Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kdaj ne peljete otroka v vrtec? 3.10.2007 9:59:34
|
|
|
|
anitaz
|
Če ima drisko in če kašlja, pa res ni za v vrtec.
|
|
|
|
RE: kdaj ne peljete otroka v vrtec? 3.10.2007 10:00:24
|
|
|
|
Ro-La
|
otrok z drisko ne sodi v vrtec
|
|
RE: kdaj ne peljete otroka v vrtec? 3.10.2007 10:01:26
|
|
|
|
natasaom
|
jest tud mislim da takle ne more v vrtec.mi jo ne peljemo v vrtec če je prehlajena.
|
|
|
|
RE: kdaj ne peljete otroka v vrtec? 3.10.2007 10:01:45
|
|
|
|
iva01
|
Jaz ga ne peljem v rtec kadar ima drisko, močno kašlja, ima vročino,ali če ima kakšndrugo nalezljivo bolezen...če sam smrka ga jaz peljem v vrtec
|
|
|
|
RE: kdaj ne peljete otroka v vrtec? 3.10.2007 10:53:59
|
|
|
|
Micy
|
IZVIRNO SPOROČILO: iva01 Jaz ga ne peljem v rtec kadar ima drisko, močno kašlja, ima vročino,ali če ima kakšndrugo nalezljivo bolezen...če sam smrka ga jaz peljem v vrtec Tudi jaz sem istega mnenja. Prejšni teden sem jo imela cel teden doma ker je bila grozno prehlajena. TA teden pa samo še malenkost nosek curlja. Tako da je že u vrtcu.
|
|
RE: kdaj ne peljete otroka v vrtec? 3.10.2007 11:01:39
|
|
|
|
oka
|
Otrok z drisko nikakor ne sodi v vrtec, že zaradi slabega počutja bolnega otroka, pa tudi zaradi drugih otrok. Pri nas v vrtcu naj bi veljalo pravilo, da se otroka sme pripeljati v vrtec, ko vsaj 24 ni bruhal, imel vročine ali driskal.
|
|
|
|
RE: kdaj ne peljete otroka v vrtec? 3.10.2007 11:16:19
|
|
|
|
Anonimen
|
dobil jo je sicer včerej v vrtcu...zato pa ga danes nisem peljala! kaj ga rr štrajka?
|
|
|
|
RE: kdaj ne peljete otroka v vrtec? 3.10.2007 11:43:08
|
|
|
|
srki
|
Ne, takega ne vozim v vrtec.
|
|
|
|
RE: kdaj ne peljete otroka v vrtec? 3.10.2007 11:58:15
|
|
|
|
Anonimen
|
NE peljem ga takrat, ko vem, da v vrtcu ne bo normalno funkcioniral ali pa lahko okuži druge otroke. T.j. ko ima vročino, drisko, bruha, ima nalezljivo bolezen, ima kaj zvito/zlomljeno, ipd. Zaradi kašlja ali smrkanja še ni ostal doma.
|
|
|
|
RE: kdaj ne peljete otroka v vrtec? 3.10.2007 13:49:25
|
|
|
|
urška76
|
Če je ima vročino, če driska, ko ima vneto oko, ob hudih bolečinah (uho), ob nalezljivih boleznih (norice), ne gre v vrtec. Če mu pa malo iz noska teče, ali pa če med spanjem malo pokašlja gre pa vseeno v vrtec. Ja pa če bi imel uši ga tudi nebi peljala v vrtec ampak bi ga najprej zrihtala (in vse ostale domače seveda tudi). No na srečo jih še nismo imeli (uši namreč)
|
|
|
|
RE: kdaj ne peljete otroka v vrtec? 3.10.2007 15:26:40
|
|
|
|
lex
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasa77 NE peljem ga takrat, ko vem, da v vrtcu ne bo normalno funkcioniral ali pa lahko okuži druge otroke. T.j. ko ima vročino, drisko, bruha, ima nalezljivo bolezen, ima kaj zvito/zlomljeno, ipd. Zaradi kašlja ali smrkanja še ni ostal doma.
|
|
RE: kdaj ne peljete otroka v vrtec? 4.10.2007 11:29:37
|
|
|
|
bobek05
|
če samo smrka oz. mu teče iz noska, ga še peljem v vrtec, ko pa je še kaj drugega (vročina, driska, kašelj...), pa ostane doma
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?