Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: hladilno mazilo iz lekarne 10.10.2007 12:02:44
|
|
|
|
Vilma
|
Barabe oderuške lekarniške V Postojni se dobi samo 110g škatlica, stane pa 5 evrov. Tudi jaz bi takoj bila za pol-kilsko dozo solatja
|
|
|
|
RE: hladilno mazilo iz lekarne 10.10.2007 12:18:26
|
|
|
|
ajrin
|
Gorenjske lekarne imajo 450g pakungo, ki kar nekaj časa traja, cena? Kakšno leto nazaj je bilo to okoli 3 jurje LP
|
|
RE: hladilno mazilo iz lekarne 10.10.2007 12:54:08
|
|
|
|
Sisy
|
IZVIRNO SPOROČILO: solatja se mi pa zdi, da se v Lj dobi tudi večje (200g) lončke... mislim da ne...Pri nas v Lj. dobim zmer sam 150 gramski lonček
|
|
RE: hladilno mazilo iz lekarne 10.10.2007 14:42:44
|
|
|
|
sončnica13
|
Katera hladilna mazila pa uporabljate? Jaz od Medicaplast in sem zelo zadovoljna-pakirano je pa po 110g (imam tud namen naslednjič vprašat, če ima v večjih lončkih). Imajo jih pa v Sanolaborju, ali jih imajo tud v lekarnah pa ne vem. Vem le to, da jih izdeluje tudi za porodnišnico Lj. in Jesenice. Je pa on, ki jih dela doma v naši bližini in jih kupim kar pri njemu doma.
|
|
|
|
RE: hladilno mazilo iz lekarne 11.10.2007 14:09:18
|
|
|
|
andie
|
Lasepton mazilo iz lekarne, enkratno posebej če so kakšni spuščajčki.
|
|
|
|
RE: hladilno mazilo iz lekarne 11.10.2007 14:59:13
|
|
|
|
kaya2007
|
do zdaj sem največji lonček dobila od galenskih laboratorijev...je treba vprašat v lekarni, ker jih imajo več, ampak če nič ne rečeš katero, ti dajo prvo, ki jim pride pod roke... pa tudi mazala se je ta najbolje, druge so bolj goste strukture in jih zato tudi več porabiš.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zanimivosti o novembrskih otrocihPričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?