|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kaj počnete
10.10.2007 16:46:11   
Anonimen
...ko pridete iz službe,poštimate otroke.kaj si s partnerjem začneta? Se pogovarjata,počnete vsak svoje ljube stvari,ste na netu,partner bere?A si vaš partner privošči kak moški čvek,kavico.Kaj pa vi,kolikokrat se zaveste,da sebi ljube stvari počnete zelo poredko,greste vsaj 2krat tedensko na kofe s kolegico?user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kaj počnete
10.10.2007 16:48:57   
Anonimen
Joj kako zahtevno vprašanje, anonimnost je povsem upravičena...user posted image
Bom pa še jaz!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
10.10.2007 16:50:26   
melanija
Otroke je treba poštimat, pol je kmal na vrsti kuha večerje, pa cunje za prat, gospodinjska dela pač, pa včasih še delo v vinogradu (smo vinogradniki), mož pa itak ko pride poje koslilo, se malo pomeniva pol pa v vinograde ali v hram po delu.. Zvečer pa je mal z otrokii preden grejo spat pol pa sem jaz na vrsti in on za kaj bolj konkretnega.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.10.2007 16:52:19   
Petraa
hehe,zase žal nimam časa in ga ne potrebujem.partner dela po cele dneve,sem sama z otroki,pride zvečer potem še doma dela itd.On si privošči ja vsak dan

(odgovor članu melanija)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.10.2007 17:04:40   
Pikaču
naredim za jest, recimo danes mi ni treba, k mam tadolgo, in bo to opravila moja mami, nato grem domov, se igram s hčerko, greva na sprehod in podobno, nato pride domov mož, kaj postorim po stanovanju, on merka tamalo, pa se gremo kopat in spat. Jaz se potem spravim še kaj pospravljam, mož gleda tv, kakšen razgovor, user posted image in to je to. user posted image user posted image

Na kofetke pa redko hodim, mož pa vsak dan user posted image .

(odgovor članu Petraa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.10.2007 18:11:23   
glen
Midva sva oba trgovca, tako da delava en teden dop. en teden pa popol.Sva v kontra smeni zaradi tamale.
Ko delam popoldne si vsako jutro ko peljem tamalo v vrtec privoščim kafe z kolegico,pol pa grem domov postorim doma kar je treba, tako da možu popoldne ostane v skrbi samo tamala in ponavadi sta odzuni na sprehodu ali igrišču in obratno ko delam jaz dopoldne si mož zjutraj privošči kafe itd itd.
Ko pa sva kdaj slučajno oba v isti smeni si pa kavico privoščiva skupajuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
10.10.2007 20:23:27   
Dadi
Pridem domov najprej poštimam kar je za doma poštimat-zakurim, kej na hitrco pospravim...letim po deco v vrtec, skuham kosilo (vmes še kake cote dam prat ali pa sušit), seveda otroka narazen vlečem če se trgata za kakšno reč, ko pride domov pojeva kosilo in potem se preobleče v delovne cote in hajdi za delom...
Jaz pa z deco, mal pospravljanja...mal neta ko se igrata, priprava za službo-zvečer pa otročke spat spravim-če utegne mi mož z veseljem pomaga. Potem mam pa čas da še kej postorim, mal posrfam, kej po tv ju pogledam medtem ko likam itd.
In pol zaspim ko angelček...sploh ne vem da nimam
supertrupernajmodernejšega jogija....
važn da se mamo radi..seveda so nedelje pa mal drugače to je le med tednom. 

May you be strainghtened by yesterday¨s rain, walk straight in tommorow¨s wind and cherish each moment of the sun today.

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
11.10.2007 8:57:42   
Lenny
Po službi pobereva vsak enega škrata in se dobimo doma. Jaz skuham kosilo, se najemo, 2xtedensko odpeljemo maxija na šport. Tisto eno urco je potem fraj za naju in minija. Drugače se po kosilu po hitrem postopku pospravimo na zrak, če se le da vsi štirje, ob 18.30 smo praviloma doma, ker gresta škrata okoli 19. spat. Potem pa jupiiiiiiiiiiiiiiiiii - čas samo za naju.
Če greva vsak s svojo družbo na kakšno pijačko, je to običajno po 20. uri, tako da škrata sploh ne vesta, da katerega ni bilo doma. V.d. možek ima ob ponedeljih reden šport, jaz pa se k temu še spravljam. Splošni pogovori, primerni za otroška ušesa, se odvijajo pri mizi, vse ostalo se pomeniva, ko deca zaspi.

(odgovor članu Dadi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
11.10.2007 10:30:17   
pikica36
ob pol štirih šele prideva domovuser posted image  iz službe. nato hitro pripravim nekaj za jest(če slučajno ne pripravim prejšnji dan)
mož skoraj vedno takoj po kosilu gre delat(popoldanski s.p.)
jaz pa pospravim po bajti, cote oprat ali dat sušit, poleti rože na balkonih.....skočim v trgovino, pa zraven sina sedim, ko se uči ali pa piše domačo nalogouser posted image  skuham večerjo..... pa je ura 8 ali pol devet.. včasih mi če cajta zmanjka ....da vse postorim.
ko gre mali spat pa......... se malo pomenima , gledava tv...pal pa spatuser posted image user posted image  oz. user posted image delat

(odgovor članu Lenny)
Neposredna povezava do sporočila: 9
11.10.2007 10:44:55   
pety78
Domov prideva šele ob pol šestih user posted image . Ker smo začasno pri tašči, je kosilo že namizi.user posted image Dam pa včasih kake cote prat, grem ven s tamalim, pripravim obleke za naslednji dan, treba je kaj porihtati za stanovanje, ki ga renoviramo, s taščo spijem kavico, pa je dneva konc. 

