|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Decemberke!!!
5.12.2004 18:48:44   
BONI*
Ali je katera že na poti v Rim?

*Lily in Sebtan, a že cartata svoji :duda:?

In sicer:nosecka::nosecka::nosecka:, kako vam gre?

Meni so se začeli lažni popadki (sem pa tja kakšen, ni hudo) in vse bolj me dol tišči in vse pogosteje neki špika v področju mat. vratu. Vse bolj nestrpno odštevam dneve do PDP. Še 12 jih je!

Lp, Boni
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Decemberke!!!
5.12.2004 20:44:09   
Urška*
Ojla!

Tudi mene že nekaj špika v mat.vratu. Drugače pa mi je G v četrtek rekla, da se nakaj že pripravlja.
Jaz pravim, pustimo se presenetit.

Uživajte še naprej.

LP:)

(odgovor članu BONI*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Decemberke!!!
5.12.2004 21:40:16   
mika
Ojla, jaz pa še 17 dni čakanja na mojega zlatega :duda:.
Resnično upam, da bo prej . Tud jaz imam lažne popadke in zelo slabo spim. V četrtek imam pregled, pa upam da bo g rekla, da se tudi meni že pripravlja porod.
Včasih se mi zdi kot, da bo rokice in nogice potisnila ven.

Lep preostanek nosečnosti in čimlažji porod!
Mika
:sloncek:

(odgovor članu BONI*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Decemberke!!!
5.12.2004 22:10:42   
ZARJA
Ojla!

Do mojega PDP je še 1 teden (12.12.) in zaenkrat še nič ne kaže. Ker pa malo zaotekam, mi je gin. rekel, da naj pridem v četrtek, da me bo ginekološko pregledal in če bo ugodno (verjetno zrel maternični vrat), bomo šli kr rodit !!! :sloncek:
Ne vem, lahko me pa preseneti kaj že ped četrtkom... al pa mi bo rekel, da še ni ugodno... bomo pa še malo počakal...
V glavnem tako ali tako bo zelo kmalu!

Veliko sreče vsem in zdravja vam in :duda:!

(odgovor članu BONI*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Decemberke!!!
6.12.2004 0:14:59   
Pilar
Tudi jaz komaj čakam dan, ko bo :duda: z nama :love::love::love:. Čeprav me je po eni strani kar malo strah kako bo vse skupaj potekalo, kdaj se bo začelo,....tudi jaz upam, da bo vsaj malo prej :)-.
Srečno vsem :nosecka:

(odgovor članu BONI*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Decemberke!!!
6.12.2004 9:50:27   
ronja5
Ojla!

Tudi jaz še kar čakam. Imam tud že nekaj dni krče, pa še vedno nič. Sicer pa imam jutri spet pregled pri G., pa vam poročam.

Vse dobro vsem! :rozica::rozica::rozica: Ronja

(odgovor članu BONI*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Decemberke!!!
6.12.2004 17:57:08   
BONI*
Lep pozdrav srečke:nosecka::nosecka::nosecka:
Vidim, da smo vse že zelo nestrpne. Tale december je nasploh en tak mesec, ko si ves čas neki v pričakovanju.

Jaz pa sploh nimam več ,planiranega nobenega pregleda pri G, pa tudi na zadnjem (1.12.) nisem od svoje G zvedela čisto nič, tako da sploh ne vem, kako v resnici napredujeva. Nisem imela ne vaginalnega pregleda in ne CTGja:( Imam tako fajn G, da ji ni para:(:grrr:

Urška*, midve imava pa na isti dan rok.

Petra, upam da te tvoj :duda: ne bo pustil predolgo čakati in da boš kmalu cartala.

Za Sebtan in Lily pa nisem nič zasledila, če sta sploh že rodili. Rok pa sta imeli obe 2.12.

OK, uživajte v preostali nosečnosti, božajte svoje bušije in kaj lepega povejte svojim :duda:. Mogoče jih bo potem kaj prej zamikalo priti ven;)

Lp, Boni

(odgovor članu BONI*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Decemberke!!!
7.12.2004 8:08:22   
Anonimen
Pozdravljene :nosecka:
Tudi jaz še čakam, čeprav je do PDP še 17 dni. Pregled imam zopet v četrtek. Na zadnjem pregledu nisem še nič izvedela, upam da bom kaj v četrtek.
Drugače pa me vse bolj otrdeva trebuh, zadnjih 14 dni se mi je začela nabirati voda in imam noge otečene, skoz me nekaj ščipa tam dol- jaz upam da bo kmalu.

lp in čim lepši porod vsem

nina

(odgovor članu BONI*)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   Decemberke!!!
7.12.2004 20:56:49   
BONI*
Jen, moj nasvet (pa ne iz lastnih izkušenj-jih še nimam). Čim manj razmišljaj o bolečini pri porodu! Bolj kot boš razmišljala o tem, slabše bo in te bo bolelo že samo zato, ker si si v glavi zamislila, da mora boleti. Probaj se čim bolj sprostiti in odmisliti vse negativno, kar misliš, da te čaka.

Držim pesti, da bo porod čim prej za tabo in da ga boš ohranila v lepem spominu!

Lp, Boni

(odgovor članu BONI*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Decemberke!!!
12.12.2004 20:41:32   
ronja5
Ojla!

Nisem prišla do moje G., pač pa v porodnišnico. Miklavž nam je prinesel :modri: Tiana.
Punce nič se bat! Bolelo bo, to je dejstvo, ampak se da preživet, če ste dobro pripravljene in poučene, ni panike. Ko boste zagledale svoje :duda: pa bo tako vse pozabljeno!

Vse dobro! :rozica::rozica::rozica: Ronja

(odgovor članu BONI*)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?