ga da vsaj začasno očistiti(user posted image ).To je čistilo za laminat,ki se kupi v DM-Denkmit-laminatpflege.
Drugače pa ga tudi jaz, laminat seveda, za otroške sobe tudi odsvetujem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
11.10.2007 10:09:32   
Marogica
Sedaj pa res ne vem, ali sem jaz slepa ali pa res ni nič narobe z našim laminatom??' Jaz ga čistim z navadnim čistilom za posodo, torej "cetom", po domačeuser posted image . Vsa ta čistila za pranje posode vsebujejo dovolj "razmaščevalcev", da resnično nimam občutka, da se težko čisti ali pa da ostajajo fleki.

Saj pravim...mogoče pa potrebujem očala..user posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu darjatimci)
Neposredna povezava do sporočila: 7
11.10.2007 10:10:55   
Anonimen
Marogica a imaš velike površine, pa direktno sonce gor? K pr men tud ni videt če je v senci, k pa sonce gor posvet pa....user posted image

(odgovor članu Marogica)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
11.10.2007 10:18:20   
Marogica
IZVIRNO SPOROČILO: karin24

Marogica a imaš velike površine, pa direktno sonce gor? K pr men tud ni videt če je v senci, k pa sonce gor posvet pa....user posted image

To govorim za en prostor v piceriji, ki je bila prej naša kuhinja in jedilnica, torej dnevno v uporabi n tudi precej hitro se je zamazal. Laminat je enobarven, svetlo sive barve, brez teh "lesenih črt". V tem prostoru sta dva okna in je svetlo, res pa, da se nisem ravno zavzela, če sonce direktno sije. Sem pa vedno brisala z...saj ne znam opisat...ne z močotom, temveč s tstim, ko se da krpa na "metlo", in ima "vrtljivo" glavo. Upam, da razumete, kaj sem mislila...user posted image  Pa fejst sem ožela krpo.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
11.10.2007 10:54:43   
poliloni
IZVIRNO SPOROČILO: žigolino

Moj nasvet,kuhinjska krpa na metlo voda in ajax.

Ne se mi smejat ampak nimamo pa čisto nič flekavega laminata.

tudi jaz ga samo z močotom in Ajaxom čisti in še nisem opazila kakšnih flekov in podobnega.
Mi je pa laminat že čisto na splošno bljek, ker mi tako hladno, plastično deluje... je pares, da je že kar nekaj let v tem stanovanju, tako da najbrž delajo sedaj že veliko boljše laminate...

(\__/)
(='.'=)
(")_(")

(odgovor članu žigolino)
Neposredna povezava do sporočila: 10
11.10.2007 11:30:24   
Bejba
Jaz ga pucam samo z vodo in je najboljše. Kakšen flek tu pa tam je, vendar se to na svetlobi, proti soncu vidi tudi na parketu ali kateri drugi gladki površini. Mi imamo laminat po večini stanovanja, razen v spalnici, otroški sobi in veži, pa smo kar zadovoljni.

Odločitev, da boš mati, je usodno pomembna.
Takrat izbereš, da bo tvoje srce
za zmeraj hodilo po svetu zunaj tvojega telesa.
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu poliloni)
Neposredna povezava do sporočila: 11
11.10.2007 11:35:02   
viv_
Jaz ga vsake kvatre pobrišem z unimi mokrimi krpami za po tleh iz DM-a. V zeleni pakungi so user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 12
11.10.2007 11:44:50   
tatam
Emsal laminat,po potrebi še na koncu s suho coto!Mamo ga po celem in ni flekast!
Se pa pozna,če se ne posuši do konca pa greš po njem-full fleki!!

