|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   velikost ploda v 30t
3.12.2004 12:06:30   
atinav
Ojla punce!
Imela bi eno vprašanje....bila sem pri G in mi je omenila da je naša :duda: malo večje koker naj bi bilo v teh tednih...v 30t je težak 1700 g. Zdaj me pa zanima samo koliko je to bilo kaj pri vas.

Hvala!

atinav:)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   velikost ploda v 30t
3.12.2004 12:13:25   
dory
To so le priblizne mere..moj mali je imel npr.v 32 tednu 2300g in cca 45cm

(odgovor članu atinav)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   velikost ploda v 30t
3.12.2004 13:45:00   
bori
Zelo priblizne. teja. moja maruša se je s temi merami rodila v 37 tednu,....

(odgovor članu atinav)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   velikost ploda v 30t
3.12.2004 13:47:50   
dory
Ja tud Maj se je v 36.tednu rodil s priblizno istimi merami...zahiran in nedonosen :(...no zdej je pa ze dec pa pol :)

(odgovor članu atinav)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   velikost ploda v 30t
3.12.2004 13:50:50   
bori
evo, vidiš. tudi moja kavka dobro raste, čeprav se še vedno za vsako žlico kregamo,...
maq sam da je zdrava,...

boš vidla čez 5 let bomo itak samo še na "stranskem " opazovalnem tiru dogajanja.

lp, Bori

(odgovor članu atinav)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   velikost ploda v 30t
3.12.2004 13:55:09   
dory
Tudi mi se kregamo za vsako zlico in je potrebno res veliko animacije,da se popapca obrok...no delamo pa se enkratno tudi mi :)

glede opazovalnega tira se pa strinjam :)

lp,teja

(odgovor članu atinav)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   velikost ploda v 30t
3.12.2004 13:55:17   
babylove
Hmm?
Mojega so pa v 31. tednu natehtali 1600 g in skoraj paniko zagnali, češ da je majčken.
Po moje je to vse skupaj relativno, saj ne morejo ravno točno natehtat. Pa tudi če bi lahko, kaj potem, če ima 100g preveč ali premalo v določenem tednu, saj mi tudi nismo vsi enaki.

Lp, :nosecka: 35t

(odgovor članu atinav)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   velikost ploda v 30t
3.12.2004 14:21:30   
Lu
Jaz sem imela pregled v sredo in mi je moja G dejala, ko sem jo vprašala koliko že tehta moj :duda: mi je odgovorila naslednje. Ja, ja vaš otrok je malo večji kot bi mogel biti za te tedne, ampak je to čisto normalno. Izmerila mi je samo trebuh.

Zdaj mi pa povejte, a ona po tem že ve koliko je otrok velik in težak???:(:zmeden:

lp Lu
29t 3/7:love:

(odgovor članu atinav)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   velikost ploda v 30t
3.12.2004 15:10:52   
Tina26
Hojla
Jaz sem bila na pregledu v ponedeljek v 30 tdnu in naj bi moja detka vagala 1900g, potem pa mi je G rekla da je to normalno, in da so ponavadi deklice malo manjse.
Sem mislila da mi je hotla povedat to, da naj me ne skrbi ker je malo premajhna :zmeden:

Sicer pa se dva meseca pa bomo vedle al so veliki al ne??

(odgovor članu atinav)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   velikost ploda v 30t
3.12.2004 15:20:28   
pia1
men je vceri reku G, da je tezak 1910g in, da je to avno prav. je pa res, da so vse to le priblizne ocene, ki jih dajo na podlagi velikosti trebusne votline (po moje). tko, da ne se sekirat, tud ce je kao mal premejhen al pa prevelik je vse o.k., pozabi!
aja sem pa v 34 t

(odgovor članu atinav)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   velikost ploda v 30t
3.12.2004 16:26:43   
lidia
Pia,
mene je tvoj podatek kar pomiril, moj fantek je bil prejsnji teden pri 34t enako tezek, in je G rekla, da "zaostaja", v materinsko knj. je celo naredila opombo "mejen IURG", torej rast in razvoj, ful sem bila nekaj casa zaskrbljena, ze sem videla crne oblake, ces mali se ne razvija kot bi se mogel...zanimivo da so tebi rekli, da je to ravno prav..., v torek bomo spet premerili korenjaka, mamo prvi CTG, ker je danes tocno 35t star.

Lidia :metulj:

(odgovor članu atinav)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   velikost ploda v 30t
3.12.2004 21:19:05   
petra + zoja
jaz sem rodila v 31. tednu z 1665g in so mi rekli, da je za te tedne zelo velika!!!!

Tako da je vse to res relativno!!!!
:bravo::bravo::bravo::bravo:
:zmeden2::zmeden2::zmeden2::zmeden2:

(odgovor članu atinav)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   velikost ploda v 30t
4.12.2004 19:10:19   
Anonimen
A lahko vidijo velikost otroka samo z izmero trebuha?
Meni namreč ni delala UZ že od 20 tedna (morfologija), danes pa sem na koncu 32. tedna. V petek imam spet pregled. Ali menite da mi bo takrat delala UZ?

LP
tasha

(odgovor članu atinav)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   velikost ploda v 30t
6.12.2004 10:32:26   
pia1
no vidite punce vsak G ma svoje mnenje, ce boste pa vprasale se kaksne "pametne in dobronamerne" tete ali babice ali sestre al kej podobnega bo pa tud ena dol padla, da mas tacga bajska, druga pa ti bo mal manj kot rekla, da bo otrocek komaj prezivel... seveda pa nas vse skrbi, se zlasti, ce kaksno tako prijavi nas G, ki naj bi mu zaupale. po moje dokler jih dobr cutimo in je ostalo vse dobr se res ni za sekirat. tud tko je da so eni pac mal vecji enipa mal manjsi.
lepo se mejte pa uzivajte s svojimi :duda:
aja tasha1 men je delal uz v 20 pa pol zdej v 34 t. je pa baje tud to odvisno od g. pripadala naj bi ti le 2 UZ. pri nas delajo ponavadi 4, ce je vse v redu. ce pa vejo tezo otrocka samo z izmero trebuha, po moje lahko priblizno ocenijo za koliko tednov je velik trebuh in pol na podlagi tega vidijo al je plod primerno velik al ne. o tem si lahko tud preberes v kaksni knjigi o nosecnosti.
cavcav

(odgovor članu atinav)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?