|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pliš ali bombaž?
7.10.2007 19:49:40   
anja95
že nekaj časa vas spremljam, danes pa sem se včlanila tudi sama user posted image
imam problem.. dojenčka pričakujem v začetku februarja. dobila sem seznam kaj in koliko moram nakupit pižamic, bodyev, kapic, nogavičk.. ne vem pa a je februar primeren čas za pliš?
za spalne pajacke, bodye, kapice mi je jasno da morajo bit bombažni. kaj pa pajacki za čez dan, in tiste žabice z naramnicami za čez body? a potrebujem tudi kakšen tanjši zimski kombinezonček?
skratka nevem a naj kupujem samo bombaž, ali je primeren tudi pliš user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: pliš ali bombaž?
7.10.2007 20:01:58   
lea23
Ja seveda kupi tudi pliš! Mi smo imeli nekje pol pol, polovica pajackov plišastih in polovica bombažnih.

(odgovor članu anja95)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.10.2007 20:02:59   
rija
moj je začetek januarja, pa je bilo res minus 15, pa smo imeli samo bombaž....ok, nekaj pliškotov, samo jih nismo nikoli uporabili...

...vox populi...

(odgovor članu anja95)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.10.2007 20:06:08   
valči
Kaj ti je bolj všeč,tisto kupi.Jaz imam oboje za tega pikeca,ki ga čakamo,imam pa doma februarčico,ki sem jo rodila sred največjega snega.
Domov sem jo prinesla v :
-bodi,mako majčka
-bombažne žabice
-komplet(puloverček in hlačke),pliš
-copatki,
-bombažna in zimska kapica
-zimski kombenizion
-plenice sem pozabila,pampers in široko povijanje

Doma pa sem jo do aprila oblačila v dvojne dolge rokave in pajac na naramnice,ali bodi in pajac v celem.Spodaj pa obvezno žabice do pasu ali štramplice,gor pa še copatke,ali zokne.

Če te še kaj zanima,vprašajuser posted image

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu anja95)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.10.2007 20:59:18   
Strawberrie Cherrie
Meni pliš ni všeč. Raje sem ga oblačila v bombaž, pa kakšen volnen puloverček, pa ogromno je nekih privlačnih materialov, kar mi pa pliš ni...
Pa je decembrček.

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.10.2007 21:14:51   
Anonimen
Seveda je.

(odgovor članu anja95)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
7.10.2007 21:40:29   
borovnička
Jaz sem sicer par plišastih mela, ampak sem mu zelo redko oblačila, ker mu je blo ful vroče v plišastih. Pa bombaž je tud dost bolj prijeten za dojenčkovo kožo, sicer pa tud pliš ni napačen. Odvisno od okusa pač.

Za kombinizonček... če boš imela košaro na vozičku, pa če ga boš lepo pokrila še s kako dekico, ne boš rabila zimskega kombinizončka. Tud tega sem mela, pa ga nisem rabila. Je bla mila zima, pa še mehko košaro sem mela na vozičku, pa dekico pa je blo.

Aja, pa DOBRODOŠLA na RR!user posted image

Pozdravček user posted image

Najino srce grejeta dve srečici... prvi je ime Nik, drugi pa Neja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
7.10.2007 21:43:00   
Anonimen
Jaz sem imela najprej vse plišasto, pa je marca rojen. Šele pozneje, ko je bilo bolj toplo, sem začela mako kupovat. No, edino pižamice je imel mako.

Aja, pa kombinezonček. Ja, jaz biga kar nabavila, saj marca in aprila bo še mraz.

(odgovor članu borovnička)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
7.10.2007 21:44:20   
kofetek2010
Meni ni nič gršega kot oblačila iz pliša. Moja ni imela niti enega kosa iz pliša, pa je decebrska.

(odgovor članu borovnička)
Neposredna povezava do sporočila: 9
7.10.2007 21:47:34   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: london_paris

Meni pliš ni všeč. Raje sem ga oblačila v bombaž, pa kakšen volnen puloverček, pa ogromno je nekih privlačnih materialov, kar mi pa pliš ni...

Tudi meni ni bil....user posted image

Potem sem pa dobila plišaste obleke in so mi bile lušne in prijetne user posted image

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
8.10.2007 8:07:29   
Ajvy
Mi pa imamo plišaste oblekce in je super, kadar je vroče je pa v bombažnih stvareh...

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
8.10.2007 16:39:05   
ursulina
v šoli za starše je samo pokomentirala, da je pliš sicer zelo srčkan, ampak da je predvsem smiselno pogledat kako se zadevice vzdržujejo, da ni po dveh pranjih že grdo... verjetno je za upoštevat...

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 12
8.10.2007 21:18:45   
pravljica
meni tudi pliš ni všeč, niti prijeten za na kožo...smo imeli vse bombažno user posted image

yeah, thats me ;)

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 13
9.10.2007 20:21:47   
mulan
Mi smo sicer imeli junijko - zdaj čakamo še oktoberčka - pa ko se je ohladilo, smo dobili od dermatologinje/alergologinje prepoved za vse materiale, ki niso iz 100 % bombaža. Pa če pogledam nazaj, sploh ni imela tako grozne kožne alergije kot jo znajo dojenčki imeti. Tako smo mogli ponovno po nakupih in izbirati vse iz bombaža, pliš pa smo ali prodali ali pa spravili v škatle (res škoda). Malo je nerodno, ker moraš otroka oblačit v več plasti, ampak se vse da. Jaz torej priporočam, da ne pretiravaš z umetnimi materiali, pa tudi volne se raje izogibaj, čeprav naj bi bila naraven material.

(odgovor članu pravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   [Brisano sporočilo]
9.10.2007 20:37:04   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mulan)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
15.10.2007 19:26:09   
Annny
Bombaž naj pride na golo kožo (npr. body in žabice), čez pa plišast pajacek..tako smo prakticirali mi.

(odgovor članu anja95)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
FOTO: Čudež poroda ujet na fotografiji
photo
Veliko žensk ni ravno navdušenih nad tem, da bi jih fotografirali gole in to še med tako intimnim trenutkom kot je porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?