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 10
11.10.2007 11:11:11   
Pajaca
Ok jaz sem razumela to vprašanje kaj počneva ko dava otroke spat in je mir.

Večinoma se jaz usedem za računalnik in rišem, on pa se uči.

Če pa imava čas pa počneva vse sorte stvari, od gledanja tv, do igranja kakšne igre, do sexa .... kar nama pade na misel. Če pa nama ne paše počet kaj skupi pa pač vsak počne kar mu paše.... kriza rata sam če bi oba gledala tv (različen program) al pa šla na računalnik.... pol je pa panika.

Pospravlava nikol ne takrat ko otroci spijo, se nama ne da, raj uživava v tišini.

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 11
11.10.2007 13:00:45   
srki
Nič pametnega, res. Ukvarjanje z otrokom in ostale stavri so mi samoumevne oz. vsakdanje.

Zadje čase pa kar vsi trije hodimo spat že zelo zelo zgodaj.

(odgovor članu Lenny)
Neposredna povezava do sporočila: 12
11.10.2007 13:02:09   
Anonimen
A veš kaj moj počne? igra igrico v kateri je lovec na divje živali.user posted image user posted image user posted image
Jaz pa na RR pametujem, kolkr mi uspeva. Nisem navajena na prenosnega, pa hitro ugasnem in zaspim.user posted image

(odgovor članu srki)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
11.10.2007 15:39:55   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
Joj kako zahtevno vprašanje, anonimnost je povsem upravičena...user posted image
Bom pa še jaz!user posted image

jaz tudi, to je tko fensi user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
11.10.2007 22:33:10   
ronja
hehe, ko nama rata najino lubicouser posted image dat spat, greva jest, se pogovarjava, včasih kak filmček pogledava, včasih on bere časopis, pa jaz kaj ustvarjam ali pospravljam ali likam, včasih on gre sprehajat psa, pa jaz kaj šivam, surfam po netu... navadno pa ima kdo kak šport, danes sem bila to jazuser posted image , zato pa sem tak dobre voljeuser posted image ... Jeva res skoraj vednouser posted image . Se pa zna zgodit, da kak od naju prej omaga - tokrat je bil to onuser posted image . Zadnjič sva pa recimo oba hkrati zaspala med predigro, sva bila tako crknjenauser posted image user posted image . ja, tak je, če spiš predolgo časa samo po par ur (dobesedno par - dve;) na dan... No, bova pa jutri nadoknadilauser posted image ...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
11.10.2007 23:32:33   
Anonimen
Štejem do stopetnajst. Po tem pa različno.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
12.10.2007 3:17:22   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ronja
Zadnjič sva pa recimo oba hkrati zaspala med predigro

Tukaj pa tudi "crknjenost" ni več izgovor - po mojem. user posted image

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
12.10.2007 12:42:55   
ronja
hehe, darja, probaj 3 mesece spat po 2 uri, pa potem povej, če ti bo predigra sploh prišla na misel, če ti pa rata en zaspat, pa sploh super, heheuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
12.10.2007 12:52:05   
srki
user posted image user posted image user posted image

Pri nama je včasih predigra celo noč, dokler ne zazvoni budilkauser posted image .

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 19
12.10.2007 13:49:44   
kaya2007
jaz sem cel dan s tamalo, moj dela nekje do 18h...potem včasih letimo v kakšno trgovino ali pa gremo malo naokoli, ob 20h smo nazaj da se tamala skopa in gre spat. potem kaj pojeva in moj večinoma gleda televizijo, jaz grem pa malo na računalnik pa še kaj pripravim, pospravim itd. res razburljivo, ne? user posted image
čez vikende pa laufamo naokoli, po štacunah, na izlete, na obiske...pol imam pa slabo vest, ker bi bilo treba tudi kaj doma narediti.

s špotrom se niti ne ukvarjava-moj je od dela tudi preveč zmatran, da bi zvečer še kaj migal, jaz sem pa preveč lena user posted image , v družbo greva bolj čez vikende-itak imava skupno...pa počasi bom morala še kaj za fax narediti.

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 20
12.10.2007 19:09:49   
silvya
Zjutraj odpravim otroka v šolo, potem pa do 12.00 naredim kar je potrebno, ker delam večino doma, skuham vmes pa počekiram RR, popoldne pa sem z otroki in zraven še po bajti kaj porihtam ali na vrtu, pa če mam kaj časa vmes, sem na netu user posted image . Mož pride šele zvečer. Dvakrat na teden, ko peljem otroka na izvenšolske dejavnosti, pa grem tačas v trgovino in s prijateljico na kavo. To je pa že tak ritual user posted image . Se ne dam, tudi meni pripada klepet in kavica.

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 21
12.10.2007 22:37:12   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ronja
hehe, darja, probaj 3 mesece spat po 2 uri, pa potem povej, če ti bo predigra sploh prišla na misel,

Oh, preizkušeno... in ne enkrat... rezultat?... samo še ku*** mi je po glavi hodil, nič drugega. user posted image

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?