Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kdaj čutiš prve premike otročka? 3.12.2004 16:52:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem jih v 18. tednu
|
|
|
|
Kdaj čutiš prve premike otročka? 3.12.2004 16:56:29
|
|
|
|
mika
|
Jaz sem jih začutila v 17 tednu, ampak tako kot si sama napisala ene čutijo prej ene kasneje. Prebavne motnje- vetrovi -vseee normalno. Če se ti zdi da ti nič ne manjka, potem bo že tako. Lepo nosečnost Mika :sloncek::sloncek::sloncek:
|
|
|
|
Kdaj čutiš prve premike otročka? 3.12.2004 18:37:38
|
|
|
|
binica
|
Jaz se tudi to že nestrpno sprašujem. Sem v 18t in 3/7 in sem prav že nestrpna. Pol pa se božam za bušija in pravim malemu :"No, a bo kaj iz tebe al samo spiš :)-:)-:)-?" Vsekakor si javimo, ko katera kaj začuti, a je prav? LP, Binica
|
|
|
|
Kdaj čutiš prve premike otročka? 3.12.2004 19:00:42
|
|
|
|
vicky77
|
Zdravo Jaz sem svojega začutila v 17 tednu,zdaj sem v 20/4 in že veselo razgraja posebno še zvečer,je pa to moj prvi otroček in zelo živahen LP,Vicky
|
|
|
|
Kdaj čutiš prve premike otročka? 4.12.2004 11:09:26
|
|
|
|
nita
|
Jaz sem jo začutila v 17t, je pa res čisto odvisno od :nosecka: do :nosecka:. Vetrovi??? Vse normalno, vse O.K. L.P. Anita (31t)
|
|
|
|
Kdaj čutiš prve premike otročka? 4.12.2004 11:34:03
|
|
|
|
barby*
|
Tudi jaz sem jo prvič začutila v 17.t, v 19.tednu pa se je začela prava akrobatika:sloncek::sloncek::sloncek: Res pa je kot so že druge povedale, odvisno od vsake posameznice... Pozdravček barby:metulj: in:love:24t
|
|
|
|
Kdaj čutiš prve premike otročka? 4.12.2004 16:02:25
|
|
|
|
Lidy
|
Jaz sem čutila med 19 in 20t. Ponavadi čutim zvečer, ko gremo že spat, se tako nalahko premika. Vetrovi :ups: pa zadnje čase kar pogosto. Jaz sem bila tudi nestrpna, no sedaj pa se že "tipamo". pozdravček Lidy 20t 4/7
|
|
|
|
Kdaj čutiš prve premike otročka? 4.12.2004 16:38:59
|
|
|
|
Maja Z
|
Punce, hvala za odgovore. Torej ne bom toliko nestrpna in bom še malo počakala. je pa shit pri teh vetrovih k ne veš al se otroček premika ali me pa prebavne motnje motijo in imam občutek, da se notri vse trese.:) baje da so premiki res malo podobni dogajanju v črevesju, ali pač ne? lp maja
|
|
|
| Stran: [1] |
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?