|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   basset hound
7.10.2007 14:28:29   
Serendipity
Lep pozdrav,

mene pa zanima ali ima mogoče katera kužka te pasme? Kakšen je po karakterju, kje ste ga dobile, cena, plusi minusi te pasme...

Hvala user posted image

ps: slikce te pasme so v mojem albumu
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: basset hound
7.10.2007 14:33:46   
soncece24
Smo ga imeli dolga leta v hiši - imel ga je dedek. Karakterno svetovni psi, za igrat, božat, prijazni itd. edino naša kljub pasji šoli ni ubogala absolutno nič, zelo rada se je potepala, pa ful je bila požrešna, še smeti je pojedla, če niso bile dovolj visoko skrite user posted image
Je pa revica imela ene hormonske motnje in je grozno smrdela. Res obupno. Ko je bila sveže skopana mogoče kako uro ne, potem pa spet, prav grozno. Bili smo 100 krat pri veterinarju pa niso ugotovili zakaj smrdi. Njen brat iz istega legla pa ni smrdel čisto nič.
Kupili pa smo jo pri enem rejcu v Grižah, točno kje se pa ne spomnim več, ker je bilo pred 15. leti. Danes je pa žal že v pasjih nebesih.

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.10.2007 14:43:13   
Serendipity
sončece - hvala user posted image   za informacije!

< Sporočilo je popravil Serendipity -- 7.10.2007 14:53:29 >

(odgovor članu soncece24)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.10.2007 15:50:41   
Anonimen
V nasprotju z beagli so 300x bolj umirjeni, vonj imajo vecinoma res mocen, nasa soseda gre s hudo muko na sprehod npr., jo morajo vcasih prav vlect ven, zna pa tudi tect! user posted image  Enkrat sta se z Luno (beagle) lovile po travniku in kar nismo mogli verjet, da ta pes dejansko TECE.

Je pa en hiperaktiven basset za Bezigradom (hiperaktiven v toliko, da vlece lastnika, hehe) user posted image  

Meni so beagli lepsi (itak), basset mi vizuelno ni prevec vsec, kot ena klobasa, je pa lepih barv pa fina usesa ma user posted image  

Opis pa najbrz najdes na mojpes.netu

LP

(odgovor članu Serendipity)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
7.10.2007 17:28:35   
Serendipity
ribicaRR - hvala. Sicer sem kar poučena s to pasmo, ampak goli opisi so ponavadi skopi - informacije s prve, ali druge roke pa malo bolj poživijo stvar.

He he he - se pa smejim, izrazu, da so kot klobasa user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?