Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Če bi bilo vsako noč tako….. 3.12.2004 23:29:58
|
|
|
|
JASNA D
|
KSENIJA IN ZALA BRAVO!!Drži pesti še za nas, sicer je Ivana tudio že kar "pridna", ampak takole pa ne potegne... Jasna
|
|
|
|
Če bi bilo vsako noč tako….. 4.12.2004 7:48:04
|
|
|
|
india
|
Bravo,Ksenija in Zala, tako se dela. Sicer jaz neprespanih noči ne poznam, se vidi, da imam 6 mačkov,ki so obzirni do mene in drugih.Ja kakšna pa bi bila jaz sedaj,če 12 let ne bi spala? He he! Brvo ,mucka mala, pa kar tako naprej!:roza::rozica::miska:
|
|
|
|
Če bi bilo vsako noč tako….. 4.12.2004 9:11:34
|
|
|
|
TARA in MAJ
|
:bravo:pa tako naprej
|
|
|
|
Če bi bilo vsako noč tako….. 4.12.2004 13:11:48
|
|
|
|
sonček2*
|
Bravo Zala, je pa res pridna.
|
|
|
|
Če bi bilo vsako noč tako….. 4.12.2004 13:39:53
|
|
|
|
Annny
|
Bravo bravo:bravo::bravo::bravo::)
|
|
|
|
Če bi bilo vsako noč tako….. 4.12.2004 15:06:23
|
|
|
|
niki5
|
:bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
Če bi bilo vsako noč tako….. 4.12.2004 18:44:02
|
|
|
|
filipinka
|
:bravo:Zala!:bravo: Naš Filip je skoraj tako priden!
|
|
|
|
Če bi bilo vsako noč tako….. 4.12.2004 19:36:09
|
|
|
|
*
|
:zmeden::zmeden::zmeden: Kaj pa jaz delam narobe, da moj princ ne spi ponoči več kot 3 urce skupaj?:zaspan::zaspan::zaspan:
|
|
|
|
Če bi bilo vsako noč tako….. 5.12.2004 21:34:43
|
|
|
|
sandram
|
:bravo::bravo::bravo:Zala..Lepo, Ksenja,da si se malo javila. Midva pa spiva že teden dni od 22.45 pa neprekinjeno do 9 ali 10.ure zjutraj :sloncek:.Da bi ga le držalo...Kako čas beži,kajne,še malo pa bomo stari 4.mesece. Daj se javi kaj, LP, Sandra in Aljaž :angel::angel:
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zanimivosti o novembrskih otrocihPričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?