Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: darilo za tri-letnega otroka 9.10.2007 12:35:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Fajn je tisto za zabijat iz Ikee, če bi jaz pred leti vedela, da se to tam dobi, bi kupila. Torej je kot en lesen obod, nitri so napol zabiti leseni klini, ki jih potem otrok do konca notri zabija. Ali pa eno tako leseno železnico, ki se sestavlja, tisto je tudi fajn. Pa london_pariz pravi, da gre v ikejo in sprašuje, če katera rabi kakšno malenkost, da lahko prinese. Evo, priložnost.
|
|
|
|
RE: darilo za tri-letnega otroka 9.10.2007 12:36:16
|
|
|
|
Lenny
|
Če imaš to možnost, se pri mamici pozanimaj, kaj malega škrata trenutno navdušuje: Mojster Miha, Avtomobili, Franček, Lokomotivček Tomažek, ..... Potem kupiš kaj v zvezi s tem: puloverček, puzzle, Lego, pobarvanko, knjigico. Vsaj pri našem maxiju je bilo v tej starosti tako, da so ga navduševali risani junaki. Drugače pa z Lego kockami pri fantkih težko zgrešiš in Lego Duplo je za to starost mega.
|
|
|
|
RE: darilo za tri-letnega otroka 9.10.2007 12:36:19
|
|
|
|
CUKRČEK
|
barvice, voščenke, plastelin, sladkarije, risalni blok, puzzle sestavljanka
|
|
RE: darilo za tri-letnega otroka 9.10.2007 12:36:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Ninja, ninja, ninja Turtles. Pri nas so rulali od tam nekje dalje, pa še danes je tako. Če pa ste bolj mirovniki, potem pa kakšno stavrco za ustvarjat: plastelin, žebljičke, vodene barvice, knjigicie......
|
|
|
|
RE: darilo za tri-letnega otroka 9.10.2007 12:39:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Tole so igrače: una tema je pa viv
|
|
|
|
RE: darilo za tri-letnega otroka 9.10.2007 12:46:25
|
|
|
|
lex
|
lego duplo , kakšen avto, traktor (pri nas ne moreš falit s traktorjem), knjiga
|
|
RE: darilo za tri-letnega otroka 9.10.2007 12:56:05
|
|
|
|
nuala
|
Pri nas so aktualni bagerji, kamioni, konji, knjigice o Nodiju in Lego ( Lego je zakon ).
|
|
RE: darilo za tri-letnega otroka 9.10.2007 14:09:12
|
|
|
|
Jančika_
|
Moj triletnik je nor na avtomobilčke. Kakršnekoli, samo da je avto.
|
|
|
|
RE: darilo za tri-letnega otroka 9.10.2007 14:47:35
|
|
|
|
babylove
|
Lesene puzzle s črkami.
|
|
|
|
RE: darilo za tri-letnega otroka 9.10.2007 15:00:04
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR Moj triletnik je nor na avtomobilčke. Kakršnekoli, samo da je avto. Vidiš, moj jih tudi povohal ni od rojstva dalje. Ga ne zanimajo. Zanj so vitezi pa zmaji, pa Bionicli pa take stvari.
|
|
|
|
RE: darilo za tri-letnega otroka 9.10.2007 15:52:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Moj je tudi bil je je še nor na avtomobilčke, pri njem s tem ne bi mogla falit.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?