Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Potiskane tetra plenice 10.10.2007 15:20:53
|
|
|
|
gagy85
|
jst bi jih tut rabla..
|
|
|
|
RE: Potiskane tetra plenice 10.10.2007 15:23:53
|
|
|
|
*bubi*
|
V C&A, v Trio, v Kiki,.... vse v Avstriji
|
|
|
|
RE: Potiskane tetra plenice 10.10.2007 15:27:09
|
|
|
|
mehurčica
|
Pikapolonica, motivi winnie the pooh-ja. Ampak je samo ena slika čez celo pleničko, meni pa so bolj všeč takšne, ki imajo mičkene slikice čez celo pleničko. C&A, z medvedki, tigerčki, konjički...mešano v glavnem, pakirano po 6(3 en motiv in 3 drug motiv). Mi imamo zaenkrat samo te. Bi pa imela še kakšne, ampak jih ne najdem. Mothercare je imel barvne, ki bi jih tudi kupila, ampak jih nisem več nikjer videla. Imeli so jih tudi v Hoferju, z račkami, ampak to imajo samo občasno. So jih imeli pred kakšnim mesecem ali dvema pa jih nisem kupila, ker sem izbirčna.
|
|
|
|
RE: Potiskane tetra plenice 10.10.2007 15:35:29
|
|
|
|
hrabra miška
|
Jaz sem jih kupila v trgovini Kik,ta trgovina je pa samo v Brežicah in še nekje v slo. So pa pakirane po tri skupaj,ena je potiskana z kužeku,druga je modra,tretja je pa bela, to je varianta za fantke,za punčke so pa v roza barvi. Moj jih ima za ninico,ker je skoz spal z pleničko ob obrazu. Vse tri skupaj stanejo 1€.
|
|
RE: Potiskane tetra plenice 10.10.2007 15:39:44
|
|
|
|
Naja30
|
V Hoferju so jih imeli prav lepe, je bila akcija.
|
|
|
|
RE: Potiskane tetra plenice 10.10.2007 19:25:32
|
|
|
|
Sunny Morning
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* V C&A, v Trio, v Kiki,.... vse v Avstriji Kika je tudi v Zagrebu. Za 5 kosov sem dala malo manj kot 8€.
|
|
RE: Potiskane tetra plenice 10.10.2007 20:23:06
|
|
|
|
koala
|
Kik tekstil je tudi v Ormožu, od 5.10 naprej- Sem v aktalogu videla, da imajo potiskane plenice. Jaz sem jih nabavila v Hoferju, je pa res, da je to bilo zadnji teden avgusta.
|
|
RE: Potiskane tetra plenice 10.10.2007 20:27:59
|
|
|
|
ULLA K
|
da se jih naročiti tudi pri neckermanu - katalog "naš dojenček"
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?