Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
driska in vročina-rota virus?! 6.10.2007 11:55:08
|
|
|
|
darčif
|
moj mišek je star 6 mesecev in je v dobil vročino nekje 38,6, kasneje še drisko.tako smo k P in ta mu je dala linex, prašek in svečke proti vročini. rekla mi je da sumi na rota virus in da je dobro da ne bruha.če pa bo, pa takoj nazaj.mene najbolj skrbi glede zaužitja tekočine, kajti na flaško ne pije in mu dajemva čaj po žlici, ampak to je 2 dcl na dan, a je to premalo??? s tem, da ga čimveč dajem na prsi in se dosti samo dojiva.prosim za nasvete.Izvid za rota virus bo znan šele v ponedeljek.sem že cela panična,, potem ko sem prebrala, da je dehidracija sila nevarna.
|
|
|
|
RE: driska in vročina-rota virus?! 6.10.2007 12:01:25
|
|
|
|
ŠpelaP
|
Najboljše, kar lahko zanj narediš (kar tudi praviš, da delaš) je, da ga čimvečkrat pristaviš k prsim. S tem bo dobil veliko tekočine in hranjlivih snovi, ki jih zdaj potrebuje. za malega pikeca!
|
|
|
|
RE: driska in vročina-rota virus?! 6.10.2007 13:18:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja res je čimveč ga imej pri prsih,ker s materinim mlekom otrok dobi tudi ogromno tekočine.Nič ne bodi panična pomiri se ne vznemirjaj otročička s tem in boš videla da bo vse vredu.Res je lahko to govort ampak tud jaz sem dala to skozi tako da vem kako je.Želim vam čimprejšnje okrevanje in lep pozdrav!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?