Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
v kaj je oblečen ponoči 3.12.2004 12:32:59
|
|
|
|
BONI*
|
A ja, naj še povem, da imam rok 17.12. in da bo mogoče takrat že kaj senga in bo bolj mraz. Lp, Boni
|
|
|
|
v kaj je oblečen ponoči 3.12.2004 12:50:10
|
|
|
|
malika
|
Moj je v bodiju z dolgimi rokavi in pižamici. Preko spalna vreča in dekica.Ampak v naši spalnici ni nikoli tako toplo.Imamo tam nekje maksimalno 16 stopinj.
|
|
|
|
v kaj je oblečen ponoči 3.12.2004 12:50:27
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz malega ne oblačim preveč debelo ponoči...nogavičke, dogl bodi in spodnji del pižame, pol pa ga pokrijem še z odejo...samo je star 7,5... Zdaj mislim da je bolje da ga boš malo bolj oblekla kot jaz mojega, ker še novorojenčki nimajo take cirkulacije...preveč pa tudi ne, da mu ne bo vroče...pa pazim tudi da vsak dan zračim sobo in da pride sveži zrak not, ker potem lepše spi... Pa čim lepši konec nosečnosti :) Naspi se zdaj ;) lp PJ
|
|
|
|
v kaj je oblečen ponoči 3.12.2004 13:02:41
|
|
|
|
dory
|
Tako kot pri apple je pri nas :)
|
|
|
|
v kaj je oblečen ponoči 3.12.2004 13:07:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz bi mu oblekla (sem mojemu tudi) dve majčki oz. bodyja z dolgimi rokavi, ene žabice, ki se zapeljajo na vrhu, pa pokrila s kovterčkom. Tako majhnega še nisem v vrečo dajala, potem, ko se je začel odkrivat, pa.
|
|
|
|
v kaj je oblečen ponoči 3.12.2004 13:10:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi imamo ponoči v spalnici cca. 18 stopinj, včasih še kakšno manj. Oblečem jo v dolg bodi in pižamico, nogavičke ji tudi pustim gor, ker se večkrat odkrije. Spalna vreča se nam ni obnesla, ker ji je bilo vedno prevroče. Pokrijem jo s tanko dekico in kovtrčkom, čeprav ponavadi vse tako zmrda, da je večina bolj odkrita kot pokrita, čeprav jo pokrivam vsake pol ure. Očitno ji mraz bolj paše.
|
|
|
|
v kaj je oblečen ponoči 3.12.2004 14:04:53
|
|
|
|
Anonimen
|
moja je pa stara 4 mesce pa pol pa je oblečena v dolg bodi in plišasto pižamo, polpa v vreči in pokrita z lahnim kovtrčkom. v spalnii je 18 stopinj. ne zdi se mi da bi ji blo kdaj vroče če jo pošlatam po vratu, roke ma pa kljub medvedji opravi vedno mrzle. lp, lara
|
|
|
|
v kaj je oblečen ponoči 3.12.2004 14:21:01
|
|
|
|
kimi
|
body in pižama+kovterček čez kovterček pa dekica. Ponoči imamo 18 stopinj
|
|
|
|
v kaj je oblečen ponoči 3.12.2004 15:48:51
|
|
|
|
mehurčica
|
Bombažna pižamica in spalna vreča. Ampak ni več tako majhen. V prvih mesecih sem ga malo bolj oblačla.
|
|
|
|
v kaj je oblečen ponoči 3.12.2004 16:25:01
|
|
|
|
Bejba
|
No, mi smo stari skoraj 8 tednov, pa ga oblačim zgoraj dve majčki ali body-a z dolgimi rokavi, spodaj žabice in čez nogavičke ali pa eno majčko ali body in čez plišast pajacek ter obvezno nogavičke. Pokrit pa je s kovterčkom. Zaenkrat se še ne odkriva in ne prevrača, tako da še ne uporabljamo spalne vreče. Imamo pa od 18-20 stopinj v spalnici ponoči. LP; Bejba
|
|
|
|
v kaj je oblečen ponoči 3.12.2004 21:12:54
|
|
|
|
BONI*
|
Punce, hvala vam za pomoč! Lp, Boni
|
|
|
|
v kaj je oblečen ponoči 3.12.2004 21:45:43
|
|
|
|
tajara
|
Prinas v bloku pa teko kurijo, da je za znoret.:)-:)-:)-Tako da zvečer preluftamo, preden gremo spat.Maja pa oblečem v bodi z dolgimi rokavi, v nogavičke in spalno vrečo.Tako zaspi.Ko pa grem jaz spat pa ga še pokrijem s kovtrčkom.:muca:
|
|
|
|
v kaj je oblečen ponoči 4.12.2004 12:37:21
|
|
|
|
SILVA
|
Naš ima bombažno pižamico in spalno vrečo,če je pa nima je pa pokrit s kovterčkom.Imamo pa 18 stopinj. lp
|
|
|
|
v kaj je oblečen ponoči 5.12.2004 19:01:18
|
|
|
|
BONI*
|
Hm, zdej pa res ne vem. Silva, tvoj ima samo bombažno pižamico in spalno vrečo/kovtrček, kakšen drug pa pri 20°C dvojno plast oblačil, kovtrček in dekico:zmeden: A je precej odvisno od tega, kako ga na začetku navadiš? Vem, da mrzle rokice in nogice niso merilo za to, ali ga zebe. Kaj pa potem je? sigurno pa mu je vroče, če je poten po hrbtu in vratu. Ali imam prav?:zmeden2: Lp, Boni
|
|
|
|
v kaj je oblečen ponoči 5.12.2004 21:19:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Silvin otrok je star že osem mesecev in takrat je imel moj tudi pićamico in vrečo. Novorojenček pa mora biti še bolj oblečen. Tudi v porodnišnici imajo dve majčki in ene žabice, pa s kovterčkom so pokriti. Tako naj bi torej nekako bilo.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zanimivosti o novembrskih otrocihPričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?