|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nosečniški trebušček
4.10.2007 13:02:03   
lara larissa
Pozdravljene,

Mene pa zanima kdaj se vam je kaj začel poznat trebušček?

LP
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Nosečniški trebušček
4.10.2007 13:03:43   
tejkag
Nekje v tretjem mesecu se mi je že malo poznalo.

(odgovor članu lara larissa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.10.2007 13:06:14   
lukec
Konec tretjega, začetek četrtega, ampak le toliko, da sem jaz opazila.

Meni nebö odprto se zdi,
kadar se v tvoje ozrem oči,
kadar prijazno nasmejaš se,
kar sem prestala, pozabljeno je.
(F. Prešeren)

(odgovor članu tejkag)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.10.2007 13:08:58   
melanija
Takoj po prvem mesecu, zgleda da sem podvržena temu. Je pa res da ob to tretji otrok, ma že za drugega mi je bilo poznat po drugem. Ima pa soseda en mesec prej rok pa nima skoraj nič trebuha, se je pa zredila povsod malo, jaz pa pravim, da sem kot da bi pojedla žogouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4
4.10.2007 13:12:35   
Majabo
da so opazili tudi drugi - konec 4ga meseca, no v 5 mesecu je bila pa ze oblinica, ki sem jo bila zelo vesela, ker končno nisem več izgledala samo "malo porejena" ampak noseča user posted image
zdaj v drugo pa mislim da bo precej prej user posted image

(odgovor članu melanija)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Nosečniški trebušček
4.10.2007 13:12:40   
lara larissa
Kot ste meda nekatere opazile sem dvakrat odprla isto temo(nosečniški trebušček), ampak po pomoti da ne bo katera mislila da sem obsedena :)

Se pa vam zahvaljujem za odgovore

Neposredna povezava do sporočila: 6
4.10.2007 13:27:53   
Anonimen
V začetku tretjega meseca.

Neposredna povezava do sporočila: 7
4.10.2007 13:48:06   
Biba_24
To je pa čisto različno. Drugače sem sicer bolj "dobna", trebuh se mi je poznal okoli 3. meseca, do poroda pa mi je zrasel ogroooooooooomen trebuh in sem bila res kot bi veliko žogo pojedla. Prijateljica pa ima sicer podobno postavo kot jaz, pa je celo nosečnost lahko nosila "navadne" cote, ker se ji je tako malo poznalo. Še proti koncu je bilo komaj očitno, da je noseča. Sem pa slišala eno finto... baje, če otroka bolj spredaj nosiš, imaš večji trebuh in manj ti je slabo oz. ni bruhanja; če pa ga zadaj nosiš, je pa trebuh majhen, otroček "pritiska" na center za slabost in več bruhaš.... user posted image . Meni res ni bilo nič slabo, prijateljici pa celo nosečnost zelo! 

Neposredna povezava do sporočila: 8
4.10.2007 13:57:37   
Ketrin24
helo!

meni se je že zelo kmalo začelo poznati. Vem da sem si šla no NS že kupit nosečniške hlače, ker navadnih nisem več mogla zapeti. Sedaj smo v 25 tednu in imam že lepo žogico ki je navpogled vsem. user posted image user posted image

(odgovor članu Biba_24)
Neposredna povezava do sporočila: 9
4.10.2007 13:59:17   
TinaUros
Ojla. Pri meni je podobno kot pri Bibi. Nosim ga zelo spredaj:) Trebuh se mi je poznal že v 3.mesecu, hlač nikakor nisem mogla več zapinkat. Sedaj, en mesec pred rokom, pa je trebuh veeeeeelikuser posted image . Slabosti so bile znosne, bruhanja pa res nisem poznala:)

(odgovor članu Biba_24)
Neposredna povezava do sporočila: 10
4.10.2007 14:43:58   
SuzanaKK
Jaz nosim bolj v križu, tako da do zdaj, 6. mesec, nisem bila tako očitna, pa še bolj suhcena sem. Moj dragi pravi, da sem kot bi žogo pojedla. Mi je bilo pa v začetku ful slabo, tako da bo že držalo, kar pravi Biba. Mi pa plod pritiska na hrbtenico, zato imam včasih kar močne bolečine, ampak bomo že preživeliuser posted image .

Smo že trije, januarja bomo pa štirje :)!

(odgovor članu TinaUros)
Neposredna povezava do sporočila: 11
4.10.2007 15:58:11   
lunca2
v 4 mesecu.

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 12
4.10.2007 16:14:43   
tančica
isto v četrtem oz proti koncu

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 13
4.10.2007 16:14:45   
Estrella*
v 1user posted image , SE MI JE ZAČELO POZNAT ŠELE V 6M, SEDAJ SEM V 8 t PA JE BUŠI ŽE LEPO VIDEN IN GA TOKRAT NE BOM MOGLA "SKRIVAT "TAKO DOLGO.

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 14
4.10.2007 16:26:45   
digi
v 14. TEDNU SEM MORALA KUPITI NOSEČNIŠKE HLAČE, KER SEM ŽE LEP ČAS NOSILA STARE NAJVEČJE HLAČE Z GUMICO SKUP ZVEZANE PA ŠLIC VALDA DO POLOVICE ODPRTuser posted image

Irgendwie, irgendwann, irgendwo...

Timon ti si moj sonček!!!

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......