Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Miklavž pa tak (moram mal jamrat :)) ) 4.12.2004 22:15:16
|
|
|
|
StBarbara
|
:((:(( ampak bo bolš:bravo:
|
|
|
|
Miklavž pa tak (moram mal jamrat :)) ) 4.12.2004 22:16:30
|
|
|
|
mnjam
|
OOOO, boga reva. Da ti povem, to je najhujš, če se ti kaj zgodi. Tud jaz sem si mal prst zmiksala (ja!) in sem bila šivana in nič nisem mogla delat. Sem bila od vseh odvisna. Niti previt, niti dvign,niti likat... Za znoret! Da te pripravim, da te čakajo :hudicek: dnevi. Ampak bo že. Samo, da je tvoj Mihec zdrav.
|
|
|
|
Miklavž pa tak (moram mal jamrat :)) ) 4.12.2004 22:23:43
|
|
|
|
urška76
|
Miha je mali :hudicek: :):) Zdej že veselo lazi po vsem stanovanju, vtika se najraje v stvari, ki so mu lahko nevarne (sej jih poskušamo skrit, ampak včasih se kaka mimogrede spregleda, dokler ni kje blizu) :zmeden: Zato bo pa še mal teži upoštevat doktorje. Ampak bomo že. Se bova pa z mojim :duda: mal več crkljala. Bogi tvoj prst, to je pa še mal huj kot moj gleženj. Mi je kar mal neroden, k sem jamrala :ups:
|
|
|
|
Miklavž pa tak (moram mal jamrat :)) ) 4.12.2004 22:36:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Oooo, šele zdej mi je jasn, kdo si(matr sem dolg rabla:ups: ) Lepo to, da tut ti sodeluješ na RR:) Pa en šopek :rozica::rozica::rozica:- sej bo boljš...:) lp,:fis:
|
|
|
|
Miklavž pa tak (moram mal jamrat :)) ) 4.12.2004 22:51:00
|
|
|
|
urška76
|
Ribica nič ti ni treba bit neroden, sej ni čudn, da nis vedla kdo sem, ko pa že vse poznate Miha in Žiga, jest pa se skrivam in sam berem. Zdej me moj dragi mal večkrat za rač. spusti, pa sem rekla da se bom še sama registrirala in kdaj kako "pametno" rekla :);):)
|
|
|
|
Miklavž pa tak (moram mal jamrat :)) ) 5.12.2004 10:36:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Verjamem, da ne dohajaš NV, ker je tukaj NORO! 2 strani novih tem vsakdan...komaj še folgam vse skup:zmeden: No, se popravljam- oglašaš se redko:)- lp,:fis:
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?