|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   S čim pokrivati v pojstlici?
3.10.2007 11:11:14   
Rozica25
Nasa pikica se bo rodila čez en mesec in me zanima s čim jo pokriti ko bo spančkala. Z dekico ali z blazino?

Hvala in lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: S čim pokrivati v pojstlici?
3.10.2007 11:29:39   
TinaUros
Jst sm nabavla kr majhen kovtrček. Sej čez en mesc si ga bom tud sama dala že na postlo.

(odgovor članu Rozica25)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
3.10.2007 11:39:32   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu TinaUros)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
3.10.2007 11:54:35   
Rozica25
navaden kovtrček, katerega sem kupila v kompletu. Billa je zraven rjuha, blazina za okrog pojstlice, kovtrček in še vzglavnik je zraven.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.10.2007 12:04:31   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: zivepo
no moj PDP je čez 26dni, in imam kupljen kovtrček. ko pa se bo začela odkrivat oz. premetavat bo pa dobila spalno vrečo.

Moja prijateljica je tudi imela tak plan, pa ga potem nikakor ni mogla dobit v spalno vrečo. Mogoče bi bilo dobro poizkusit s spalno vrečko takoj od začetka. Jaz bom mogoče tako naredila.

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

Neposredna povezava do sporočila: 5
3.10.2007 12:11:46   
blazka
Jest sem tudi najprej pokrivala našega tamalga z kovtrčkom, pa še v spalni vreči je bil. Se je tako drl, ker mu je bilo vroče, da sem ga potem pokrivala samo z dekico, tudi pozimi. Ker se nam v stanovanju tudi ponoči ne ohladi pod 21 stopinj (tudi pozimi ne), kovtrčka sploh nisem nikoli uporabila.

LP

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 6
3.10.2007 13:19:35   
babylove
Pokrivat z ničemer, ampak kupiti spalno vrečo. Pokrivanje, uporaba vzglavnikov in plišaste igrače v postelji se odsvetujejo zaradi rizika zadušitve.

(odgovor članu Rozica25)
Neposredna povezava do sporočila: 7
3.10.2007 14:13:13   
fricka
Spalna vreča je zelo uporabna. Morda za čisto malega ne, ko pa se začne premetavat pa je nepogrešljiva. Drugače ja je naša lani ni marala, letos jo pa sama hoče. Stara pa je 2,5 let. Se mi zdi, da jo brez vreče zebe, ker ni nikoli pokrita in ima čisto mrzle nogice kljub obutim nogavičkam.

(odgovor članu babylove)
Neposredna povezava do sporočila: 8
3.10.2007 17:13:57   
ajtak
IZVIRNO SPOROČILO: zivepo

no moj PDP je čez 26dni, in imam kupljen kovtrček. ko pa se bo začela odkrivat oz. premetavat bo pa dobila spalno vrečo.

Tudi mi bomo tako delali! Rok imam cez 56 dni user posted image

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

Neposredna povezava do sporočila: 9
3.10.2007 17:40:57   
t*e*j*k*a
Naša user posted image bo pa dobila spalno vrečo, ker se mi zdi najbolj praktična.

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 10
3.10.2007 17:48:43   
Majchi
Mi imamo pri naši kovtrček od Odeje Škofja Loka, da je cel iz bombaža. Ponoči ga pa vedno razbrca, tako da sem jo sedaj začela v vrečo dajat, pa samo z dekico jo čez pokrijem in je dovolj. Ko bomo pa še kurit začeli, bom pa verjetno tud dekico opustila. Saj na zatilju pri dojenčku točno čutiš, če mu je vroče ali ne. Če ga pa zebe, so pa ponavadi merilo nogice.

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 11
4.10.2007 10:51:21   
sazi
mi smo imeli za od rojstva dalje pripravljeno spalno vrečo, pa smo jo začeli uporabljati šele pri kakih dveh mesecih - razlog: veliko in pogosto je bruhal in je bila vreča čisto nepraktična, zdaj pa že veselo leto in pol (no, razen poletja) spi v njej

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?