Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: laparo in histeroskopija 2.1.2008 17:02:41
|
|
|
|
snežinka7
|
Če ti na histero ugotovijo karkoli ti to sproti odstranijo.
|
|
|
|
RE: laparo in histeroskopija 2.1.2008 20:49:06
|
|
|
|
tinkamiška
|
Tudi jst sem bila pred prvo nosečnostjo na histero in laparo. Počakati sem morala do prve M in potem takoj v akcijo. odstranili so mi zarastline in manjšo pregrado. Meni je G rekla, da je v prvih 6 mesecih po posegu največ možnosti za zanostitev. Zanosila sem v tretjem ciklusu po posegu. Tudi jst nisem čakala na postopek več kot en ciklus(celje). Sem pa zdej, ko sem hotela zanositi v drugo imela IMN in so mi spet delali histeroskopijo in mi odstranili en jajcevod. Zdej je 7 mesecev od tega, pa še nisem zanosila. Tinka
|
|
RE: laparo in histeroskopija 2.1.2008 21:56:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Tinka, tudi mene čaka histeroskopija v Celju. Kdo ti jo je pa delal?
|
|
|
|
RE: laparo in histeroskopija 3.1.2008 11:00:27
|
|
|
|
tinkamiška
|
Urskaj, meni je poseg delala dr. Salobirjeva in drugič dr. Pirc. Oba sta super in sta me tudi po posegu prišla obvestit kako je potekalo in kakšno je novo stanje. Dr. Salobirjeva je tudi moja G in sem nasploh z njo zadovoljna. Za dr. Pirca pa tuid pravijo, da je dober zdravnik... Srečno Tinka
|
|
RE: laparo in histeroskopija 3.1.2008 11:21:35
|
|
|
|
emaa
|
Spyke ti le počakaj na ribičevo, se pa pri njej čaka na operacijo tudi do pol leta in več. Meni je ona delala drugo histero, pa k njej sem hodila v neplodnostno ambulanto. Prvič sem šla na laparo in histero drugam, ker je bilo predolgo za čakat, drugič sem prišla prej na vrsto, ker sem imela že mesec določen za IVF, ki ga potem nisem rabila.
|
|
|
|
RE: laparo in histeroskopija 3.1.2008 20:33:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Tinkamiška, hvala za odgovor. Upam, da pridem čimprej na vrsto, da potem gremo v nove boje za . Srečno! P.S. Pozdravi Izo.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
PriimekErinČigav priimek ima vaš otrok?materin (dekliški) (
5%)
očetov (
84%)
oba (
11%)
Število vseh glasov: 370Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!