|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kontracepcijske tablete -menstruacuja
8.10.2007 18:47:18   
Petri_
Ojlauser posted image
Sem nova na forumu...in upam da ta tema spada sem in da mi lahko pomagateuser posted image ....
Pred 3 mesci in pol sem nehala jemat kontracepcijske t., z mojim sva najprej pazla in pol sva rekla da če bo user posted image  pa bo :)  2 meseca sem imela normalno menstruacijo, zdaj pa jo nimam že 45 dni... sem naredila test...pa ničuser posted image
Nekateri pravijo da je to normalno, drugi da test ni pokazal prav (ker naj bi se to že zgodilo...)
jaz ne vem več kaj mislit....
mi lahko pomagate?user posted image
Hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kontracepcijske tablete -menstruacuja
8.10.2007 19:13:37   
Taula
Moja izkušnja: 3 mesece po koncu Kt mi je hodila redno na 30 dni. Nato je prišla 60 dan. In ciklus se je zmešal...je hodil na 40-45 dni, nato spet redno na 30 dni tri mesece, zadnji mesec ko sem jo še dobila je prišel na 40 dan.

G mi je rekla da se telo puca in da nič ne morem. Je bilo pa bedno, ker nisem vedela ali je ni ker sem user posted image  ali ker hormone mede.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Petri_)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.10.2007 21:13:38   
Inigo
jooooooj, tut jst mam take probleme zdj... maja sm jih nehala jemat... in do zdj sm mela samo 2x menzo... SAMO 1X!!! user posted image user posted image user posted image

zdaj jo spet čakam... in nič ne kaže da bi šrišla... testi so negativni... jutri ga bom spet naredila po enem tednu. tokrat z jutranjim urinom, pa da vidimo! user posted image

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.10.2007 21:35:12   
trinity22
Pod tole se pa moram ttudi jaz podpisat. Tudi jaz imam podobne izkušnje. Maja sem končala s KT sedaj pa čakam 4 user posted image po 58 dneh. Danes sem klicaal G in je rekla, da če je do petka ne bo da jo bo sprožila s tabletami, testi pa tudi meni skoz kažejo same -user posted image user posted image user posted image .

Držim pesti, da nam bo čimprej uspelo.

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.10.2007 21:58:42   
Anonimen
Taka sranja sem jaz imela leto in pol. Najdaljši ciklus je bil 72 dni.user posted image

(odgovor članu trinity22)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
8.10.2007 22:29:39   
Petri_
vidim da žal nisem edina s temi težavami..user posted image
tudi jaz sem klicala G. pa mi je rekla da naj kar očakam ker jr to normalno, ko pa sem prašala če je test 100 % je sestra ostala tihouser posted image
saj vem da zde nisemuser posted image , ampak tudi če zdaj dobim m. in je najslednji mesec isto kot zdaj ....user posted image ...spet ne bom vedla na čem sem............kaj to samo mene pishično prizadane?
upam da se vam čim prej vse uredi...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
9.10.2007 9:31:16   
Inigo
ne ne, ne samo tebe... user posted image

midva se pa tak trudima... pa ne veva ne kdaj je ovulacija ne kdaj bo menstruacija... kar na blef! pa saj tako je najbolje, pravijo, veš. ker načrtno ima psiha prevelik delež zraven in je samo ovira.

je pa šit, ko menza zamuja pa ne veš kaj je... user posted image

(odgovor članu Petri_)
Neposredna povezava do sporočila: 7
9.10.2007 11:24:06   
gajka
Jaz sem ta prvo user posted image  čakala celih 76 dni, ta druga me je presenetila po 28 dneh (sem bila po mojem prvič in trenutno zadnjič (upamo nauser posted image ) vesela, da je prišla), tretja po 30 dneh, za četrto bomo še pa videli. Aja, KT pa sem jemala 7 let.

(odgovor članu Petri_)
Neposredna povezava do sporočila: 8
9.10.2007 12:51:40   
Anonimen
Pa med tem jemanjem niste nikoli imele pavze? Jaz sem po enem letu mela 3 mesecno pavzo- pa sem menstruacijo mela cisto normalno. Ja vem, da ne morem enega leta primerjat s vecimi, samo vseeno. 

(odgovor članu gajka)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
9.10.2007 13:04:43   
soncece24
Tudi jaz sem imela po prenehanju KT ful adijo cikluse. Najkrajši je trajal 17 dni, najdaljši pa 47 - totalni kaos vglavnem. Po 1,5 letu se mi je zadeva komaj umirila in jo imam sedaj na 30 dni.

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
9.10.2007 13:37:50   
pepa6
Tudi pri meni je nekaj podobnega. Lani decembra sem prenehala z jemanjem Kt, ker sem planirala otroka. Cikli so se začeli z 24 dni, zdaj so že na 42 dni in se za vsak cikel podaljšajo za 2 dni. Tak da si ne morem računat plodnih dni, nič.

(odgovor članu soncece24)
Neposredna povezava do sporočila: 11
9.10.2007 16:42:33   
JanaB
Jaz sem prekinila s kt v maju. Potem je bila M na 28, 30, 27 in 34 dni. Sedaj jo ponovno čakam - danes je 29 dan tetka pa še kar potuhnjena.

(odgovor članu pepa6)
Neposredna povezava do sporočila: 12
9.10.2007 17:41:18   
K_a_t_j_a
Tudi jaz imam podobne probleme. 24.junija sem nehala s KT, prvi ciklus je bil dolg 36 dni, drugi pa 48. Zdaj pa upam, da je ne bo 9 mesecev. Je pa res en velik user posted image , ko ne veš kdaj jo pričakovat oz. nepričakovat. Jaz sem KT jemala dobrih 5 let.

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu JanaB)
Neposredna povezava do sporočila: 13
11.10.2007 11:50:31   
nima
Jaz sem kt jemala 10 let. Po prenehanju sem imela tudi cel ciklus zmešan. Pač te stvari potrebujejo svoj čas da se sčistijo....na žalost je pa tako da potem delamo teste in ne vemo pri čem smo....smo user posted image  ali spet user posted image  zamuja. Jaz jih ne jem že dobro leto pa imam še kar vse zmešano. Enkrat točno...drugič dva meseca nič....ko bi me prej kdo poučil o tem jih 100% nikoli nebi jemala.

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?