Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kaj si želimo od moškega 8.10.2007 11:01:47
|
|
|
|
KBM
|
Originalni seznam (sestavljen pri starosti 22 let) Dobro izgleda šarmanten finančno neodvisen odličen poslušalec inteligenten v odlični kondiciji se dobro oblači ceni lepe stvar pripravlja prijetna presenečenja je fantastičen in romantičen ljubimec Kaj si želim od moškega Predelan seznam (sestavljen pri starosti 32 let) Kar v redu izgleda (ima vsaj nekaj las na glavi) mi odpre vrata in pridrži plašč ima vsaj toliko denarja, da me povabi na večerjo več posluša kot govori se smeje mojim vicom brez težav nosi vrečke z nakupov poseduje vsaj eno kravato ceni domače kosilo se spomni na moj rojstni dan in obletnice je vsaj enkrat na teden romantičen Kaj si želim od moškega Predelan seznam (sestavljen pri starosti 42 let ) Ni preveč zoprn (tudi pleša je v redu) ne odpelje, še preden se vsedem v avto stalno zaposlen (ampak ne z basanjem s hrano) prikimava, medtem ko govorim se spomni vsaj to, kako se vici, ki jih pripoveduje, končajo je v takšni kondiciji, da je sposoben pomagati pri opremljanju in obnovi stanovanja nosi srajco, ki pokrije trebuh ve, da šampanjec odpreš z odpiračem spusti pokrov od stranišne školjke se ob koncu tedna večinoma še obrije Kaj si želim od moškega Predelan seznam (sestavljen pri starosti 52 let) Si redno striže dlake v ušesih in nosu V javnosti ne riga in se ne praska po svojih intimni organih si ne sposoja denarja kar naprej ne zaspi, takoj ko spregovorim istih vicev ne pripoveduje prepogosto takoj enega za drugim ima takšno kondicijo, da lahko ob koncu tedna občasno vstane s kavča večinoma nosi na levi in desni nogi nogavice iste barve, ter si občasno zamenja spodnje perilo pohvali doma pripravljeno večerjo, ko jo jé na kavču pred TV občasno se spomni, kako mi je ime občasno se obrije tudi v soboto in nedeljo Kaj si želim od moškega Predelan seznam (sestavljen pri starosti 62 let) Majhni otroci ne bežijo v grozi, ko ga zagledajo se spomni, kje se nahaja kopalnica stroški njegovega vzdrževanja so nizki smrči čisto malo se še spomni, zakaj se ravno smeje ima tako kondicijo, da lahko še sam stoji se zna obleči v še kaj drugega kot domačo haljo rad je mehko kuhano se spomni, kam je odložil zobe se spomni, da je konec tedna Kaj si želim od moškega Predelan seznam (sestavljen pri starosti 72 let) Diha pocilja straniščno školjko
|
| Stran: [1] |
porod in čepV kolikem času ste rodile ko se vam je odluščil čep?tisti dan (
73%)
v roku enega tedna (
18%)
v roku dveh tednov (
5%)
v roku treh tednov (
2%)
več kot tri tedne kasneje (
2%)
Število vseh glasov: 222Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!