Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Pediater MB - Jezdarska 8.10.2007 12:49:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja jaz ga mam tam. Švab Zavratnik je njena pediatrinja in sem zadovoljna, sicer je samo osnovne preglede dala skozi, tak da kaj več ne morem povedat.
|
|
|
|
RE: Pediater MB - Jezdarska 8.10.2007 13:05:18
|
|
|
|
Elica
|
Tudi mi hodimo k Švab Zavratnik, imamo pa tudi izkušnje z Dieter Merkanovo, ki je tudi v redu in ravno zadnjič jo je pregledala tukaj na Jezdarski ena mlajša zdravnica, ki tudi dela tam, ker ni bilo ŠVabove in se mi je tudi zdela v redu. Zelo zagnana, jo je ful pregledala, mi svetovala, si vzela čas, kljub polni čakalnici in potem še prišla za mano v čakalnico in mi povedala še nekaj kar je pozabila. Pa sestre so tu na Jezdarski zelo prijazne. Torej če povzamem so meni vse zdravnice na Jezdarski fajn (edino s Skokovo nimam izkušenj), mi je pa vseeno najbolj všeč Švabova, ker ful zna z otroki. Naša Ela je bolj boječka in nam to dosti pomeni, da jo potem lahko sploh pregleda. Si vzame čas, nagovori otroka, ga pregleda skozi igro, ponavadi ni oblečena v belo, vedno svetuje in mi vedno reče, naj jo pokličem, če bom kaj potrebovala .....
|
|
|
|
RE: Pediater MB - Jezdarska 8.10.2007 13:09:01
|
|
|
|
jasnika
|
Tud nam je Švabova zakon, strokovna, prijazna, nikoli tečna res je super
|
|
RE: Pediater MB - Jezdarska 8.10.2007 13:25:41
|
|
|
|
ribica.
|
Hvala za odgovore. Verjetno bomo kar menjali. Ker z Prejšnjo nisem več ne vem kako zadovoljna, se mi zdi da je postala nekam visoka. Pa še veliko bliže mi je Jezdarska.
|
|
|
|
RE: Pediater MB - Jezdarska 8.10.2007 13:44:34
|
|
|
|
tejkag
|
ZDRAVO tud jaz hodim z mojo malo na Jezdarsko, sicer ne k tej zdravnici. Njena je Aleksandra Zorko, mi je tud vredu, zaenkrat.
|
|
|
|
RE: Pediater MB - Jezdarska 8.10.2007 14:14:14
|
|
|
|
ribica.
|
Mi lahko samo še napišete telefonskp od Švabove, prosim! Hvala, hvala!
|
|
|
|
RE: Pediater MB - Jezdarska 8.10.2007 15:18:16
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz na internetu najdem, vpišeš zdr. dom adolfa drolca, pol pa iščeš zdravstvo za predšolske otroke na jezdarski..malo poišči.
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?