Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Hlačne nogavice in dolge noge 9.10.2007 14:42:29
|
|
|
|
soncece24
|
Kaj pa če kupiš tiste, ki so do bokov? Potem ti bo hlačni del ravno lepo prav
|
|
RE: Hlačne nogavice in dolge noge 9.10.2007 15:50:53
|
|
|
|
Anonimen
|
A veš kaj, Lenny!!!! Take probleme bi tudi jaz imela, v veseljem!!!!
|
|
|
|
RE: Hlačne nogavice in dolge noge 9.10.2007 18:22:29
|
|
|
|
frutka_
|
Podobni primer sem jaz. Noge imam dolge, večej štunfe mi lezejo dol, manjše pa imam na polovici bedrc. večjih ne kupujem več. Običajno vzamem 4-ko in preko dam mrežo, ki je raztegljiva do onemoglosti. pri mreži je pač čisto vseeno ali je veliki karo ali mali karo.
|
|
|
|
RE: Hlačne nogavice in dolge noge 9.10.2007 23:06:44
|
|
|
|
kofetek2010
|
nasvet: nogavice preloži na pol in primi z vsako roko en konec ter raztegni v dolžino kolikor se da (če pa imaš pri roki še koga pa ne rabiš nič prelagat na pol, ampak jih raztegnita po dolžini kolikor gre) btw... jaz nosim št. 2 (pri višini 178 cm in 58 kg)
|
|
|
|
RE: Hlačne nogavice in dolge noge 10.10.2007 1:46:59
|
|
|
|
Magi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana73 nasvet: nogavice preloži na pol in primi z vsako roko en konec ter raztegni v dolžino kolikor se da (če pa imaš pri roki še koga pa ne rabiš nič prelagat na pol, ampak jih raztegnita po dolžini kolikor gre) btw... jaz nosim št. 2 (pri višini 178 cm in 58 kg) jaz imam skoraj 10cm manj od tebe, pa mi 2ka pride do sredi beder, 3ka pa mi je ok. pa vedno me tete v trgovini prepričujejo naj vzamem 2. a kej bolš stojijo, če so manjše in jih samo "nategneš"?
|
|
RE: Hlačne nogavice in dolge noge 10.10.2007 9:16:25
|
|
|
|
Lenny
|
A veš kaj, Lenny!!!! Take probleme bi tudi jaz imela, v veseljem!!!! Saj nič ne rečem, samo včasih bi kakšne hlače kupila, ki imajo slučajno ugodno ceno, potem mi pa gležnji ven gledajo O štumfih sem že preklinjala Drugače pa imam svoje noge prav rada Običajno vzamem 4-ko in preko dam mrežo, ki je raztegljiva do onemoglosti. pri mreži je pač čisto vseeno ali je veliki karo ali mali karo. To pa je ideja za posnemati! Hvala! btw... jaz nosim št. 2 (pri višini 178 cm in 58 kg) Jana, a se hecaš? Pa kje ti to 2. kupuješ?
|
|
|
|
RE: Hlačne nogavice in dolge noge 10.10.2007 9:30:02
|
|
|
|
Boni3
|
No,meni bi z lahkoto posodila kakšnega od tvojih 112 cm,ti tako samo v napoto hodijo. Bi nama bile obema nogavice dobro stale. Jana s tabo se pa sploh ne pogovarjam,ker sem ti fouš,ker imaš 58 kg,ker bi jih jest tudi imela. Drugače si pa za pod hlače lahko omisliš une najlonke brez stopal in daš spodaj nogavoce,ali dokolenke,za pod krilo si pa mrzla
|
|
|
|
RE: Hlačne nogavice in dolge noge 10.10.2007 9:32:13
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana73 nasvet: nogavice preloži na pol in primi z vsako roko en konec ter raztegni v dolžino kolikor se da (če pa imaš pri roki še koga pa ne rabiš nič prelagat na pol, ampak jih raztegnita po dolžini kolikor gre) Če imata otroka pograd, la žabe lahko uporabita kot gugalnico. To sva medve s sestro včasih prakticirali in je bilo zelo uspešno.
|
|
|
|
RE: Hlačne nogavice in dolge noge 10.10.2007 9:49:49
|
|
|
|
kofetek2010
|
čist resno - št.2 kupujem vse, razen tistih fejst debelih npr. 80 den Tole z raztegovanjem delam že leta, ker tako nepotrebno širino spremenim v dolžino.
|
|
|
|
RE: Hlačne nogavice in dolge noge 10.10.2007 10:02:15
|
|
|
|
Lenny
|
Evo, med malico grem po dvojko! Če bo raztegovanje pomagalo - JUPI - če pa ne, se bo pa maxi gugal na njih Boni, a veš, da sva v službi s cimro že sklenili pakt. Kupiva enake hlače. Njej 15 cm odrežejo in prišijejo na moje, pa bova obe zadovoljni
|
|
|
|
RE: Hlačne nogavice in dolge noge 10.10.2007 22:17:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Kakšne sladke skrbi...
|
|
|
|
RE: Hlačne nogavice in dolge noge 11.10.2007 18:32:15
|
|
|
|
mišk
|
Jst mam tud tolk dolge "tace", ampak mi je petka čist o.k., ker imam čez rit št. 42. Tak da punca, več bo treba papcat pa manj migat!
|
|
|
|
RE: Hlačne nogavice in dolge noge 12.10.2007 7:56:53
|
|
|
|
Lenny
|
Tak da punca, več bo treba papcat pa manj migat! Aha, japakajše A veš kaj pravi moj maxi (5 let)? "Mami, od sedenja pa od McDolanca rit raste, od miganja pa mišice!"
|
|
|
|
RE: Hlačne nogavice in dolge noge 25.10.2007 11:23:12
|
|
|
|
LoCa
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana73 nasvet: nogavice preloži na pol in primi z vsako roko en konec ter raztegni v dolžino kolikor se da (če pa imaš pri roki še koga pa ne rabiš nič prelagat na pol, ampak jih raztegnita po dolžini kolikor gre) btw... jaz nosim št. 2 (pri višini 178 cm in 58 kg) ja to je res. meni je prodajalka enkrat svetovala, da moram pred uporabo najlonke vedno raztegnit v tisto smer, ki jo sama rabim (beri rit). in se je izkazalo da je res tko . pomoje bi blo najboljšje da si kupiš eno številko večje z nizkim pasom, pol pa nožni del raztegneš po dolžini.
|
|
|
|
RE: Hlačne nogavice in dolge noge 25.10.2007 11:37:03
|
|
|
|
ada2
|
še ena z enakimi problemi jaz tudi tiste ta tanke raztegujem, ampak ful ful ful si želim ene take debele žabe, take otroške , pisane ....sicer jih iščem glih ene 5 let že, pa nič , ampak upanja še pa nisem izgubila. če pa kera kaj najde pa naj obvezno javi mere imam pa glih take kot Lenny -noge 112 cm (da ne vidiš konca , čez rit pa nosim št.38
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?