Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Lahko mojega naročim na isti dan kot sem ... 4.10.2007 18:35:17
|
|
|
|
sayuri
|
Hm, pri Rešu v LJ je tko, da itak na vsako stvar prideva kot par. Ni važno-kdo je naročen. Celo priporočeno je, da na vsako srečanje prideva skupaj. KAj pa če bi poklicala in vprašala?
|
|
|
|
RE: Lahko mojega naročim na isti dan kot sem ... 4.10.2007 19:53:20
|
|
|
|
moni30
|
Jaz sem naju v MB tudi skupaj naročila. Sicer je imel samo moj takrat že napotnico, pa sem po tel. potem vprašala, če lahko prideva skupaj in je rekla da lahko in da naj si do takrat uredim napotnico. Zjutraj mora moj opraviti spermiogram, potem pa imava že čez 3 ure rezultate in razgovor. Jaz ti svetujem, da pokličeš, čeprav dvomim, da bodo lahko tvojega zdaj dali na datum, ki ga ti že imaš. Držim pa pesti, da urediš tako kot želiš.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
poporodna depresijanataly33ali ste kdaj (ali trpite) trpele za poporodno depresijo?DA (
45%)
NE (
55%)
Število vseh glasov: 121Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!