|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vnetja
3.10.2007 19:23:36   
san
no, sem ena izmed tistih nesrečnic, ki ima pogosta vnetja in sedaj v nosečnosti se jih tudi ne morem reši. danes mi je ena znanka povedala, da je ona pila čaj iz rmana in plahtice in se ji je stanje 100 % izboljšalo. a morda katera od vas to prakticira, ali pa mogoče s kakšnimi drugimi čaji, naravnimi sredstvi? ker tole mazanje s kemijo non stop mi že preseda in me tudi skrbi, ker ni dolgoročnega učinka.

hvala za nasvete
lp, s
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: vnetja
3.10.2007 21:20:44   
Naja30
Meni so se vnetja ponavljala, dokler nisem zamenjala G in me je temeljito pregledala in ugotovila pravi vzrok. Ne vem več točno, neko notranje vnetje je bilo. Dala mi je prave antibiotike in od takrat so vnetja redka user posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.10.2007 3:17:18   
jagoga
San, pa pri vseh teh pogostih vnetjih, ali je kdaj bil tudi tvoj možek/partner na kakšnem zdravljenju. Ker pogosto se zgodi, da se ženska svojega vnetja znebi, v resnici pa je mož prenašalec in te zopet in zopet okuži. Pri moških se vnetja ne pokažejo takoj oz. v takšni obliki kot pri ženskah, in nimajo nikakršnega znaka.
Glede čaja pa ne vem, upam da dobiš dobila kakšen odgovor. Mogoče pa se sprehodi do tržnice in vprašaj za kaj je dober ta čaj in zakaj ne. Ker se včasih zgodi, da je za vnetja dober, za čas nosečnosti pa ne priporočajo. Ali pa kar v lekarni vprašaj, saj imajo oni še več znanja iz zelišč in raznih čajev.
Mene G ves čas opozarja, zdaj bodo pa vnetja prišle na vrsto, to pa zato, ker se svetlopoltim in svetlolasih ljudem to še prej pojavi in je pri njih zelo pogost pojav.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.10.2007 8:23:55   
suzolinka
Jaz sem pa temnopolta in temnolasa pa sem tudi nonstop imela vnetja. Mi je ginekologinja razložila, da je to zato, ker se v nosečnosti spremeni ph nožnice in postane bolj kisla. To je pa idealno za razvoj glivic. Kupi si v lekarni boraks svečke(lahko ti jih tudi G predpiše). Jih pride 10 v kompletu in si vsak večer vstavi eno, porabi pa vse. Seveda se ti bo še ponavljalo ... jaz sem še kak teden pred porodom spet naredila eno kuro. S porodom je pa izginilo user posted image

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 4
4.10.2007 9:17:44   
Inigo
jst sicer nisem še user posted image , vem pa za tele čajčke.

moja mami je mela pogosta razna vnetja in to... ti moraš skuhat čajek iz rmana, ga natoči v kanto in sedi nanjo. ja, se sliši smešno, ampak tista para vsebuje rmanove snovi in ga koža in in sluznica (nožnica) abosrbira in to pomaga. no, moji mami je.

poskusi!

(odgovor članu suzolinka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
4.10.2007 10:12:02   
san
ali je kdaj bil tudi tvoj možek/partner na kakšnem zdravljenju.

ja je. ene dvakrat se je tudi on mazal zraven, sam mu je kar os. zdravnik kremo dala, ga ni hotla poslat k venerologu, ko ji je povedal za kaj greuser posted image . zdej sem mu že rekla, da naj gre ponovno do nje in prosi za napotnico.

drugače grem pa jutri h G in jo bom tudi povprašala za te čaje, ker v lekarni ni vedela. samo ponavadi ravno ne vejo kaj dosti povedat o teh bolj naravnih metodah preprečevanja. sem pa na netu prebrala, da je ta kombinacija za menstrualne težave ok, pa beli tok, da v nosečnosti pa sam čaj iz plahtice, sa nič ni pisalo, da bi kaj vnetja preprečeval.

tole kopel bi bilo pa tudi za sprobat, sej verjetno škodi ne, morm G vprašat, če lahkotudi v nosečnosti.

hvala za vašo pomoč
lp, s

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 6
4.10.2007 10:26:53   
Anonimen
Lahko pa ti tvoja G predpiše eno tableto za možeka. Samo ena je, pa se ne spomnim sedaj kako se reče. Ti pa poskusiš z boraksom. Meni sta že dve svečki pomagali. Pa še G mi je z boraksom namazala nožnico. Mogoče ji namigni tudi to.
Drugače pa imama mi2 doma boraks ki je tekoč, da si ga mož lahko namaže, če slučajno on dobi tega user posted image .

Kolikor pa jaz razumem glivice jim kisel pH ne paše. Ena alternativna metoda je, da si napraviš jogurtove ali pa kisove kopeli. Kislina glivice pomori.
Res pa v nožnici nimamo samo ene vrse glivic, zato ti mora G ugotoviti, katere sploh imaš.

(odgovor članu san)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
4.10.2007 11:44:51   
SuzanaKK
Jaz sem tudi ta nesrečnica, ki ima kar naprej vnetja, v nosečnosti pa so še bolj neznosna, ker se je Ph v nožnici spremenil in imajo glivice kvasovke še bolj ustrezno klimo za razvoj. Jaz imam doma vedno Canesten, G. mi redno predpisuje tudi Vagisan svečke, ki so v bistvu mlečnokislinske bakterije, alternativa Boraxu pač. Če bi rada poizkusila nekaj res naravnega, pa je navaden probiotični jogurt, vanj namočiš tampon, si ga vstaviš in imaš v vagini nekaj ur. Meni se včasih že prav meša od teh vnetij, tudi partner je pojedel že kar nekaj teh tablet za enkratno zdravljenje, ampak sem ena tistih revic, ki se tega ne bom znebila vso življenje. Padec imunskega sistema, prehladi itd., pri meni to vedno vodi v vnetje. G. me je potolažila, da bo bolje, ko bom rodila.

Smo že trije, januarja bomo pa štirje :)!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
4.10.2007 18:00:33   
san
tole z jogurtom sm že poskusla, sam nikoli čez noč. bom kar probala. bom G povprašala jutri z avse te zadeve, pa bomo videl kaj mi bo dala.

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?