Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Znaki nosečnosti - dojilje 6.10.2007 19:32:59
|
|
|
|
Jančika_
|
Jaz sem imela takšen izpuščaj kot v prvi nosečnosti, to mi je dalo najbolj misliti. Zanosila sem pa 5 mesecev po porodu, še brez M, ob polnem dojenju, in ni bilo načrtovano (enkrat samkrat se nisva zaščitila, ker sva rekla, ah, saj prvega sva delala tak dolgo, da nima zdaj kaj bit ), tako da sem na nosečnost res pomislila samo zaradi znakov. Se pa zdajle res ne spomnim, kaj je še bilo poleg tistega izpuščaja . Aja, ene dvakrat mi je bilo rahlo slabo, to se tudi spomnim. Pri dojkah nisem pa nič opazila.
|
|
|
|
RE: Znaki nosečnosti - dojilje 6.10.2007 19:52:26
|
|
|
|
Blejka26
|
tud jaz se ne spomnim da bi imela kakšne znake nosečnosti..sva samo 2krat na polno in enako sem mislila,da ne more biti nič ker je pri prvem trajal..pa sem vseeno zanosila.Menstruacijo sem imela samo dvakrat pol je pa zamujala in sem naredila test in bil je pozitiven.
|
|
RE: Znaki nosečnosti - dojilje 6.10.2007 22:03:19
|
|
|
|
*Mojca*
|
mene pa zanima če je katera izmed nosečk bila brez znakov nosečnosti (boleče prsi, špikanje v trebuhu,...) pa je delala test samo zaradi izostale menstruacije?
|
|
RE: Znaki nosečnosti - dojilje 6.10.2007 22:12:32
|
|
|
|
Maxica
|
Jaz sem tudi tisti čas, ko sem zanosila, še dojila prvega sina. Test sem naredila zgolj zaradi zaostale menstruacije, drugih znakov sploh nisem imela. Prvič se spomnim, da sem imela tak čuden železen priokus v ustih, pa špikanje v prsih, v drugo pa nič od tega. Potem, ko sem že naredila test, pa šla na tisti prvi pregled h G. v šestem tednu, sem bila pa že taka čudna, utrujena, pa malo slabosti, brez bruhanja.
|
|
RE: Znaki nosečnosti - dojilje 6.10.2007 22:27:37
|
|
|
|
adeja
|
Ja tudi jaz sem zanosila in še dojim. Sem čist na začetku nosečnosti, ta teden sem naredila test. Znake pa sem imela kar vse po vrsti. V začetku špikanje v trebuhu-takoj po ovulaciji, zadnji teden-ko bi morala dobit menstruacijo pa že slabosti in sedaj ob večerih že zelo napet trebuh. Sva pa tudi samo 2x in sem bila prepričana da bo treba kaj več delat na tem in da ne bo ratalo v prvo.
|
|
RE: Znaki nosečnosti - dojilje 7.10.2007 12:19:18
|
|
|
|
živa
|
Jaz sem nehala dojit kak teden po zanositvi, ko še nisem vedela za nosečnost. In sploh nisem imela nobenih znakov razen zamujanja menstruacije. V prvo sem vsaj pogosteje hodila lulat, v drugo pa še to ne. Lp, živa
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.10.2007 20:51:45
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Znaki nosečnosti - dojilje 7.10.2007 21:01:18
|
|
|
|
Blejka26
|
jaz nisem imela nobenih znakov in sem naredila test zgolj tega ker mi je zamujala menstruacija
|
|
RE: Znaki nosečnosti - dojilje 8.10.2007 14:49:17
|
|
|
|
Naja30
|
Okoli dneva, ko bi morala dobiti M, sem bila strašno utrujena, vrtelo se mi je in zeblo me je zelo, kot da bom zbolela. Prsi so me začele bolet nekje v 7t, pa še dojim. Je zoprno, ker tamala včasih ful vleče, mene pa bradavice že prav skelijo in utripajo od bolečine.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?