Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
boleče grlo - kaj lahko... 4.12.2004 23:22:04
|
|
|
|
Gina
|
Meni je v lekarni rekla, da lahko:nosecka: samo Panthol - ampak meni je bolj slabo pomagal. Potem sem pa vzela trpotcev sirup, ki sicer pomaga pri kaslju, meni pa tudi za grlo in enako smrekovi vrsicki. Pa skuhas si lahko zajbljev caj pa kaksne vitamincke pojej - vsaj v obliki sadja. LP
|
|
|
|
boleče grlo - kaj lahko... 5.12.2004 10:03:10
|
|
|
|
jagoda
|
Samo panthol. Meni je super pomagal!
|
|
|
|
boleče grlo - kaj lahko... 5.12.2004 10:12:05
|
|
|
|
*maja
|
Jaz vzamem kakšno septoleto in je takoj bolje.
|
|
|
|
boleče grlo - kaj lahko... 5.12.2004 10:29:11
|
|
|
|
African queen
|
Hojla, Jaz sem jemala GRANOBIL!
|
|
|
|
boleče grlo - kaj lahko... 5.12.2004 10:32:23
|
|
|
|
beba76
|
Granobil in isla moos sta dovoljena. Sama sem imele probleme na začetku nosečnosti, pa mi je moj G svetoval le-te in tudi v lekarni so se strinjali.
|
|
|
|
boleče grlo - kaj lahko... 5.12.2004 15:26:04
|
|
|
|
hruškica
|
Tudi jaz sem imela podobne težave in so mi v lekarni odsvetovali vse že prej naštete vitamine in tablete: septolete, pikovit, vse šumeče tablete, žajblov čaj, metin čaj, bezgov čaj... Nosečnicam se priporoča le veliko sadja (s c vitaminom) in med!!!! Tudi to učinkuje, preizkušeno. Pa probaj kakšen dan, dva počivati.
|
|
|
|
boleče grlo - kaj lahko... 5.12.2004 15:27:41
|
|
|
|
Primoza
|
Dober in učinkovit recept proti bolečemu grlu je: zmelješ čebulo in iztisneš sok. Zmešaš pol soka in pol medu in piješ na nekaj ur po žlički. Ni sicer ne vem kako dobro, amapak pomaga.
|
|
|
|
boleče grlo - kaj lahko... 6.12.2004 11:19:23
|
|
|
|
deily
|
Meni so pomagali airweisovi bomboni ( ne vem če sem prav napisala, pa saj razumeš), Poskusi
|
|
|
|
boleče grlo - kaj lahko... 6.12.2004 15:48:57
|
|
|
|
barby*
|
Ojla:zajcek: Če slučajno še ni bolje...jaz sem grgrala žajbelj in pila sok stisnjenih limon in pomaranč...uspešno:bravo: Moram pa povedat da je žajbelj ogabnega okusa:zmeden:, ampak ker je pomagal sem potrpela... Srečno, upam da si že boljše!!! pa pa barby:metulj:
|
|
|
|
boleče grlo - kaj lahko... 6.12.2004 16:00:45
|
|
|
|
pegica
|
Za boleče grlo žal nimam recepta. Imam pa vprašanje, če mi zna katera pomagat. Že nekaj dni imam grozen glavobol, ki ga spremlja obvezno bruhanje. Zelo nadležno - predvsem zato, ker ne smem na bolniško. Telefonirala sem v lekarno, pa so mi rekli, da lahko vzmamem Lekadol, če nisem več v prvem trimesečju. Sem namreč v 19. tednu. Glede na to, da so mnenja različna, me zanimajo vaše izkušnje in nasveti. Pomagajte mi prosim! LP Pegica
|
|
|
|
boleče grlo - kaj lahko... 6.12.2004 17:29:43
|
|
|
|
bikica30
|
...grozen glavobol, ki ga spremlja obvezno bruhanje...temu jaz rečem migrena. meni je pomagalo (po taščinem tasvetu in tudi od punc z RR-ja) in sicer: črna kava + limona. Baje bi bilo treba to dvoje zmešati skupaj, ampak men se zdi isto, če spiješ najprej požirek enega, pa potem drugega... Poskusi! Glede lekadola pa je moje mnenje da lahko poješ tudi 3 na dan, seveda ne vsak dan, problem je samo v tem da ponavadi pri hudih glavobolih ne prime... Upam, da bo čimprej boljše. LP P.S. Grlo me ne peče več, zdaj sem ena velka smrkavka.:zmeden:
|
|
|
|
boleče grlo - kaj lahko... 6.12.2004 18:31:43
|
|
|
|
hruškica
|
Žajbelj naj bi vseboval neko snov, ki naj bi pomenila strup za plod, zato ti ga odsvetujem. To sem med drugim izvedela v lekarni. Za grlo le med, limone, pomaranče, planinski čaj in nič drugega!!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Zadnje s foruma
koliko ste stari? :)marjetica23do 20 (
7%)
20-25 (
17%)
25-30 (
29%)
30-35 (
30%)
35-40 (
9%)
več kot 40 (
7%)
Število vseh glasov: 377Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!