hrabra miška
|
Novoporoceni par. Drugi teden po poroki... Mož, čeravno zelo zaljubljen, ni mogel dočakati, kdaj bo šel ven in se ga nažgal s prijatelji. In je rekel ženi: "Draga, pridem takoj." "Kam greš ljubi?", je vpra šala žena. "Grem v bife, ljubica. Na pivo." Žena je rekla: "Ali želiš pivo, ljubezen moja?" Odprla je hladilnik in mu pokazala 25 različnih vrst piva: iz 12-ih različnih držav (Nemčije, Nizozemske, Japonske, Indije ...) Mož ni vedel, kaj narediti in edino kar mu je padlo na pamet je bilo: "Ma ja, ljubica moja. Toda ... v bifeju . veš ... imajo ledene kozarce." Takoj, še dokončal ni, pa ga je že žena prekinila z besedami: "Ali želiš ledeni kozarec, moj najdražji?" Vzela je veliko kriglo iz zamrzovalnika, tako ledeno, da so ji kocine stopile po konci, ko jo je prijela. Mož, že malo bled, reče: "Toda ljubica, v bifeju imajo tudi tiste dobre gricke ... Pa saj ne bom dolgo. Vrnem se takoj. Obljubim. OK?" " A bi rad gricke, mucek moj?" In odprla je omarico ter začela zlagati na mizo chips, arašide, kokice . Mož, že totalno bled, reče : "Draga, toda v bifeju imajo tv in lahko gledamo nogomet......." in še do konca ni povedal, ko žena pokaže na 126 cm plasma ekran v dnevni sobi z najboljšim surroundom. "Toda, ljubica moja ... v bifeju ... veš ... kolnejo in govorijo grdobije." "A bi rad slišal grdobije? " Kreten! Spij to svoje pofukano pivo, v svoji pofukani ledeni krigli in pojej te pofukane gricke ob tem kretenskem nogometu !!!!!! **** ti materina, ti si sedaj poročen in ne greš nikamor !!! Jasno ? " In živela sta srečno, do konca življenja.