Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: zanositev v 5 tednu in nuhalna 5.10.2007 20:57:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pia77 Brez zamere, soncece24, digi, na_go in podobne, ki se toliko zabavate... Ne bodite nesramne, saj se tudi ve niste rodile učene (ceprav nekateri ob visenju na forumu dobijo obcutek, da so se). Delam v zdravstvu, vsak dan srecujem razlicno 'pametna' vprasanja. Poznam pa veliko mojih v tem (in tvojem) fohu, ki marsikaj ne vedo. Žal! Sploh pa ne vem, kaj je tukaj bilo žaljivega.
|
|
|
|
RE: zanositev v 5 tednu in nuhalna 5.10.2007 21:33:08
|
|
|
|
Pia77
|
IZVIRNO SPOROČILO: na_go Poznam pa veliko mojih v tem (in tvojem) fohu, ki marsikaj ne vedo. ...In ne boš verjela, kljub 6-letnemu faksu, več kot 3 letom delovne dobe in delu na podiplomcu mi ni težko priznati, da se še vedno učim (in se bom celo kariero) in da marsiČESA ne vem. Na tem forumu npr. pogosto izvem marsikaj koristnega. Zmotilo pa me je, da ste se čudile in muzale ob njenem vprašanju, nobena pa ji ni nič koristnega povedala.
|
|
|
|
RE: zanositev v 5 tednu in nuhalna 5.10.2007 23:55:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja no, sprva je delovalo, kot da zelo zmedeno piše.Ene smo blond veš. Ko pa malo razčleniš vprašanje, potem pa gre a ne.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?