Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Na pošti odpirajo pošiljke? 5.10.2007 10:43:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne vem no, po moje ne bi smeli to delati. Sem že dostikrat kaj naročila, pa nikoli ni bilo videti, da so kaj odpirali.
|
|
|
|
RE: Na pošti odpirajo pošiljke? 5.10.2007 10:46:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Še nikoli nisem opazila kaj takega. Pa tudi mislim da to ne smejo delat. To je pa že orng poseg v zasebnost.
|
|
|
|
RE: Na pošti odpirajo pošiljke? 5.10.2007 11:00:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Nisem še zasledila kaj takega in mislim, da ne bi smeli. Pomoje lahko (če lahko) take stvari preverjajo kvečjemu s kakšnim rentgenom ali čim podobnim.
|
|
|
|
RE: Na pošti odpirajo pošiljke? 5.10.2007 11:58:16
|
|
|
|
Nika v službi
|
Če ni znotraj EU, je vsak paket podvržen carinskemu pregledu, kjer je - ob sluteni sumljivi vsebini - dovoljeno odpreti pošiljko. Mora pa potem biti zraven dopis in obrazložitev... Preveri na pošti, zakaj je odprto, če ni nobenega papirja zraven....
|
|
|
|
RE: Na pošti odpirajo pošiljke? 5.10.2007 12:17:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi Če ni znotraj EU, je vsak paket podvržen carinskemu pregledu, kjer je - ob sluteni sumljivi vsebini - dovoljeno odpreti pošiljko. Aja, to pa ja, tako so pa tud men že odprli pošiljko. Na Brniku. Sem kupila mobitel izven EU in so odprli in mi še ful komplicirali. Jaz sem razumela za notranje pošiljke v Slo.
|
|
|
|
RE: Na pošti odpirajo pošiljke? 5.10.2007 12:55:32
|
|
|
|
Nika v službi
|
Ups, jaz pa sem - ne vem sicer zakaj - nekako razumela, da je ta pošiljka iz tujine... Bo povedala Piaf, kaj točno je imela v mislih.
|
|
|
|
RE: Na pošti odpirajo pošiljke? 5.10.2007 13:04:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Nam niso še nikoli, pa smo kar nekaj paketov dobili izven EU.
|
|
|
|
RE: Na pošti odpirajo pošiljke? 5.10.2007 13:18:42
|
|
|
|
BLAŽIKA
|
Tudi jaz sem do sedaj imela še vedno vse pakete original zapakirane. Da ti ni to mogoče že prodajalec - pošiljatelj odprl?
|
|
RE: Na pošti odpirajo pošiljke? 5.10.2007 14:03:06
|
|
|
|
zoom zoom
|
Jaz sem tudi že dobila odprt paket oz. pretgano kuverto in zalepljeno s selotejpom.
|
|
|
|
RE: Na pošti odpirajo pošiljke? 5.10.2007 18:21:33
|
|
|
|
PIAF
|
Saj pravim, naročila sem original parfum preko spletne trgovine iz Ljubljane in ga nič ne fali ali kaj, samo odprt je bil celofan. Je pa za 10 € cenejši kot nrp. v drogerijah Limoni, Muller.... Pa sem res slišala, da ima pošta pravico odpret paket, če se jim zdi sumljiva pošiljka.
|
|
|
|
RE: Na pošti odpirajo pošiljke? 7.10.2007 20:06:17
|
|
|
|
Moyca_
|
kolikor jaz vem ne smejo
|
|
RE: Na pošti odpirajo pošiljke? 7.10.2007 20:10:27
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Moyca RR kolikor jaz vem ne smejo Točno tako. Mam pol žlahte na pošti in prvič slišim kaj takega. To se lahko zgodi samo preko carinskih terminalov, če pošiljka ni dobro razložena oz. je sumljiva zaradi drugih stvari (kraj pošiljanja, oseba....)
|
|
|
|
RE: Na pošti odpirajo pošiljke? 7.10.2007 20:14:08
|
|
|
|
Moyca_
|
IZVIRNO SPOROČILO: na_go IZVIRNO SPOROČILO: Moyca RR kolikor jaz vem ne smejo Točno tako. Mam pol žlahte na pošti in prvič slišim kaj takega. To se lahko zgodi samo preko carinskih terminalov, če pošiljka ni dobro razložena oz. je sumljiva zaradi drugih stvari (kraj pošiljanja, oseba....) pa še to se mi zdi, da če jo odprejo zaradi kakšnega suma te morajo obvestiti in če je kaj uničeno ti to tudi povrnejo, če so odprli neupravičeno. Ampak mora res obstaja sum,....
|
|
RE: Na pošti odpirajo pošiljke? 9.10.2007 8:58:23
|
|
|
|
BLAŽIKA
|
Da ga nisi mogoče ravno za to dobila 10€ ceneje, ker ni bil več original zapakiran? Kaj pa pravijo prodajalci? A so ti oni dali pošiljkoo v celofanu ali je mogoče že pri njih ni bilo?
|
|
RE: Na pošti odpirajo pošiljke? 11.10.2007 21:56:41
|
|
|
|
Moyca_
|
jaz bi definitvno preverila pri prodajalcih? A si?
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?