|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Bolečine tu in tam
9.10.2007 22:09:18   
pikica_30
Poleg tega, da že po drugih temah pišem, da me večkrat na dan še vedno (že 3 tedne-sem pa na začetku 7t) špika in boli po jajčnikih in maternici in trebuhu, me veliko špika tudi po prsih in skoraj po vsaki hrani me boli in tišči in špika v želodcu oz. trebuhu. Slabo mi ni, apetit imam, izcedkov ne (razen beli tok), je pa to moja 1. user posted image , zato nimam pojma in sem mogoče še bolj pozorna na vsako čudno stvar. Kaj menite glede želodca, prebava je sicer ok, skoraj vsaka stvar, ki jo pojem, me kmalu pošlje na WC...(samo ne driska, normalno). 

< Sporočilo je popravil pikica_30 -- 9.10.2007 22:12:10 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Bolečine tu in tam
9.10.2007 22:10:51   
Anonimen
je pa to moja 1. , zato nimam pojma in sem mogoče še bolj pozorna na vsako čudno stvar.

To bo.

(odgovor članu pikica_30)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
9.10.2007 22:59:44   
bina30
Men se zdi, da je preveliko tem odprtih na to temo.

To pikanje v trebuhu in prsih je normalno, saj se telo pripravlja. V bistvu ne bolijo jajčniki, ampak se maternica začenja raztezat in pripravljat na delo, ki ga bo opravljala naslednjih 9 mesecev. Za prsi pa lahko vsepovsod prebereš, da na začetku bolijo, saj se začenjajo mlečne žleze pripravljat da boš čez nekaj mesecev lahko dojila. V telesu je večja količina hormonov, ki vse to povzročajo. veseli se, da si noseča in brez panike. Strah in stres samo slabo vplivata nate in na malegauser posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.10.2007 8:27:30   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: bina28

Men se zdi, da je preveliko tem odprtih na to temo.

To pikanje v trebuhu in prsih je normalno, saj se telo pripravlja. V bistvu ne bolijo jajčniki, ampak se maternica začenja raztezat in pripravljat na delo, ki ga bo opravljala naslednjih 9 mesecev. Za prsi pa lahko vsepovsod prebereš, da na začetku bolijo, saj se začenjajo mlečne žleze pripravljat da boš čez nekaj mesecev lahko dojila. V telesu je večja količina hormonov, ki vse to povzročajo. veseli se, da si noseča in brez panike. Strah in stres samo slabo vplivata nate in na malegauser posted image  

Se kar podpišem. Predvsem pa ne paničari za vsako stvar in se prepusti toku življenja in user posted image . Resno, ker men je tud že malo tečno tole na vsaki temi.

(odgovor članu bina30)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
10.10.2007 9:30:02   
Naja30
Res se malo preveč sekiraš. Sprosti se. Ali pa uporabi iskalnik. Na to temo je res ogromno tem. Ali pa pojdi v knjižnico po knjige. Saj je vseeno, koliko tem boš odprla na temo špikanja, povsod ti bomo odgovarjale, da je to normalno. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.10.2007 9:39:25   
scubadiver
IZVIRNO SPOROČILO: Naja3
Saj je vseeno, koliko tem boš odprla na temo špikanja, povsod ti bomo odgovarjale, da je to normalno. user posted image

Dokler se ne bomo naveličale in ignorirale vprašanja 100x od pikice če je normalno da jo špika...

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 6
11.10.2007 0:40:22   
pikica_30
Sori punce za ta vprašanja, ampak tudi ve ste (nekatere) malo nestrpne, saj je zame to prva user posted image  in sem zato bolj prestrašena in nimam pojma. Tiste, ki že imate otročke se malo spomnite na to, kako je bilo 1., jaz pa obljubim, da ne bom več toliko sitnarila! Lp! 

P.S. pa kot sem že napisala, vem, da je špikanje normalno, samo ne vem, koliko časa je normalno (a da te špika 3 tedne, 1 mesec ali 3 mesece ali celo nosečnost!)

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 7
11.10.2007 7:39:35   
scubadiver
Pikica nisem nestrpna, tudi jaz sem prvič noseča in tudi jaz sem imela in še vedno imam en kup vprašanj. ampak najprej uporabim iskalnik in pogledam kaj je bilo na že napisanega na moje vprašanje. če še vedno ne najdem odgovora, pa odprem samo eno temo in ne treh.
In ves čas nosečnosti se ti bo tam doli nekaj dogajalo. Špikalo, raztezalo, včasih prav bolelo ko bodo šle narazen vezi.. In na koncu nosečnosti se bo pridružila še bolečina ko bodo šle počasi narazen kosti. pridruži se čvekanju v pričakovanju  -  v mesec kamor spadaš pa boš sproti videle da se tudi tvoje so-nosečke enako počutijo.
Pa srečno user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu pikica_30)
Neposredna povezava do sporočila: 8
11.10.2007 8:06:41   
malamalinca
se podpišem pod scubadiver!

Moji fantje in mala princeska so moj največji zaklad!

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 9
11.10.2007 9:59:04   
Naja30
IZVIRNO SPOROČILO: malamalinca

se podpišem pod scubadiver!

Jaz tudi! Od začetka do konca.user posted image

(odgovor članu malamalinca)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Ime za fantka
tinči3

Katero ime je najlepše?

Bor (21%)

Leon (34%)

Luka (36%)

Irenej (9%)

Število vseh glasov: 254

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!