Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Noce vec zaspati v svoji posteljici 2.10.2007 21:51:20
|
|
|
|
Marogica
|
Žal ne. Moj ta mlajši "prakticira" spanje pri svojem bratu, tam nekje od junija. "Selitve" se izvajajo naslednje: nekaj časa spita oba v sobi od ta večjega, sedaj trenutno je aktualna soba od ta mlajšega. Če ta večjega ni doma, da prespi pri babi, ni šanse, da bi spal sam, v katerikoli sobi. Takrat nastopi na prizorišče spalnica... Spal pa je od 3 meseca sam v svoji sobi, svoji postelji..... p.s. Še dobro, da imata vsak svojo posteljo, ki meri 160x200, vsaj ni "tiščanja"...
|
|
RE: Noce vec zaspati v svoji posteljici 2.10.2007 21:52:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Nič. Stisni se k njej in se crkljajte.
|
|
|
|
RE: Noce vec zaspati v svoji posteljici 3.10.2007 8:42:03
|
|
|
|
poliloni
|
isto stari, isti problem. najhuje je pa, da je do sedaj normalno spal v svoji postelji. Jaz mu kar pustim, da gre zvečer spat v Ta veliko posteljo in ga potem ponoči nesem v njegovo, a problem nastane ko se ponoči kaj zbudi in spet prileze k nama - in to vedno na mojo stran, tako da oči nima problema . Kaj naredim? Nič. Glavno je, da še vedno sam zaspi.
|
|
RE: Noce vec zaspati v svoji posteljici 3.10.2007 11:14:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Pri nas je isto. V svoji pojstlci noče več zaspat, tako da jo dava zaspat kar v najino, ko greva spat pa tudi mida, jo pa preneseva v njeno. Ampak se skoraj vsako noč zbudi in pride nazaj k nama. Včasih se prav pritihotapi. No in tako smo do jutra potem skupaj. Samo se ne sekirava, jo bo že minilo. Samo to mi ni jasno, kako bomo spali, ko bo še mali toliko zrasel, da bo začel to počet, ker je že zdaj gužva.
|
|
|
|
RE: Noce vec zaspati v svoji posteljici 3.10.2007 14:30:14
|
|
|
|
marelicaa
|
Poskusi jo dati v njeno posteljico v njeno sobo-če jo ima, ji povedati, da bodo vrata odprta, ti pa greš počivat v svojo. Tudi pri nas je trajalo, da smo prišli do te faze. A ko je bilo enkrat dovolj je bilo dovolj in smo imeli celo noč "mašo". Pa sva nekako le dosegla zgoraj opisan način.
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.