ona
|
IZVIRNO SPOROČILO: belka Živjo! Saj ne vem, kako naj poimenujem temo , da se bo vedelo, zakaj gre... V vrtcu je našo piko ena mamica povabila, da se pride igrat k "sošolki". Punčki sta stari 3 leta. Ker tega še nikoli nismo počeli, me zanima, kako to prakticirate? Sem peljala otroka tja in bila z njim,ko je bil majhen,večjega pa pustim pri sošolcu za 2 uri in grem potem iskat,isto naredimo obratno Ali ste zraven "na kavi", ali otroka oddate in greste?Oddamo in gremo,3 leta starega pa ne bi pustila,bi bila tam z njim,pa še starši se spoznate Naj povem, da se drugače ne poznamo, tako da bi verjetno ostali kar tam. Bi bilo to čudno? NE Kaj ponudite otrokom, kakšne prigrizke?Ponavadi so toliko v igri,da nimajo časa jest,ponudi jim kakšno slano pecivo,sadje,sladkarije Kdaj pa potem vrnete povabilo, torej da se pride druga punčka igrat k vam? Kar takoj ali šele čez nekaj časa (koliko časa???)?Po zmožnostih časa,se zmeniš kdaj oni lahko in kdaj imaš ti čas,ponavadi mi vrnemo npr.čez en teden,dva Saj vem, pojma nimam Se boš že naučila,ni panike Hvala, hvala, hvala!!! belka
|