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 13
11.10.2007 12:55:58   
dory
sem drgnila na kolenih s cunjo in ajaxom...s tem,da so me vsi opozarjal,da ce bom kej dost mocila laminat,da mi bo shodu...zato cvikam in res ne vem s cim...bom probala, par idej ste mi ze dale..tenk ju alluser posted image

(odgovor članu tatam)
Neposredna povezava do sporočila: 14
14.10.2007 9:10:15   
KIKI****
sem drgnila na kolenih s cunjo in ajaxom

no tole sem jaz počela 3 leta pol mi je pa res dokurčlo ker imamo 120 m2. In vse to na kolenih vsak teden 1-2x preglancat.
Nou wejuser posted image

In sem kupla neko kovinsko palico v katero se spodaj vpne krpa posebna za laminat. Jo namočim v ajax (seveda razredčen z vodo) in ščistim pa moram priznat da je res lep brez flekov. Imam pa ta zeleni ajax za dom.
Je pa res da imam v otroških sobah hrastov laminat in jedosti boljši kot ta javoruser posted image user posted image user posted image user posted image  (nikada više) ki ga imam drugod po stanovanju-je dost slabši in se vsaka pika pozna jaz pa kr po coto in pucat. Sem kr živčna če kajna tleh ležiuser posted image

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 15
14.10.2007 10:12:37   
Anonimen
pa o kašnih flekih vi to govorite. js sem očitno slepa-?

(odgovor članu KIKI****)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
14.10.2007 22:40:28   
Annny
Mogoče je pa kaj odvisno od vrste laminata, ker veliko ljudi pravi, da ni nikjer nobenih flekov..
Pri nas imamo za tla L.O.C (to je čistilo za tla od Amwaya)..po njem se tla zelo lepo svetijo..potem pa ponavadi še s suho krpo pobrišem, pa je. Nimamo pa laminata, ampak parket.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
15.10.2007 8:25:07   
KIKI****
IZVIRNO SPOROČILO: Annny

Mogoče je pa kaj odvisno od vrste laminata, ker veliko ljudi pravi, da ni nikjer nobenih flekov..
Pri nas imamo za tla L.O.C (to je čistilo za tla od Amwaya)..po njem se tla zelo lepo svetijo..potem pa ponavadi še s suho krpo pobrišem, pa je. Nimamo pa laminata, ampak parket.

Parket je lakiran in lak se sam po sebi sveti, laminat pa ali je mat ali pa ima vsebnost sijaja. In ta mat laminat je za en k****, ker ga nikako rne moreš obrisat da bi se svetil in potem se od krpe poznajo madeži-fleki kjer se suši. No vsaj pri nas je bilo tako.

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 18
15.10.2007 8:29:05   
Olivija
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica

Sedaj pa res ne vem, ali sem jaz slepa ali pa res ni nič narobe z našim laminatom??' Jaz ga čistim z navadnim čistilom za posodo, torej "cetom", po domačeuser posted image . Vsa ta čistila za pranje posode vsebujejo dovolj "razmaščevalcev", da resnično nimam občutka, da se težko čisti ali pa da ostajajo fleki.

Saj pravim...mogoče pa potrebujem očala..user posted image

Pri nas je tudi tako. Sva pa takrat vzela malce dražji laminat in zdaj ga imava že 5 let in se prav dobro obnese. Trenutno ga pa čistiva z eno zadevo, ki spušča paro. Prej pa Frosch ali Emsal.

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 19
15.10.2007 8:29:56   
Strawberrie Cherrie
KIKI, smotrnost MAT laminata je, da se ne sveti....ampak ima matiran videz.

Sma pa mi2 z mojim vzela za v kuhinjo en precej drag laminat, ki ga ima kolegica - MAT videz, pa nima problemov. Je pa res da uporabla čisila od Amwaya. Kako se bo pa pri nas obnesel, pa čez nekaj mesecev.

(odgovor članu KIKI****)
Neposredna povezava do sporočila: 20
18.10.2007 20:59:13   
Anonimen
samo z vodo in se kr obnese,nevem no jest sm kr zadovoljna                        pa ne sme bit full umazana voda veckrat je treba menjat vodo

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.