|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ugnezditev
7.10.2007 7:08:33   
oktavija
Jutro drage prijateljice!
Najprej da se zbudimo vam postrežem z user posted image user posted image user posted image ....
Imam vprašanje za vas in vse ki veste odgovor mi prosim napišite...

Včeraj in danes imam nenormalno hude bolečine v spodnjem delu trebuha (kjer so jajčniki in meur....), nič ne krvavim , ali bi to lahko bilo zaradi ugnezditve ki bi morala biti te dni ali je to kaj druga....????user posted image user posted image user posted image
Včeraj je bilo tako hudo da me je mojuser posted image  hotu kr na urgenco peljat pa sem ga pomirila, da bo ok sej nič ne krvavim....
Bolečine pa so bile enako hude kot po operaciji laparo in histero.... vse mi je full čudno in nevem kaj naj... če bo danes še hudo naj veeno grem zdravniku... ali bi to lahko bilo zardi ugnezditve... imam še glavobol in malome bolijo bradavice...user posted image   Do naše sovražnice user posted image  je še 9 dni...

Prosim vas za odgovore in hvla v naprej

Rada vas imamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ugnezditev
7.10.2007 8:30:47   
Serendipity
Jutro Oktavija - te bolečine so mi znane - so me ''napadle'' v torek zvečer, vlekle skozi sredo in potem ponehale do četrka - minuli teden (en teden po O)

Možnosti sta sicer lahko dve (kar meni pade na misel):
- vgnezditvena (kar močno upam, da je bilo to to user posted image )
- vnetje mehurja oz sečil  (kar močno upam, da ni to to)

Ti držim pesti za VGNEZDITVENO! user posted image   user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.10.2007 10:04:35   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

Jutro Oktavija - te bolečine so mi znane - so me ''napadle'' v torek zvečer, vlekle skozi sredo in potem ponehale do četrka - minuli teden (en teden po O)

Možnosti sta sicer lahko dve (kar meni pade na misel):
- vgnezditvena (kar močno upam, da je bilo to to user posted image )
- vnetje mehurja oz sečil  (kar močno upam, da ni to to)

Ti držim pesti za VGNEZDITVENO! user posted image   user posted image  user posted image  user posted image

Se kar podpišem. S tem, da mene so do predvidene user posted image  skozi boleli jajčniki. Nenehno. Pa napihnjenost se je kmalu začela po O.

(odgovor članu Serendipity)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
7.10.2007 12:20:47   
oktavija
Joj drage prijateljice najlepša hvala za odgovor.. ste me kr malo potolažile, če je ugnezditev pa naj kr boli kolikor hoče user posted image user posted image user posted image !

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.10.2007 12:37:23   
tinkamiška
No ne bom rekla, da ni možno, da si noseča, ampak vgnezditve se naj ne bi čutilo, o tem smo že enkrat debatirale na MONu pri dr. Pušenjaku in je ta ztrdil, da se je ne čuti.

Držim pesti, da so znaki zauser posted image user posted image

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.10.2007 12:42:12   
adeja
Tudi jaz mislim da je to da siuser posted image . Sem tudi jaz čutila bolečino v jajčnikih po ovulaciji, ki se je sicer iz prve nosečnosti ne spomnim. Potem pa se je sčasoma pridružila še slabost in napihnjenost. Držim pesti zate!!!!!

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 6
8.10.2007 9:06:49   
titi3
Velikokrat je kriv progesteron, ki pa lahko narase zaradi nosečnosti ali pa kar brez vzroka. 

(odgovor članu adeja)
Neposredna povezava do sporočila: 7
8.10.2007 9:41:54   
polma
Hej oktavija! Tudi mene je po O bolelo v mehurju, pravzaprav je bla to zaka hecna vroče-pekoča bolečina, da me je precej tiščalo na WC. to je blo recimo drugače in verjetno je res bla vgnezditvena bolečina, ker sem zdaj user posted image .  Držima pesti za user posted image !!!!

(odgovor članu titi3)
Neposredna povezava do sporočila: 8
8.10.2007 11:33:52   
GoYa
Jaz pa mislim, da vgnezditev ne more povzročiti tako hude bolečine. Lahko pa jo vnetje mehurja. Sem doživela pred 2 tedni. Grozna bolečina. Sem tudi jaz mislila, da je kaj povezano z nosečnostjo, ker sem bila takrat 5t noseča. No, pa se je potem izkazalo, da gre za vnetje mehurja.

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

valentinovo
Lelly28 RR

Ali si s partnerjem za valentinovo izmenjata darilo oz. gresta nekam skupaj (sama,brez otrok)?

da (25%)

ne (75%)

Število vseh glasov: 24

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!