Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Koš za plenice - palček zavijalček 3.12.2004 13:18:33
|
|
|
|
malika
|
Jaz sem ga kupila pa ni vreden tega denarja. Res! Kupi raje navadne vrečke za vlaganje in v vsako zavij plenico, vrečko zavozlaj in učinek je isti če ne boljši. Za ta denar raje kupi kaj drugega. pa še tista kaseta s vrečkami stane malo manj kot 2000 sit.Tooo much
|
|
|
|
Koš za plenice - palček zavijalček 3.12.2004 13:19:59
|
|
|
|
dory
|
Tudi jaz sem kolebala ali kupiti palcka ali ne...pol sem se odlocla za varianto od malike...vrecke pa sproti nosim v smeti,kar se mi zdi precej bolj higienicno,kot pa ce bi po nekaj dni plenicke stale v kosu :zmeden:
|
|
|
|
Koš za plenice - palček zavijalček 3.12.2004 13:23:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Se strinjam z maliko. Teja, saj se smeti in teh pleničk itak v enem dnevu nabere za poln koš.
|
|
|
|
Koš za plenice - palček zavijalček 3.12.2004 13:25:41
|
|
|
|
dory
|
To imas pa tud prav splisni :)
|
|
|
|
Koš za plenice - palček zavijalček 3.12.2004 13:26:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Nam je vreden. Poleti niti ni problema ven nosit pleničke, pozimi pa ne moreš vsakič otročka s sabo vlačit.
|
|
|
|
Koš za plenice - palček zavijalček 3.12.2004 16:15:46
|
|
|
|
mehurčica
|
Mi smo ga spakirali nazaj v škatlo. Morem vprašat prijateljico, če ga bo imela. Mi sedaj kupimo male vrečke za živila-gre glih plenička noter, jo zavozlamo in damo v veliko vrečo, ki jo nesemo dol ob prvi priliki. Te vrečkice pridejo 100kom 150SIT(nekaj takega), tiste za palčka z. pa skoraj 2000SIT. Pa je po moje za približno isto količino.
|
|
|
|
Koš za plenice - palček zavijalček 3.12.2004 18:25:08
|
|
|
|
mirka
|
Jaz jih pa dajem kar v tiste tamehke vrečke: Mercator, Tuš, Špar ki jih je doma vedno too much od sadja , .... So zelo pripravne in jih tudi zavežem in hitr v koš.
|
|
|
|
Koš za plenice - palček zavijalček 3.12.2004 20:00:29
|
|
|
|
Annny
|
Enako kot Mirka- potem pa vsak dan odnesem ven v smetnjak! Po moje bi se čudno počutila, če bi npr. 1 teden zbirala umazane pleničke v sobi:ups:
|
|
|
|
Koš za plenice - palček zavijalček 4.12.2004 12:06:02
|
|
|
|
willma
|
Mi ga imamo in smo zelo zadovoljni:bravo:
|
|
|
|
Koš za plenice - palček zavijalček 4.12.2004 21:40:21
|
|
|
|
andrejaz
|
Mi ga imamo in smo zelo zadovoljni. Kaseta je sicer draga, ampak je za kak mesec, tko da ni tako hudo.:sloncek:
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.