|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   steklenička
3.12.2004 10:55:46   
majčica
Punce zanima me katero stekleničko naj uporabljam pri dva meseca starem otročku za čaj? Ker ga polno dojim ne vem katera steklenička in cucelj bi bil najbolj primeren...ima pa krčke, tko da mu s čajčkom malo omilim bolečine. Hvala za pomoč!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   steklenička
3.12.2004 11:00:19   
Anonimen
Aventovo tamajčkeno ti svetujem. Meni so zato Aventove stekleničke všeč, ker imajo širši vrat in se jih z normlano gobo za pomivanje posode da pomiti.

(odgovor članu majčica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   steklenička
3.12.2004 11:01:59   
ZARA
ja to je pa res,Splisni...Nuk se tezko pomiva ko :hudicek:...sploh ne prides z gobo zraven,matr!!

(odgovor članu majčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   steklenička
3.12.2004 11:11:46   
kimi
Se strinjam s splišni

(odgovor članu majčica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   steklenička
3.12.2004 11:17:40   
pika1
po drugi strani je pa od nuka dobra k ma dodatno luknco da manj zraka poje,morš kr probat k eni majo radi nukove drugi pa aventove,od prjatlce pikica sploh ni marala nukove, fantek je mel rad pa ravno nukovo,pri nas uporabljamo nukovo, pa smo zadovoljni, k od aventa majo tud dost velike luknce tko da se je moji zaliki kr dostkrat zaletel, upam da sem ti kej pomagala,
lp:metulj:

(odgovor članu majčica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   steklenička
3.12.2004 11:19:00   
majčica
Kaj pa cucelj...avent stekleničko imam in je res fina, samo skozi tist cucelj, ki je v originalu, neki proti krčem nič ven ne teče in joka...sem mislila da bi kupila tistega, kjer lahko prilagajaš luknjo...od enke do trojke! A katera ima to?

(odgovor članu majčica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   steklenička
3.12.2004 11:19:08   
pika1
je pa res da je full štorast za umivat

(odgovor članu majčica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   steklenička
3.12.2004 11:36:08   
Anonimen
To je čudno, da nič ne priteče. Jaz sem imela Aventove takoj, ko sem prišla iz porodnišnice, ker pač nisem dojila. Pa je bilo vse O.K. Tiste dude, pri kateri se prilagaja odprtina glede na to, kako jo obrneš, pa so primerne že za bolj gosto tekočino. Za čaj govoto ne bodo dobre. A če ti probaš, tudi nič ne priteče? Potm je z dudo nekaj narobe.

(odgovor članu majčica)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   steklenička
3.12.2004 11:49:04   
Tejči
Mi imamo vse stekleničke NUK-ove, pa mala pije čajeka ko zmešana:)- Je pa res, da je pravi požeruhec in bi ji bilo čisto vseeno kakšna je steklenička, samo da kaj ven priteče:) Za krče pa se mi zdi, da je vseeno kakšno stekleničko boš imela, ker bo čas naredil svoje.

LP, Tea&Mia:sloncek:

(odgovor članu majčica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   steklenička
3.12.2004 11:54:57   
BARBARA R.
Če je polno dojena ji jaz nebi dajala čaja.Samo k sebi jo vzami kadarkoli želi.
Jaz našemu sončku nisem nič ponudila dodatne tekočine dokler nisva začeli z uvajanjem goste hrane.

:muca:

(odgovor članu majčica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   steklenička
3.12.2004 12:30:53   
ajda11
lp

Aventova tamala steklenička 125ml ima po novem cucelj za novorojenčke z eno samo luknjico. Mišljeno je, da se dede mora potrudit, če želi sesati, ker se mora trudit tudi na zizi. Pretočni cucelj, tisti z 1,2 in tri, pa nima lulnjic temveč zarezo, ki je različno velika, odvisno od tega katero številko ima otrok pod noskom.
Mišljeno je predvsem za gostejšo hrano. Prej bi ti priporočala, da poskusiš s cucljem, ki ima dve luknji. Ta je na steklenički, ki meri 260ml ali pa ga kupi posebaj, pakirana sta po dva skupaj.

Suzana

(odgovor članu majčica)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   steklenička
3.12.2004 12:38:10   
majčica
Ajda11, najlepša hvala!!! Že šibam v štacuno...

(odgovor članu majčica)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   steklenička
3.12.2004 12:43:06   
Anonimen
Jaz pa sem prve 3 mesece uporabljala flaško Baby nova proti krčem......neko cevko ima na sredini...sem jo morala, ker je imel ful krče in smo vse variante sporobali, sedaj pa imamo avent za vse, čaj in mleko....aventove je lažje umivat in vse...one Baby nova si se matral zraven, pa sem te pač potrpela...

lp

(odgovor članu majčica)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   steklenička
3.12.2004 13:34:29   
dix
Ima pa baje nuk novo kolekcijo ki ima tudi širok vrat. Jim je izgleda potegnilo da jih nisi mogel ročno nikakor pomit. reklamo sem pa videla v katalogu od pikapolonice.

Tudi mi imamo avent in sem zadovoljna. Predvsem mi je všeč da je cucelj trši kot tisti lateksov od nuka in če se otrok samo malo igra z cucljem ne teče glih kaj ven, tako da mora potegnit malo bolj.

(odgovor članu majčica)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   steklenička
3.12.2004 21:53:51   
tajara
Mi imamo tamalo flaško od Aventa za čajček in veliko za mleko in smo zadovoljni.Kero pa imaš dudko.Mi imamo tut dutko Aventovo.:duda:

(odgovor članu majčica)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   steklenička
4.12.2004 0:43:39   
majčica
Mi mamo dudke od Nuka, nočna mu najbolj paše-silikonka...baby nova se dobi pa v Tušu!

(odgovor članu majčica)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   steklenička
4.12.2004 10:08:32   
Nicca
Tudi jaz sem se jezila, ker se NUKove stekleničke niso lepo očistile, če sem jih pa kar naprej prekuhavala so bile pa take, da niso bile za nikamor. Potem sem v DM kupila Babylove krtačko za čiščenje stekleničk, zraven je še krtačka za čiščenje dude in sem zelo zadovoljna, ker se steklenička res lepo očisti.Poleg tega lahko Nukovo dudo brez problema pritrdiš na frutek ali Hippov sok. Drugače so Aventove stekleničke veliko boljše kvalitete, vendar nam niso odgovarjale dude.
Lp.

(odgovor članu majčica)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   steklenička
4.12.2004 10:09:01   
Nicca
Tudi jaz sem se jezila, ker se NUKove stekleničke niso lepo očistile, če sem jih pa kar naprej prekuhavala so bile pa take, da niso bile za nikamor. Potem sem v DM kupila Babylove krtačko za čiščenje stekleničk, zraven je še krtačka za čiščenje dude in sem zelo zadovoljna, ker se steklenička res lepo očisti. Drugače so Aventove stekleničke veliko boljše kvalitete, vendar nam niso odgovarjale dude.
Lp.

(odgovor članu majčica)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   steklenička
4.12.2004 13:54:43   
Annny
Jaz zelo redko dam hčerkici malo čaja...po tamali Aventovi steklenički..

(odgovor članu majčica)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   steklenička
4.12.2004 22:28:43   
majčica
Kupila novo Nukovo stekleničko s silikon cucljem in širokim vratom, ki je proti krčkom, kot tista Aventova, super flaška in tudi tamalmu je ful všeč. Ni 125ml ampak 150ml.

(odgovor članu majčica)
Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zanimivosti o novembrskih otrocih
Pričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?