|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nakupi preko nemškega e-baya
4.10.2007 13:56:53   
KATKA 3
Pozdravljene!

Kot že naslov pove me zanimajo izkušnje tistih ki so kaj nakupovale preko nemškega e-baya. A je fajn zakomplicirano, a ste zadovoljne, koliko časa kej traja da se roba dobi, kakšni so približno stroški poštnine, a je možno stvar ki ti ne ugaja vrniti, kako plačaš... Sem namreč zasledila gor par dobrih stvari ampak se kar malo bojim ker moja nemščina poka po vseh šivih da ne bom mimo brcnila.

hvala za odgovore in lep pozdrav!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nakupi preko nemškega e-baya
4.10.2007 14:03:55   
lea23
nebi bila rada zatežena, ampak takšnih tem je bilo odprto že tisoč! uporabi iskalnik in pobrskaj.

lep dan, lea

(odgovor članu KATKA 3)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.10.2007 14:15:18   
babylove
ste zadovoljne, koliko časa kej traja da se roba dobi, kakšni so približno stroški poštnine, a je možno stvar ki ti ne ugaja vrniti, kako plačaš

Vse našteto je odvisno od posameznega prodajalca, zato je najbolje, da se pozanimaš neposredno pri prodajalcu. V angleščini, če nemško ne znaš. Ali pa uporabi yahoo prevajalca.

(odgovor članu KATKA 3)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.10.2007 15:35:38   
Anonimen
Jaz sem že kar nekaj stvari nabavila preko e-bay.de in večinoma imela zelo, zelo dobre izkušnje. Se pa logično najde tudi kakše, ki je mal slabši...tako kot vsepovsod...

(odgovor članu KATKA 3)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
4.10.2007 15:38:58   
Anonimen
Aja, pozabila povedat - poštnine so pa kar zasoljene, predvsem pri trgovinskih prodajalcih... pa veliko, predvsem večjih zadev, nočejo pošiljat v Slovenijo, čeprav piše "Versand nach EU". Nam recimo niso hoteli poslati plazme, ker SLO ni EU country user posted image user posted image user posted image , no so jo potem v IT...mal po ovinkih...

(odgovor članu KATKA 3)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
4.10.2007 15:39:38   
scubadiver
Jaz sem naročila že ful stvari.. Sicer ne za dojenčka ampak opremo za potapljanje in je vse super. S partnerjem sva sicer kupila vse novo - torej od trgovin, tako da ne vem kako je z rabljenimi stvarmi. nekaj sva si dala poslat v nemčijo in so nama potem dostavili znanci, nekaj pa tudi direktno v SLO. Poštnina je različna glede na težo paketov. malo se tudi pozanimaj kako ti bodo poslali. Ker nekateri pošiljajo z DHL-om kar zna biti precej drago.

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu KATKA 3)
Neposredna povezava do sporočila: 6
4.10.2007 20:58:09   
bina30
http://cgi.ebay.at/FabiMax-Bollerwagen-Stubenwagen-XXL-Emily-NEU-OVP_W0QQitemZ230178261857QQihZ013QQcategoryZ15476QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

Evo, to sem kupila preko e bay-a in sem ful zadovoljna. Kupujem samo sofort&neu artikle. Nakazala sem denar naslednji dan in paket dobila čez 3 dni z DPD.
cena za stroške je bila visoka, 30 eur. Ker pa sem kupila še neko dodatno posteljnino, sem kontaktirala prodajalca in stroskov ni zvisal, ker bi drugace morala plačati še za vsak drug artikel okoli 5 eur.
Ful sem zadovoljna. 

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.