|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vročina
5.12.2004 21:08:25   
NinaŠ
Danes zjutraj se je Anže zbudil z vročino, sicer ne visoko (37,6 pod pazduho). Zajtrkovala sva normalno, tud nič ni protestiral le kasneje je vse izbruhal. Za malico je pojedel kaki, ki je začuda ostal v njem, kasneje pa ni hotel nič več jesti, samo mojga mlekija (kosilo, malica, večerja - 3 žličke). Vročina je bila ves čas tam okrog 37,5 - 38), mali je bil cmerav, čeprav mu energije za vstajanje in kobacanje po stanovanju ni manjkalo. Spal je pa kar veliko - 3,5 ure v štirih obrokih (običajno je max 1,5 ure v dveh obrokih). Drugače pa ne kaže nobenih znakov da bi ga kaj bolelo. Popoldne sem mu dala svečko in vročina je padla, pa tud boljše volje je bil, zdajle pa sem ga šlatala in je spet vroč.
Zanima me vaše mnenje - a je možno, da je to od rasti zobkov (petega čakamo že mesec in pol), a mislite, da se mu kaj hujšega kuha:(. Saj jutri bom takoj poklicala pediatra in ga po potrebi peljala na pregled.
LP Nina
Neposredna povezava do sporočila: 1
   vročina
5.12.2004 21:20:46   
nejcko
če mu bo vročina narastla - tudi do 39 - mali pa se bo obnašal povsem normalno, gre lahko za šesto bolezen. Drugače pa pravijo da do treh dni vročina do 38,5 pr malih otrocih ni nič nenavadnega in ni panike. Upam, da bo Anže čim prej ok.

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   vročina
5.12.2004 21:25:46   
jagoda
Če je bruhal, moraš paziti, da dovolj pije, ker pri otrocih lahko zelo hitro pride do dehidracije. Neobičajno dolgo spanje je znak dehidracije. Te nočem nič strašit, samo pazi, da bo pil. Mogoče vseeno pokliči dežurnega zdravnika (jaz bi ), pa ti bo povedal, ali ga moraš pripeljati. Boljše večkrat zastonj poklicat, kot pa da bi bilo kaj narobe. Dežuren pediater v Ljubljani ima tel.št.: 01-431-02-32. Pa zelo so prijazni. Na žalost vem iz lastnih izkušenj!

LP

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   vročina
6.12.2004 0:08:30   
Gina
Vsaka bolezen rabi svoj cas, da se razvije, zato je meni se vsaka dr. svetovala, da ce ni prehudo, pocakamo 24 ur, da se sploh pokaze kaj je. Pej ne more videt nic. Ce gre ze virozo,kar je zelo pogosto, je ponavadi napaden celoten sistem od glave, nosu, grla....pa se vrocina je zelo visoka, ce pa gre za bakterijsko okuzbo, pa je bolj orientirano na en del. Od zobkov (tako nasa zdravnica) otrok nima vrocine, je pa lahko siten. Ce vrocina ostane tako nizka, kot jo opisujes, gre lahko po mojih izkusnjah za vnetje (npr. usesa). Vsekakor pa je vrocina tista, ki pomaga otroku bolezen premagati in zato tako nizke tem. nima smisla zbijati. Najboljse da gres jutri (danes) k zdravniku, ce ne bo boljse. LP:)

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   vročina
6.12.2004 19:53:44   
NinaŠ
Živjo! Anže je imel pol noči še vročino, potem pa se je začel ohlajati. Danes ni sledu o kaki vročini, tud je in spi normalno. Ne vem kaj ga je napadlo. LP

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zanimivosti o novembrskih otrocih
Pričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?