Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: katero montažno hišo? 7.10.2007 21:15:58
|
|
|
|
ellie
|
caillou ta hiša pride okrog 22 mio bivših sit...cenik iz avgusta 2007 lp
|
|
|
|
RE: katero montažno hišo? 7.10.2007 21:57:06
|
|
|
|
Akil
|
Midva pa sanjava o tej http://www.juting.com/urska_mk119.php Sam očitno ne bo iz tega nič!!!! Hiško bi si še lahko privoščila, sam parcela pa Če mi kdo podari parcelo v Savinjski, bi mu bila celo življenje neskončno hvaležna
|
|
RE: katero montažno hišo? 8.10.2007 12:50:30
|
|
|
|
TinkiBinki
|
Midva bova imela Marles. Bi se pa, če mi mela več dnarja definitivno odločila za Kager hišo. Z ostalimi sva tudi stopila v kontakt in so nama izdelali ponudbe, vendar je Marles resen, zanesljiv in konkurenčen vsem ostalim. Še posebej Jelovici, ki se ne odziva na mail in na vprašanja...
|
|
|
|
RE: katero montažno hišo? 8.10.2007 13:09:31
|
|
|
|
mojsoncek
|
Mi imamo Marlesko in smo vec kot zadovoljni.
|
|
RE: katero montažno hišo? 8.10.2007 23:37:11
|
|
|
|
Annny
|
Pri nas bomo sicer zidali in tudi ne bi imeli montažne. Moževo podjetje se ukvarja z določenimi zadevami, ki se nanašajo na gradnjo, pa mi vedno pravi, da so montažne hiše 'treske' in to drage..da tega pač ne bi kupil. Sama ne bom rekla nič, ker se na to ne spoznam, so pa cene skoraj enake stroškom klasične zidave. Prebrala sem tudi nekaj 'horror stories' z raznih forumov, ko so ljudje imeli razne probleme z montažnimi (npr. zamakanje), mislim pa, da je šlo velikokrat za Marles. Rekla bi: če imate čas in voljo, raje zidajte klasično. Res velik plus pri montažnih je pa hitra selitev..Libella ima dobavni rok 2 meseca po pridobitvi gradbenega dovoljenja, res noro. lp
|
|
|
|
RE: katero montažno hišo? 9.10.2007 12:29:09
|
|
|
|
Annny
|
Zdaj sem videla, da je Libella sestrsko podjetje Kampe. Kampa je eno najbolj znanih podjetij za gradnjo masivnih (klasičnih) hiš v Nemčiji...čudovite, kvalitetne, pa tudi drage hiše imajo. Sklepam, da je tudi Libella tako kvalitetna - v razredu montažnih hiš. lp
|
|
|
|
RE: katero montažno hišo? 14.10.2007 20:35:00
|
|
|
|
Dadi
|
Ja Libella je kvaliteta.....se na ceni tudi pozna
|
|
RE: katero montažno hišo? 15.10.2007 12:29:45
|
|
|
|
KIKI****
|
Nočem kritizirat kaj je dobro in kaj ne, ampak vem samo to, da si postavim z gradnjo za 110.00 € sanjsko hiš, komplet opremljeno z zelo kakovostnim pohištvom. Sva pa midva taka da bi veliko pomagala sama in dala opremo delat, bi šlo pa vse verjetno brez računov, ker imava vse take delavce prijatelje, ker je moj pač v takih krogih. Ampak to se ne bo nikoli zgodilo, ker imava mansardo pri taššči in tastu. Se bova pa nekoč ko bo spodnji štuk prazen selila spodaj in uredila komplet obe etaži, s tem da se bo spodnja renovirala od betona, pa tud stene bodo padale
|
|
|
|
RE: katero montažno hišo? 15.10.2007 23:10:00
|
|
|
|
Annny
|
Kiki, to je pa zdaj vprašanje...kaj je zate sanjska hiša, iz katerih materialov bi jo gradila, kdo bi ti jo gradil (sami?), kako velika bi bila hiša, kakšno bi bilo pohištvo, kje bi gradili....jaz vem, da za 110 tisočakov ne bi mogla zgraditi veliko..sploh pa ne opremljeno..
|
|
|
|
RE: katero montažno hišo? 15.10.2007 23:12:34
|
|
|
|
Annny
|
Sori, sem spregledala, da bi pri hiši veliko naredili sami itd...tako da ne bo to debata v nedogled
|
|
|
|
RE: katero montažno hišo? 15.10.2007 23:58:30
|
|
|
|
artista7
|
ma klinc pa vse bajte. Mam zadrtega primorca k vidi samo pršut pa šalam in pravi da v novi takeli lepi hiški ne morš met šalama pa pršuta, ker zato rabiš staro bajto! najraje bi mu vse lase spukala iz betice, sam itak ne morm ker sem predaleč... no tole verjetno spada že v kak drug forum.. se opravičujem....
|
|
RE: katero montažno hišo? 16.10.2007 0:28:23
|
|
|
|
kofetek2010
|
IZVIRNO SPOROČILO: KIKI**** Nočem kritizirat kaj je dobro in kaj ne, ampak vem samo to, da si postavim z gradnjo za 110.00 € sanjsko hiš, komplet opremljeno z zelo kakovostnim pohištvom. za tak dnar pri nas niti pametne parcele ne dobiš
|
|
|
|
RE: katero montažno hišo? 12.11.2007 23:02:41
|
|
|
|
Ada
|
Ali mi lahko kdo pove, koliko so ga prišli vsi ostali stroški, torej brez parcele in hiše, ki jo nudijo podjetja? Razna dovoljenja, plošča... Hvala za odgovor.
|
|
|
|
RE: katero montažno hišo? 12.11.2007 23:22:26
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana73 IZVIRNO SPOROČILO: KIKI**** Nočem kritizirat kaj je dobro in kaj ne, ampak vem samo to, da si postavim z gradnjo za 110.00 € sanjsko hiš, komplet opremljeno z zelo kakovostnim pohištvom. za tak dnar pri nas niti pametne parcele ne dobiš Pri nas pa glih za glih
|
|
|
|
RE: katero montažno hišo? 14.11.2007 0:43:43
|
|
|
|
sneška_
|
Ne vem jaz sem skeptik okrog montažnih hiš pa glih zaradi tega bomo zidali če se bomo odločili za menjavo domeka.
|
|
|
|
RE: katero montažno hišo? 14.11.2007 7:26:04
|
|
|
|
mika
|
Nočem kritizirat kaj je dobro in kaj ne, ampak vem samo to, da si postavim z gradnjo za 110.00 € sanjsko hiš, komplet opremljeno z zelo kakovostnim pohištvom. ma ni šanse...kakovost stane in to ogromno, tudi s polovičnimi računi. prijatelja, bosta gradila hišo 150m2, pa se treseta, če jima bo uspelo se za ta denar vselit in imajo sami namen večinoma naredit. midva sva imela na razplago veliko več denarja, pa hiša še zdaleč ni dokončana, ker smo šli na kvaliteto. če bi pa kupovala vrata v bauhausu in polagala laminat, ploščice....za 5€/m2 potem ti bo uspelo..
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?